Drama lloc de notícies | Catalan.Lamareschale.org

Drama lloc de notícies

Drama lloc de notícies

Odio estar meta vegades. Dit això que hem rebut suficients missatges de correu electrònic, literalment, sobre una història que es va disparar a la part superior de / r / bitcoin que hem de fer front a ella.

Així que, en realitat hem vist aquest tipus @TomOnBTC abans de la publicació de les coses. Estem en constant control de Twitter de noves històries, noves persones i noves coses que succeeixen a la comunitat Bitcoin, però no vam veure aquest proper fins més tard aquesta nit. Li vam donar un seguiment després de llegir el seu article sobre xarxes de bots alt monedes i vaig pensar que seria l'última vegada que estaríem escoltant d'ell per un temps.

Tom Butterfield va escriure una peça interessant al mig que bàsicament està trucant a terme un munt de llocs de notícies per acceptar diners per escriure històries.

Pel que sembla, la moneda foc entre molts d'altres eren part del seu "operació encoberta" on va tractar d'atrapar i després trucar als llocs que estan oferint essencialment històries en el lloc per diners en efectiu.

He estat molt dividit sobre aquesta història. Molts dels meus amics personals aquí al món Bitcoin saltaven per tota aquesta història en reddit i comentant i preguntant quan m'agradaria fer algunes declaracions sobre ell, però jo no estava massa còmode ser tirat a un drama important, però he estat pensar-hi des de fa diverses hores i es tracta de decidir com manejar la situació.

Moneda de foc, per descomptat, es va trobar que era "innocent" perquè no ho fem, no ho farà, i mai acceptarà diners en efectiu per a una història i em sento molt fortament sobre això.

Dit això dóna alguns dels correus electrònics que rep actualment em sento és una bona idea si més no la direcció de tota aquesta cosa.

La nostra postura és la moneda de foc no accepta diners en efectiu per a les històries. Mai, mai ho farà.

Després d'enviar un costat a un altre amb Tom et puc dir que el tipus és molt apassionat i vol "veure a tots col·lectivament fem millor" i volem que també. No puc parlar dels altres llocs esmentats en l'article, però sembla que sense dubte ha despertat el pot.

Per tant, acabaré aquesta peça amb això i simplement reiterar que la moneda foc no accepta diners en efectiu per a les històries. Això no canviarà tampoc.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Coinbase: el líder actual en la compra directa de Bitcoin

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Auditoria Bitcoin de Bitstamp mostra Reserves Cobrir tots els dipòsits

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió de Coinhouse: la meva experiència personal amb aquest intercanvi de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Els pacients amb càncer van obligar a utilitzar els mercats il·legals il·legals de Bitcoin per comprar medicaments