Revisió de FreeBitco.in | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de FreeBitco.in

Revisió de FreeBitco.in

He estat buscant en més de 500 diferents Bitcoin faucetsbut un que he trobat és constantment fiable, en realitat paga cada setmana i pren molt poc temps per al registre a ha estat FreeBitco.in.

Un dels problemes que he tingut amb un munt d'aixetes Bitcoin és que sovint se senten escumosa amb un gran nombre d'anuncis, difícil de resoldre captchas i menys de pagaments fiables.

Encara recordo quan vaig descobrir FreeBitco.in i ha sorprès amb el ben fet que el lloc és en comparació amb altres aixetes Bitcoin, la rapidesa amb que carrega el lloc i després de rebre el meu primer pagament de la forma en què ha estat sempre una font fiable de bitcoins per a mi.

Òbviament aquest tipus d'aixetes operen en la premissa que els propietaris guanyen per als anuncis que es mostren així que aconsello vivament que no executa un programari de Adblock en visitar aquest tipus de llocs, perquè si els propietaris no poden cobrir els costos d'operació ho faran és probable que prengui baix llocs com aquest, però el propietari de FreeBitco.in ha fet un gran treball d'equilibrar l'aixeta amb anuncis que no són excessivament a la cara, no són cap fresa anuncis pop-up i estan espaiats prou.

El lloc ha regalat més de 349 bitcoins des de l'inici, i també conté un joc d'alta LO per a aquells que desitgen apostar algunes de les monedes lliures que reben per l'oportunitat de fins i tot més monedes. El joc es pot provar justa, però no estic realment un a fer un munt de jocs d'atzar, així que només joc de tant en tant.

La conclusió és que FreeBitco.in és un gran aixeta de Bitcoin i una gran manera de guanyar algunes monedes de relativament baix esforç. Els captchas són fàcils de completar, s'estenen els pagaments, i el lloc càrrega ràpida.Revisió: RabbitcoinAlguns dels meus aixetes preferits són els que són igual de senzilla.

Rabbitcoin és una aixeta mort simple que conté una gran caixa on s'introdueix la direcció de Bitcoin, resoldre un simple codi d'imatge SOLVEmedia i simplement prem el botó de gran demanda.

Un dels meus primers pensaments quan visiten Rabbitcoin va ser que els anuncis estan molt ben fets. No són excessivament a la cara, que es distribueixen de manera uniforme i no em sento aclaparat amb els anuncis que estan ajudant a pagar els comptes en el lloc.

Es pot visitar Rabbitcoin un cop al dia i reclamar en qualsevol lloc entre 10 i 100 Satoshi Satoshi pena de Bitcoin.

Aquest aixeta és un dels simple visita cada hora i reclamar els seus aixetes de monedes gratis que he trobat mentre que els pagaments no són els més grans és ben val la pena el seu temps només a causa del simple morts és el lloc.

El lloc càrrega extraordinàriament ràpid, el pagament de l'aixeta va al seu compte Microwallet a l'instant i al mateix temps és només una visita diària he descobert que sovint començament meus matins amb aquest lloc cada dia a causa de la rapidesa amb què és.

La conclusió és que si vols una visita diària ràpida amb pocs anuncis que ha de sortir Rabbitcoin.


Richard Branson admet Bitcoin que està treballant: els vols espacials haurien destar preparats per entrar en 2015Sembla que Sir Richard Branson és feliç amb la seva decisió d'acceptar Bitcoin com una opció de pagament per als vols espacials de Virgin Galactic. El multimilionari ha admès que Bitcoin "està treballant" i va reconèixer la importància de la "gran indústria al voltant de Bitcoin". 

Parlant amb Bloomberg, el fundador de Virgin Group, va dir: "Crec que [Bitcoin] està treballant. Hi haurà altres monedes com les que es pugui encara millor, però mentrestant hi ha una gran indústria al voltant de Bitcoin. Ja saps, la gent ha fet fortunes de Bitcoin, algunes persones han perdut diners de Bitcoin ".

Branson és òbviament content de Virgin Galactic va començar a acceptar moneda digital al novembre de 2013.

No sóc ximple, si la gent té un munt de bitcoins i vull anar a l'espai, m'agradaria molt més que gastar aquests diners en la nostra nau espacial, [...] una nau espacial Virgin Galactic que, ja saps [...] Elon [almesc ] va enviar persones a l'espai d'un dia sobre les naus espacials de Elon, així que anem a agafar els diners, mentre que hi és.

D'acord amb els titulars, 6 clients de Virgin Galactic ja han pagat per la seva viatge amb BTC i fins i tot els bessons Winklevoss estan pensant en utilitzar les seves cripto-estalvi per visitar l'espai.

Virgin Galactic està actualment provant els seus coets. Però Branson va admetre a Bloomberg que la construcció del maquinari per als vols espacials comercials ha estat un repte. El multimilionari va dir que totes les estructures han d'estar llestos "a principis del proper any, que finalment serà cap amunt i lluny".

Branson també va parlar d'un major suport per moneda digital més famós del món, que ha qualificat com funcional.

No obstant això, també va admetre la volatilitat de Bitcoin segueix sent un problema, encara que això no vol dir que la gent no pot obtenir un benefici. Va afegir que Bitcoin "és bastant volàtil, però en la volatilitat de la gent pot fer diners".

Imatge destacada: Bloomberg

Notícies relacionades


Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breach però Bitcoins i dades dusuari segurs!

Post Bitcoin

Lascens fabulós de Bitcoin acabarà amb llàgrimes: South China Morning Post

Post Bitcoin

Xina prohibeix a Bitcoin una altra vegada, amb poc efecte

Post Bitcoin

Usuaris de Google i Bitcoin: quan Google integrarà BTC?

Post Bitcoin

Per què fallaran les normes Bitcoin de Nova York: àmbit i privacitat

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Què és Bitcoin? Una explicació simple (però a fons)

Post Bitcoin

Pagueu els impostos de Bitcoin amb LibraTax: el nou programari de presentació dimpostos automàtic de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre