5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn) | Catalan.Lamareschale.org

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Mike Hearn és un ex enginyer de Google que ara treballa en una varietat de projectes relacionats amb Bitcoin, incloent la implementació de Java del protocol que serveix de base per a les aplicacions de moneder. És un de només 10-15 persones que s'ocupen d'escriure el codi del nucli Bitcoin abans que pugui ser aprovat pels miners a la xarxa, i la seva opinió sobre l'ecosistema moneda digital és sens dubte val la pena escoltar.

Les següents cites són de recent presentació de Hearn en la conferència de Bitcoin 2014 a Amsterdam, i esbossen alguns dels majors reptes als quals s'enfronten actualment la moneda digital jove:

El capitalisme 1. Excés de zel Venture

Hi ha hagut una erupció del que es podria anomenar Bitcoin 2.0 projectes últimament que han rebut grans sumes de diners i molts d'ells - no hi ha realment un munt d'ells, em sento. Alguns d'ells són de tipus superficial.

Hearn no va especificar quin startups que creu són "vagues", però certament fons de risc s'ha incrementat en els últims mesos. Per exemple, Vaurum seu a Palo Alto assegurat recentment $ 4 milions en capital inicial per al seu programari que permetrà a les institucions financeres allotjar les seves pròpies bosses de Bitcoin.

2. No és fiable Tercers-Emmagatzematge

Encara hi ha una gran quantitat d'usuaris de Bitcoin en el món que - en realitat no són usuaris de Bitcoin, oi? Dipositen els seus bitcoins amb un tercer i el que reben a canvi de promeses que van a recuperar-lo. Això no és realment el que pretén Satoshi quan va construir un sistema que no se suposava que tenen cap intermediari.

Aquest és el vell debat que s'ha estat lliurant a la comunitat Bitcoin durant anys - l'emmagatzematge de monedes en una cartera en línia significa lliurar el control a un tercer que no sempre és digne de confiança. Per tal d'evitar una altra Mt. Gox passi, Hearn recomana encaridament als usuaris de Bitcoin per controlar les seves pròpies claus privades sempre que sigui possible.

3. Infraestructura Voluntari-Basat

Això no és sostenible, oi? No es pot tenir una infraestructura financera gran, que abasta el món que es manté unit per la goma de mastegar i cinta adhesiva, i les persones que tipus de treball en ell quan tenen temps, perquè els dóna la gana.

A causa de que Bitcoin és un projecte de codi obert que no és propietat de cap persona o grup en particular, que no té un mecanisme per compensar les persones que treballen en el seu codi. Hearn preveu un nou sistema on els usuaris paguen per característiques avançades i donen suport directament als desenvolupadors.

4. Escalabilitat

L'escala és que serà enorme treball, assumint que és un èxit. De moment no tenim un problema d'escala perquè Bitcoin no és realment cada vegada més gran, però si [escalabilitat] es fixa, que serà un munt de treball. Això és com els propers deu anys de treball.

Bitcoin té essencialment un límit en la quantitat de transaccions que poden ocórrer en un període de temps determinat, a fi d'evitar que la mida blockchain d'espiral fora de control. La xarxa mai s'ha arribat a aquest límit abans, però passarà amb el temps si Bitcoin es converteix en una forma corrent de pagament. És molt revelador que Hearn creu que podria prendre deu anys per arreglar el problema d'escalabilitat de Bitcoin.

5. Privacitat

Moltes persones creuen erròniament Bitcoin és un sistema de xifrat, però res en Bitcoin està xifrada. El que això significa és que si jo estava treballant a la NSA o el GCHQ i em van donar un equip de cinc persones, i ells van dir 'treball en això durant sis mesos,' probablement seria capaç de des-anonimizar 70, 80, 90 per cent del sistema Bitcoin. Així que jo no esperaria Bitcoin per mantenir-lo privat de la NSA.

Si bé això no és necessàriament un problema en la ment de Hearn - només va dir això en resposta a una pregunta de l'audiència - que colpeja en el cor d'una debilitat fonamental de la blockchain. Cada transacció que no va passar mai està disponible per a l'escrutini i l'anàlisi públic. Ha de ser molt desconcertant per als defensors de la privacitat que donen els recursos adequats, un tipus com Hearn pot lligar les identitats del món real per a la gran majoria dels usuaris de Bitcoin. Afortunadament, projectes com DarkWallet reconeixen aquest problema i estan tractant de resoldre el problema.

Per a la resta de la perspectiva alliçonadora de Mike Hearn a Bitcoin, fes un cop d'ull a la seva presentació a continuació:

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Blunders en Bitcoin Business

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins