Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin

Recordatori amistós sobre la enquesta dinfluents de Bitcoin

Hola nois i noies!

Només un recordatori ràpid que li estem demanant als lectors que ens digui que ha de involucrar-se amb Bitcoin.

Qui va ser el que finalment li van influir per registres i s'enfonsava en tota aquesta cosa de totes maneres Bitcoin?

Hem rebut una àmplia varietat de respostes i ens encantaria afegir el seu a la barreja per votar a continuació.

Estarem presentant una peça quan s'hagi completat aquesta enquesta i parlant amb les persones que es trobaven els majors factors d'influència.

[Enquesta Polldaddy = 8169315]

Gartman: eviteu el boom bitcoin - CNBCCom es pot comprar una casa, com es pot comprar un cotxe, com es pot comprar Starbucks amb Bitcoin quan el preu va a fluctuar de forma tan dramàtica com ho ha fet. Això em sembla... Molt. Es pot prendre el diagrama de Bitcoin i aplicar-lo contra la mania bulb de tulipa del segle 15 i els patrons són exactament el mateix.

Anem a caminar en un dia, hi haurà algun problema de maquinari o programari en el qual no hi haurà capacitat de negociar i [...] 1% [de la seva cartera] és probablement [...] massa alt pel que a mi es refereix a la propietat de bitcoin. És el somni d'un apostador. Jo els dono crèdit per això. És una cosa que vaig a romandre de manera absoluta des, han mantingut al marge de

Elogi fet per: Dennis Gartman

Font (a partir de 3:30)


Greenspan compara bitcoin amb la moneda colonial dAmèrica que eventualment es va tornar inútilL'expresident de la Reserva Federal, Alan Greenspan, va dir a CNBC dimecres que Bitcoin li recorda moneda emesa durant el passat colonial d'Amèrica, que en última instància va resultar inútil.

"Els éssers humans comprar tot tipus de coses que no valen res", va dir Greenspan. "La gent es juguen en els casinos quan les probabilitats estan en contra d'ells. Mai s'ha detingut ningú."

Elogi fer Byalan Greenspan


Hackers publicats Proof Mt.Gox CEO Stole Customers Bitcoins NO els!Hackers anònims publicades avui el que segons ells és una prova que Mt.Gox i el seu CEO, Mark Karpeles van robar clients bitcoins i fent tot el possible per ocultar-ho, incloent la presentació de mesos bankruptcylast! Un arxiu enorme amb una gran descàrrega de dades es van carregar avui a la Reddit partir d'un full de càlcul que conté Mt. Els clients de gox comptes amb saldos encara dels usuaris presents en els seus comptes. Evidència de comptes amb saldos en ells provocarà funcionaris i Mt. Gox antics clients a la pregunta de si les monedes van ser robats en realitat com el poble de Muntanya Gox reivindica.

Aquest és el text del missatge (Vaig a obrir aquest ATENCIÓ del treball):

*** Guardar aquest comentari, MIRALL ELS ARXIUS, reenviar, compartir i guardar aquestes dades estiguin disponibles ***

En primer lloc, això no és Mark Karpeles. Agafada que fill de puta gossa pits.
[] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] [] []

El nombre de prestar atenció al fet que aquí és 951.116,21905382. Aquest equilibri es contradiu Mt.Gox reivindica en els seus papers de fallida que els hackers es va sortir amb 850.000 bitcoins; tota la seva equilibri. Els pirates informàtics també es van ficar en els administradors Mt.Gox d'aplicacions que s'utilitzen per gestionar les transferències i van publicar proves de transferències realitzades en no pirates informàtics, però els administradors de Mt.Gox.

WOW, si tot això és cert; la gent en Mt.Gox tenen molt a explicar!

Què penses? És aquesta la pistola fumejant?

[Font: TechCrunch]


Hola coin fire!El meu nom és Cristina i sóc nou aquí a la moneda de foc!

Vaig tenir la meva primera posthere al lloc el 29 de juny per l'especulació al voltant de la subhasta USMS Bitcoin i Originalment anava a fer un altre post presentant a la comunitat el dilluns, però la totalitat de la cobertura contínua de la subhasta USMS notificationssort de posar en el camí.

Quan vaig decidir que volia escriure sobre moneda digital jo estava segur d'on m'agradaria anar, on m'agradaria començar i em vaig trobar amb un post a Reddit demanant col·laboradors en el lloc. Unes setmanes més tard i aquí estem!

No sóc un periodista professional. No pretendré ser. Només sóc una persona que escriu el que veig i que vindrà a vegades en forma d'editorials.

Mike sembla tenir les notícies d'última hora i més comentaris coberta juntament amb Brendon pel que és la meva esperança que pugui portar un gran contingut editorial al lloc.

Estic molt content de ser aquí i no puc esperar a publicar algunes peces que he estat treballant!


A continuació sexplica com aconseguir una samarreta gratuïta de BitcoinL'home que ha passat un temps des que vam fer un sorteig. Així que avui vull donar-li l'oportunitat de guanyar un Bitcoin Samarreta absolutament gratuït.

Aquests Bitcoin samarretes són fabricats per una empresa anomenada "All Things BTC" i que bàsicament subministrar diferents "swag cripto". La seva samarreta es produeixen a la roba americana. Si saps alguna cosa d'American Apparel, sabrà que són alguns dels millors tes de qualitat al món, molt còmode i durador.

Aquí és només un exemple dels molts dissenys es poden trobar al lloc web:

Així que si vols tenir l'oportunitat de guanyar una d'aquestes samarretes fresques de forma gratuïta, això és el que cal fer:

Simplement deixar un comentari a la secció de comentaris que ens diu si anés a crear un Bitcoin Samarreta ¿què posar-hi?

A continuació, anem a escollir els 5 millors respostes i permetrà escollir qualsevol samarreta que vols de totes les coses BTC absolutament lliures (més de 30 dissenys frescos possible!).

Així que anem a escoltar - ¿quina és la seva idea de la samarreta?

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

Post Bitcoin

Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC)

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

Usuaris de Google i Bitcoin: quan Google integrarà BTC?