Què és una cartera Bitcoin i com aconseguir una cartera BTC? | Catalan.Lamareschale.org

Què és una cartera Bitcoin i com aconseguir una cartera BTC?

Què és una cartera Bitcoin i com aconseguir una cartera BTC?

Vivim en un món on la gent i l'edat estan disposats a provar coses noves i treure profit del que la tecnologia té per oferir. Un dels avenços tecnològics més interessants i útils són bitcoins. Aquesta moneda digital o moneda digital es poden utilitzar per comprar productes i serveis en línia a preus baixos. No obstant això, per tal de ser capaç d'aprofitar els beneficis de bitcoins, cal aprendre a utilitzar una cartera Bitcoin.

Què és Bitcoin

El vídeo a continuació a explicar en termes simples Bitcoin. Recomanem també la visita Què és Bitcointo obtenir més informació!

Què és una cartera de Bitcoin?

Què és una cartera Bitcoin? Una cartera bitcoin és l'equivalent d'un compte bancari. Se li permet emmagatzemar bitcoins, transferir-los a altres comerciants, s'utilitzin per pagar els serveis en línia i convertir-los en diners reals. Igual que el correu electrònic, carteres poden interoperar entre si. Es pot triar entre diferents tipus de carteres bitcoin. En primer lloc, vostè té l'opció de triar les carpetes d'escriptori. Aquestes carteres s'instal·len directament a l'ordinador, que li dóna un control complet sobre el seu compte de Bitcoin. Alguns dels clients més famosos inclouen Bitcoin Core, Arsenal, Rusc OS X, multi-bit i l'electro.

En segon lloc, es pot triar una cartera mòbil si t'agrada fer compres en línia mentre estan en moviment. També pot pagar a les botigues físiques (que accepta bitcoins) escanejant un codi QR amb el dispositiu. Carteres mòbils inclouen Bitcoin Wallet i Rusc Android. Finalment, pot utilitzar carteres web. Aquestes carteres Bitcoin li permeten utilitzar Bitcoin en qualsevol navegador, venint més sovint amb serveis addicionals. Una de les millors carteres digitals bitcoin fins a la data és Coinbase.

Com obtenir una cartera de Bitcoin

Com utilitzar una cartera Bitcoin? La creació de la seva pròpia cartera de Bitcoin és tan fàcil com pastís. Simplement aneu a CoinMama (molt recomanable)

Introdueixi la seva adreça de correu electrònic i establir una contrasenya. A continuació, connectar la targeta de crèdit / xec, compte bancari o fins i tot l'ús de diners en efectiu per tal de començar a operar bitcoins en qüestió de minuts. Després d'iniciar la seva primera compra, el seu compte bancari serà carregada i rebrà els seus primers bitcoins. De la mateixa manera, es pot vendre bitcoins i rebre diners directament al seu compte bancari. Coinbase també ofereix una opció de moneder mòbil disponible per a les plataformes Android i iOS.

Més de 33.000 empreses a tot el món la confiança CoinMama i acceptar pagaments bitcoin. Algunes d'aquestes empreses de renom són Reddit, Overstock.com, Expedia, Fiverr, Google, Bing, Digital River i Kings de Sacramento. La seva cartera Bitcoin està protegit per un equip d'especialistes que ofereixen còpies de seguretat fora de línia i constants revisions. Carteres, a més de les contrasenyes, s'emmagatzemen utilitzant el xifrat AES-256, que es considera un dels mètodes de xifrat millor, més fiables i més segurs disponibles. Després d'aprendre com aconseguir una cartera Bitcoin, només hi ha una cosa per fer - començar a operar i submergir profundament en el món únic de bitcoins.

Com utilitzar una cartera de Bitcoin

Com utilitzar una cartera Bitcoin? Bé, depèn del que estem tractant de fer. Si vostè està tractant de fer una compra en línia, visiteu 'que accepta bitcoins' i veurà una llista d'empreses que accepten bitcoins com a forma de pagament. Alguns a la llista són les botigues físiques i alguns són botigues en línia. Podeu enviar bitcoins a la família i amics utilitzant el seu compte Coinbase! Tot el que ha de fer és aconseguir als seus amics o membres de la família també aplicar per un compte Coinbase i fer que donar-li la seva clau privada Bitcoin.

Llegir "Què és un Bitcoin la clau privada" per aprendre més sobre això! Finalment, pot utilitzar els caixers automàtics bitcoin per intercanviar bitcoins per diners en efectiu fred. Veure una llista de Bitcoin ubicació de caixers automàtics a tot el món. Si vostè té un caixer automàtic de Bitcoin o caixers automàtics a la seva ciutat i que no estan inclosos a la llista, en contacte amb nosaltres amb la informació d'ubicació completa i l'afegirem! Prendre una selecció a 'Com utilitzar Bitcoin ATM' si no ja sap com.

Posi compartir aquest 'Què és una cartera de Bitcoin' article amb els teus amics. Anem a ajudar a més persones utilitzen bitcoin mitjançant l'intercanvi de materials educatius com aquest amb ells!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

Bitcoins locals: compreu Bitcoin In Person!

Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

Anem a aconseguir Meta amb la propietat del lloc mitjançant Token

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

El primer semestre de 2014 porta quatre conferències de Bitcoin als Estats Units

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet lliurat a Dorian Nakamoto