USPS Bitcoin Exchange? Estan explorant laddició de Bitcoin! | Catalan.Lamareschale.org

USPS Bitcoin Exchange? Estan explorant laddició de Bitcoin!

USPS Bitcoin Exchange? Estan explorant laddició de Bitcoin!

Bitcoin intercanvi d'USPS

El 29 de gener de 2014, el Servei Postal dels Estats Units va presentar un seminari web que ofereix la moneda virtual o bitcoins. El seminari es va centrar en la possibilitat de bitcoins que tenen un possible paper en les oficines de correus a tot el món. El seminari va ser organitzat per l'Oficina de l'Inspector General i tenia els assistents, que incloïen representants tant del Banc Mundial i la Unió Postal Universal.

USPS Bitcoin Canvi

Els temes del seminari web inclouen coses com ara la possibilitat d'oficina de correus podria pintar monedes de denominacions per designar, es converteixen en els intercanvis persona, i per tant convertir-se en una manera d'augmentar l'adopció. Una de les coses plantejades va ser com a moneda de xifrat podria ajudar a les oficines de correus manegen negocis en el futur.

A més de la consultora amb seu a Washington DC Bitcoin Darrell Duane, hi havia també experts de la Fundació de la moneda de bits, el Banc de la Reserva Federal de Chicago, la Universitat George Mason, i Booz Allen Hamilton. Booz Allen Hamilton va parlar de moneda digital, les retencions, i el seu ús.

Algunes de les coses que es van discutir involucrats on comprar bitcoins, on emmagatzemar de forma segura, el que passa quan es cometen errors, i com protegir aquesta riquesa. Permet a l'oficina de correus per aprofitar el fet que tenen una presència local a tot arreu, que poden expandir-se al comerç electrònic i ho poden fer ús de la seva llicència de transmissió de diners existents. Alguns dels diversos temes tractats tenien preguntes sense respostes en aquest moment, la promoció de la idea que mentre que les monedes de bits poden tenir el seu lloc dins de la comunitat postal; és probable que passar anys abans de qualsevol d'aquestes idees es converteixen en realitat.

Altres idees que es van discutir inclouen la manera d'augmentar l'acceptació. Un dels majors problemes amb les monedes de bits és que a mesura que un cripto-divisa, que no està recolzat. No hi ha una moneda física. En aquest moment, aquest és un dels majors problemes de mantenir a la gent de participar en aquest tipus de moneda o d'intercanvi de divises malgrat la seva naturalesa aparentment lucratiu i el tipus de canvi actual.

L'efecte de l'oficina de correus de prendre en les operacions Bitcoin té un notable potencial quan es tracta de comerç electrònic i facilitar el comerç. Per entendre un intercanvi bitcoin USPS, tingui en compte tot el que l'oficina de correus es maneja com codis postals, costums, seguiment i localització de les trameses. L'oficina de correus també pot gestionar el pagament amb l'addició de clients monedes bits. El temps no és llunyà el dia en què tothom començarà a acceptar aquesta moneda.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Primer llibre de text de Bitcoin publicat per la Universitat de Princeton: gratuït per descarregar

Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

El membre del Consell Executiu del Banc Central Europeu és contra Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa