6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los | Catalan.Lamareschale.org

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Ha estat menys de set mesos des de la primera BitcoinATMlaunched en una petita botiga de cafè a Vancouver, i durant aquest temps diverses companyies han treballat per donar més màquines per a les masses amb monedes fam. En l'actualitat hi ha de caixers automàtics establerts en tot el món que poden convertir a Fiat Bitcoin o viceversa, amb més properament dotzenes. Anem a fer una ullada a 6 ubicacions que estan rebent noves màquines:

1. Hong Kong, Xina

Mentre que l'especulació i controvèrsia segueixen complicant estatut oficial de Bitcoin a la Xina, els empresaris s'estan movent a tota velocitat amb plans per augmentar l'adopció. Hong Kong, una de les zones més densament poblades del món, és ara la llar de la botiga Bitcoin ATM HK ubicat dins de l'elegant centre comercial al districte de Mong Kok.

Després de la seva gran obertura el 18 de maig, l'HK Bitcoin ATM botiga ja està oberta les 24 hores i ofereix a la gent una manera de comprar la moneda digital, aprendre sobre la inflació Fiat, i fins i tot enviar consells Bitcoin a un robot que va a ballar a canvi de pagament.

2. Saskatoon, Canadà

Veí d'Estats Units cap al nord està demostrant ser un terreny fèrtil per als caixers automàtics Bitcoin, i la ciutat més gran de la província de Saskatchewan té ara la seva primera màquina que dispensa la moneda digital. Llançat a principis de maig per la companyia de llançament Bitcoin Solutions, el caixer automàtic va ser fabricat per BitAccess amb seu a Ottawa i ara resideix a l'interior del restaurant Calories a l'avinguda Broadway.

La màquina a Saskatoon és només l'últim pas en l'ambiciós pla de Bitcoin Solutions per portar diversos caixers automàtics Bitcoin a ciutats de tot l'oest de Canadà.

3. Brisbane, Austràlia

La tercera ciutat més poblada de la Terra de baix és ara seu d'un Bitcoin ATM Bit2Bit-manufacturats. La màquina es troba en Roastery Cafe a Glenelg Street, i va posar en marxa fa relativament poc temps el 16 de maig Naturalment que permet la retirada i venda de Bitcoin, però el que distingeix a aquesta màquina, a part és que també accepta litecoin i dogecoin.

Torradora de cafè copropietari Bruce Carrall, la botiga també accepta Bitcoin per al cafè, espera cridar l'atenció al seu negoci dels entusiastes de la moneda digital local. "Hi ha una gran quantitat de persones que han estat esperant per això", va dir. "Hi ha Bitcoiniacs que tenen reunions de tot el món cada setmana, i aquests grups estan creixent ràpidament."

4. Glasgow, Escòcia

Tecnologia minorista cex recentment va començar a acceptar pagaments amb Bitcoin al seu lloc web en línia, i ara s'ha establert un caixer automàtic de física a l'interior d'un dels seus llocs de maó i morter. Situat a la botiga CEX a Sauchiehall Street a Glasgow, la màquina produïda per Lamassu actualment compta amb una tarifa atractiva 0% a les transaccions.

La botiga va celebrar un esdeveniment especial de promoció del 13 de maig al 15 en la celebració de la posada en marxa caixer automàtic, en el qual només Bitcoin podria ser utilitzat com a pagament pels productes de CEX. La companyia diu que el nou ATM està "convertint el carrer en un laboratori d'Escòcia Bitcoin."

5. Ljubljana, Eslovènia

Qualsevol que va a romandre en el Tresor juvenil de la capital eslovena tindrà ara l'oportunitat de comprar en aquest Bitcoin ATM, que es fabrica i es va establir per la companyia local Bitnik. La màquina es carrega amb 16 BTC, assegurant un munt de moneda digital per als consumidors en un futur pròxim.

Només al voltant de 50 empreses que actualment accepten Bitcoin a Eslovènia, però Bitnik espera poder canviar el rumb en favor de moneda digital. D'acord amb Bitnik executiu Peter Trcek, "El nostre pròxim pas és convèncer els venedors que Bitcoin és una moneda bona."

6. Johannesburg, Sud-àfrica

La ciutat més gran de Sud-àfrica es va crear amb el primer caixer automàtic de Bitcoin al continent a finals de maig, gràcies a la posada en marxa i el fabricant ZABitcoinATM Lamassu. Tot i que la ubicació exacta encara s'està elaborant, s'espera que la màquina per ser col·locat en una botiga de restaurant o cafè. Un caixer automàtic a Sud-àfrica probablement ajudarà Bitcoin fer incursions amb el gran mercat de remeses en aquest país.

ZABitcoinATM també ha anunciat una segona màquina que es va establir a Ciutat del Cap, Àfrica del Sud a la fi de juny.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Blunders en Bitcoin Business

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin