Revisió de Coinbase: la primera cosa que has de saber | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Coinbase: la primera cosa que has de saber

Revisió de Coinbase: la primera cosa que has de saber

Coinbase ofereix els seus serveis als Estats Units, Regne Unit, Canadà, Singapur, i els següents països europeus: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Malta, Mònaco, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, San Marino, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa.

Coinbase requereix mètodes de verificació

Tots els comptes tenen una cartera Coinbase la pot usar-se per enviar / rebre bitcoins. Per tal d'obrir un compte d'aquest tipus haurà de proporcionar el seu nom complet, comprovar el seu correu electrònic i acceptar les Condicions d'ús Coinbase.

Si vostè vol ser capaç de comprar bitcoins amb Coinbase haurà de subministrar un compte bancari vàlida per permetre transferències bancàries a Coinbase.

Coinbase de compra / venda de límits

Quan el compte està configurat Coinbase (tutorial posterior en aquest post), que són capaços de comprar una petita quantitat de bitcoins fins que augmentar el seu límit. Per exemple, els residents dels Estats Units que tenen una targeta de crèdit registrada en el seu compte Coinbase (com a reserva) podran adquirir fins a $ 1000 en bitcoins a la setmana.

Per tal d'augmentar els seus límits en la compra d'bitcoins haurà de subministrar la següent:

  • La verificació d'identitat
  • Verificació de targeta de crèdit
  • Verificació de la targeta de dèbit

Si vostè és un resident dels EUA comprovat plenament es pot arribar al límit més alt que en l'actualitat $ 50K valor de Bitcoin un dia. Els límits també poden ser enviats en funció del mètode de pagament que triï per comprar els bitcoins amb. Per exemple, la transferència de ACH té límits més alts que la compra d'bitcoins amb una targeta de crèdit en Coinbase.

Coinbase mètodes de pagament acceptats

mètode de pagament principal de Coinbase és la transferència de filferro. Depenent del seu país en el que serà capaç d'enllaçar el compte bancari directament a Coinbase o enviar diners a un compte bancari específic Coinbase per tal de finançar el seu account.Latelt Coinbase ha introduït també la possibilitat de comprar bitcoins a través de targetes de crèdit i dèbit. Usant aquest mètode li costarà un% addicional per a les tarifes de processament, però és més ràpid que usar transferència bancària. Si vostè està mirant per vendre els seus bitcoins en Coinbase també es pot utilitzar Paypal com la font de recepció dels fons. No obstant això, l'ús de PayPal es limita només als venedors. De moment no és possible comprar bitcoins amb Paypal a Coinbase.

Coinbase transaccions i càrrecs

Els temps de transacció Coinbase depenen de la forma de pagament que utilitzarà. Per exemple, una transferència bancària pot trigar fins a 5 dies per ser aprovat mentre que una compra amb targeta de crèdit serà instantani. Una vegada que es finança el seu compte rebrà els bitcoins després de posar la seva comanda (tutorial a seguir). Depenent del seu mètode de pagament no pot haver diferents taxes a la transacció.

La majoria de les transaccions tenen una tarifa de transacció + 1% les taxes relacionades amb el mètode de pagament que utilitzeu. Aquí és l'últim quadre de càrrecs presa de la secció FAQ de Coinbase:

EUA

Europa

UK

Canadà

Singapur

Si algú envia bitcoins en el seu compte Coinbase haurà d'esperar 3 a confirmacions arriben a la xarxa Bitcoin abans Coinbase l'aprova en el seu sistema intern.

Suport Coinbase

Coinbase té una molt extensa pàgina de preguntes freqüents i també un fòrum de suport. La majoria de les sol · licituds estàndard probablement trobaran la seva resposta en una d'aquestes pàgines. Si envieu un tiquet de suport, l'espera una resposta a arribar en el termini de 48-72 hores (a partir de l'experiència personal).

Una altra qüestió és que la majoria de les vegades l'equip de suport no va a cavar profundament en el seu problema en la seva primera resposta, i és molt comú rebre respostes "enllaunades" que en realitat no aborden el problema. Moltes persones de la comunitat es queixen que Coinbase no és realment molt suport orientat i que moltes vegades els problemes no s'expliquen al client.

Controvèrsia Coinbase

La seva ha hagut molta controvèrsia sobre Coinbase dins de la comunitat Bitcoin. Si ets nou en Coinbase això és potser l'única cosa que cal tenir en compte abans de prendre la seva decisió de comprar bitcoins a través Coinbase. El principal punt de controvèrsia són:

  • Coinbase seguiment de com els usuaris passen el seu Coinbase Bitcoins- pot i va a realitzar un seguiment de com utilitza els seus bitcoins. També pot tancar o congelar el seu compte si vostè s'ocupa dels serveis per a adults, jocs d'atzar, la venda de coses a la xarxa fosca i altres negocis tèrbols.
  • Afiliat recompensa abús- Coinbase ofereix un programa de referència, però, no sempre paga la seva partnersaccording al que s'afirma.
  • Prendre una posició en Bitcoin debats- Hi ha molts "debats interns" dins de la comunitat Bitcoin que Coinbase va manifestar la seva opinió sobre. En general s'espera d'un servei de romandre neutral en aquests debats i seguir els moviments naturals del mercat.

Guia - L'ús de la cartera coinbase

Per tal d'obrir el seu compte de cartera Coinbase anar a Coinbase.com i fer clic a "sign up". Ompli els detalls necessaris i asseguri verificar la seva adreça de correu electrònic. També se li demanarà que afegiu una protecció 2FA al seu account.2FA vol dir que cada vegada que accedeixi al seu compte haurà d'introduir un codi pin addicional enviada al seu telèfon mòbil. Si no voleu utilitzar el seu telèfon mòbil també pot usar la authy APPTO rebre el passador. Un cop dins del seu compte, veurà el següent quadre de comandaments: 1. Li permet comprar / vendre bitcoins amb diferents métodos.2 pagament. Li permet enviar bitcoins o sol·licitud de bitcoins altres3. Mostra que el balanç és els seus diferents comptes (Bitcoin cartera, cartera i USD 0,4 volta). Li permet convidar a amics i guanyar diners per referir-se a ells.

Conèixer els seus límits de compra

Per tal d'esbrinar els seus límits actuals de compra anar a "compra / venda bitcoins" i trieu "límits" a la pestanya superior.

Esbrinar la seva adreça de Bitocin a Coinbase

Si un usuari li envia diners i tots dos estan en Coinbase ell pot usar el seu nom d'usuari Coinbase o fins i tot el seu correu electrònic. No obstant això, si una persona que no està en Coinbase vol enviar bitcoins que ell necessitarà saber la seva comanda Bitocin address.In públic per trobar la seva adreça Bitcoin pública va a "La meva moneder" a la barra lateral esquerra i feu clic a "Direcció de cartera" la part superior dreta, com es mostra aquí:

Seguretat afegida al seu compte a través de la càmera cuirassada Coinbase

Coinbase ha presentat recentment la funció de la càmera cuirassada que li permet "compartir un compte" amb 2 o més usuaris. Això vol dir que cada transacció que s'està enviat des del compte requerirà l'aprovació de tots els usuaris. També transaccions tenen un retard de 48 hores per a major protecció (perquè pugui agafar una transacció no autoritzada en el temps).No obstant això, l'ús del compte valut no vol dir que controlar personalment la seva cartera Bitcoin. Encara està allotjat en Coinbase i encara es pot tancar o congelar com es va esmentar abans. És només una capa de seguretat addicional en cas que algú hackeja el seu contraseña.Si vol tenir un control total de la seva cartera pot utilitzar una volta multisig. Això vol dir que la seva cartera tindrà 3 claus - 1 és el propietari, 1 Coinbase posseeix i 1 clau compartida. Per tal de dur a terme una acció en la cartera que necessitarà 2 de cada 3 claus. Així que fins i tot si Coinbase està sota control, hauria de seguir sent capaç de moure fons de la seva moneder mitjançant el compartir i opcions de volta key.The personals es troben a la barra lateral esquerra just sota de "El meu cartera".

L'emmagatzematge d'USD amb USD cartera de Coinbase

Coinabse també li permet emmagatzemar USD en el seu compte. D'aquesta manera si vostè vol comprar bitcoins més endavant que no cal esperar que una transferència bancària. El USD cartera es troba a la barra lateral esquerra just sota la volta de la CTB.

Aconseguir que les seves claus privades de la cartera de Coinabase

Des Coinbase és una cartera allotjat vol dir que vostè no té accés a les seves claus privades. Això és per suposat un risc, ja que significa que els seus diners està bàsicament en mans de Coinbase. No obstant això, hi ha 2 opcions per superar aquest problema: 1. No utilitzeu Coinbase per emmagatzemar els fons, només per comprar Bitcoins.2. Utilitzeu volta multisig de Coinbase de manera que encara tindrà control sobre el seu coins.Personally, utilitzo la primera opció, ja que em dóna un control complet sobre els meus monedes.

Conclusió - No es Coinbase un bon corredor / intercanvi?

Com es pot veure després de llegir aquest comentari bastant llarg, Coinbase té els seus pros i contres. Els seus principals avantatges són el fet que és simple i fàcil d'utilitzar. Els principals inconvenients són el fet que no té el control complet sobre els seus bitcoins i les seves transaccions estan sent rastrejats.

La meva opinió personal és això - utilitzar Coinbase per comprar els seus bitcoins, el servei és sòlid. No obstant això, els dimonis d'allí a una cartera que permet controlar completament com GreenAddress, miceli o qualsevol altra carpeta un cop que compri els seus bitcoins aconseguir.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Onyx Ashanti - Nòmada digital, inventor, músic, filòsof i entusiasta de Bitcoin

Post Bitcoin

Qui és propietari de Bitcoin? És Bitcoin a Scam?

Post Bitcoin

Revisió: Els meus intents recurrents per comprar BTC des de 247Exchange

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Actualització de Bitlicense - Lawsky afegeix noves plegues al marc regulador de Bitcoin

Post Bitcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin amb Purse.io

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin amb un compte bancari. Transferència bancària

Post Bitcoin

Subhasta de la ruta de seda i limpacte en el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Els investigadors troben que una persona probablement va impulsar Bitcoin de $ 150 a $ 1,000 - Techcrunch

Post Bitcoin

Més caixers automàtics de Bitcoin al Regne Unit, bots que pateixen BTC i la nova patent dAmazon