Sobre les aixetes Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Sobre les aixetes Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Quan la moneda foc es va iniciar primer que vam fer un munt de comentaris de les aixetes, fins i tot el llançament d'una aixeta Finderhere en el lloc. Fins i tot va escriure una investigació pieceabout la gent darrere de les aixetes Bitcoin i ajudat a educar els altres sobre les aixetes technologywith AdBlock.

Molta gent va a començar a treballar en Bitcoin amb alguns Satoshi bitcoin aixetes i per a molts encara tenen un lloc.

Dit això hem estat avaluant com un equip on millor podem gastar el nostre temps i esforç i hem decidit cap opinió ja Bitcoin aixetes de forma regular. Encara ens queden uns aixetes més ens han demanat per revisar i que probablement obtindrem alguns d'aquests últims exàmens realitzats, sinó que aniran apareixent en un altre lloc. Hem tornat cada vegada més centrat en el lliurament dels informes de notícies necessaris i oportuns i pel fet que simplement no tenen tant de temps per centrar-se en ells mai més.

Sabem que molts dels nostres lectors es van assabentar de la moneda de foc a causa de les recomanacions de l'aixeta i el cercador aixeta segueix sent una de les nostres pàgines més visitades pel que no anem a eliminar immediatament a terme i que no només volem la idea opinions de les aixetes, no esbiaixades per anar a la cuneta tampoc.

Fa unes setmanes vam parlar de formar equip amb el tros de bits. Des de l'última vegada parlem sobre ells han estat treballant dur en l'addició de nous contribuents, el llançament d'un nou disseny en un nou servidor més potent i aconseguir un rentat de cara general i hem estat tractant de ajudar-los en cada pas del camí.

Tros de bits és un lloc on la gent nova a cryptocurrencies poden anar i aprendre més sobre ells i començar a treballar amb comentaris de l'aixeta i més. Tenen un concepte fresc que en què tot el que revisa l'aixeta també arriba a compartir els ingressos generats per la revisió. Pensem que era una idea genial.

Així que anem a donar totes les recomanacions de l'aixeta a Tros de bits en les pròximes setmanes i alguns membres del nostre personal que segueix gaudint d'escriure sobre les aixetes (és com un joc de Brendon en aquest punt) serà contribuir noves revisions per a ells també.

Anem a continuar el nostre enfocament en portar la transmissió de notícies precisa i entrevistes aquí a la moneda d'incendi i continuar contribuint a l'ecosistema Bitcoin amb notícies, comentaris i ajudar als nostres amics increïbles com Tros de bits.

Gràcies per llegir la moneda foc!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet