6 Restaurants que accepten Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

6 Restaurants que accepten Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Bitcoinis ser acceptada per un nombre creixent de petites empreses, incloent restaurants que faran de la seva moneda digital en una cuina deliciosa. Heus aquí una llista de 6 restaurants que han començat a prendre Bitcoin com a pagament pel menjar.

1. Whiffies Fried peus- Portland, OR - L'acceptació de Bitcoin Des de febrer de 2013

Aquest camió de menjar, encara que no és un restaurant tradicional, fa pastissos fregits farcits de mà amb ingredients salats com pit i pollastre rostit, o fruites sanes com les baies, pomes i préssecs. Whiffies va començar a acceptar Bitcoin al febrer de 2013, i l'amo Gregg Abbott diu que ha trobat molt pocs problemes des de llavors. De fet, una de les seves avantatges favorits d'acceptar Bitcoin està interactuant amb les persones que l'utilitzen. Abbott diu que gaudeix de conèixer "gent molt intel·ligent que estan per davant de la corba."

2. Thelonious Rap - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter Des febrer 2013

Al servei de l'àrea metropolitana de Boston amb una presa única en sushi i altres especialitats asiàtiques, Thelonious rap va esdevenir el primer restaurant a Nova Anglaterra per acceptar Bitcoin al febrer de 2013. Un grup d'estudiants del MIT va convèncer al propietari, Jamme Chantler, que hi havia una vast mercat sense explotar dels entusiastes de Bitcoin que estaven buscant ubicacions físiques per gastar els seus diners en. "Pensem que si hi ha un grup de fins i tot només un grapat de Bitcoiners desitjosos d'intercanviar les seves monedes digitals per a sushi i pad Thai cansalada," Chantler diu, "llavors estem encantats de donar cabuda a ells!"

3. Cafe Berlin Las Vegas, NV - El menjar alemanya per bitcoins Des de maig de 2013

Algú cansats d'una llarga nit dels jocs d'atzar, amb una cartera plena de bitcoins i una ànsia de menjar alemanya autèntica, podria fer molt pitjor que Cafe Berlin. Aquest petit restaurant al sud de Las Vegas serveix una varietat de deliciosos plats, incloent preparacions diferents de salsitxes i molts tipus de Schnitzel. Després de començar l'acceptació de Bitcoin al maig de 2013, Cafe Berlin ha vist un petit augment de clients i només una vegada va tenir un problema amb el processament d'una transacció de Bitcoin.

4. Menjador Flyte Mundial i Vi- Nashville, TN - Bitcoin per a dinars de luxe Des de novembre de 2013

Facturació a si mateixa com una "experiència però elegant casual, alta cuina," Flyte aspira a ser un dels restaurants més consciència social a Tennessee mitjançant l'ús de fonts sostenibles de la carn i els productes locals sempre que sigui possible. Aquesta actitud oberta s'estén al seu sistema de pagament, que va començar a acceptar Bitcoin al novembre de 2013. Des de llavors, el restaurant ha tingut 23 clients paguen amb Bitcoin, i d'acord amb el co-propietari de Scott Sears, els usuaris solen passar BTC 15% més que l'client mitjà. Hi havia una vegada un problema tècnic en l'aplicació Coinbase no podia connectar-se als servidors, però això es va solucionar mitjançant l'ús de BitPay lloc. Sears diu que això és un signe de fortalesa de Bitcoin: "Aquest tipus de flexibilitat no està disponible amb el processament de targetes de crèdit."

5. FlameStone nord-americà Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Acceptat Des de febrer de 2014

Situat en un petit poble als afores de Tampa, FlameStone utilitza tècniques de cuina naturals com escalfar sobre una flama oberta i amb una pedra de lava per fer guacamole. El restaurant va començar a acceptar Bitcoin per les seves targetes de regal al febrer de 2014, i des de llavors ha vist un grapat de clients que paguen amb la moneda digital. Propietari Nick Pappas diu que la cobertura de la premsa ha estat molt divertit, i que gaudeix de "sensació de benvinguda i acceptada per una creixent Bitcoin següent." També s'espera que Bitcoin grup local de Tampa Bay Bitcoineersare per iniciar quedades setmanals en FlameStone dins de les properes setmanes.

6. Fanal Pizza- Reno, NV - únicament dissenyat italiana per Bitcoin Des d'abril de 2014

Que afirma ser el primer restaurant a Reno per acceptar Bitcoin, Fanal començar a prendre la moneda digital a l'abril de 2014 a canvi d'una gran varietat de pizzes, pastes i entrepans. Ofertes especials inclouen Tac Pizza, Pizza de pollastre picant tailandesa, i Chicago Dog Pizza. Segons el propietari Jay Watson, la majoria dels clients de pagament amb Bitcoin han estat de reunions locals dels entusiastes de Bitcoin, però la pràctica també ha estimulat converses amb els clients que tenen curiositat sobre la moneda digital i volen aprendre més.

Aquests són només un grapat de restaurants que tenen Bitcoin, i més sens dubte sorgir en el futur. Gairebé no hi ha fi a la varietat d'aliments saborosos que es poden comprar amb moneda digital.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Ser honest

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC