Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt | Catalan.Lamareschale.org

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Informàtic i Bitcoinadvocate prominent Andreas Antonopoulos ha renunciat a la Fundació Bitcoin més del grup "completa falta de transparència", segons el seu compte de Twitter. Antonopoulos prèviament es va baixar de comitè de lluita contra la pobresa de la Fundació fa dues setmanes, i els esdeveniments recents han empès Antonopoulos per tallar la resta dels seus llaços amb el grup. Ja no té "fins i tot el més petit d'associació" amb la Fundació Bitcoin.

La Fundació Bitcoin és un grup d'experts de la indústria amb els objectius declarats del finançament de la infraestructura i la promoció de Bitcoin al públic. Això és en part la raó per la Fundació va fer més de $ 350,000from quotes només l'any passat - de noves empreses i centenars de membres de pagament relacionats amb Bitcoin desenes pensen que en realitat estan ajudant a millorar Bitcoin a través de la Fundació.

No obstant això, la Fundació Bitcoin ha estat criticat en el passat per realment fer molt poc per finançar la infraestructura central de Bitcoin. Desenvolupador Mike Hearn ha dit que la Fundació només paga tres peopleto treballen en codi del nucli de Bitcoin, i que que la infraestructura subjacent és "prou fons radicalment." Si aquest és realment el cas, quins són els centenars de membres de pagament en realitat sortir de la Fundació Bitcoin ?

Els esforços de lobby cars

Part de la resposta pot estar en la recent newsthat Boarddecided de la Fundació Bitcoin per a contractar el principal grup de pressió Thorsen francesa de promoció per impulsar l'agenda del grup a Washington, DC altres clients de la signatura inclouen Sprint, Western Union, Comcast NBC Universal, i el major lobby farmacèutic grup als Estats Units. Això suggeriria que Thorsen defensa francès és un gran èxit en aconseguir una legislació favorable passat pels seus clients.

No obstant això, això també vol dir que Thorsen defensa francesa cobra una tarifa considerable per al seu treball. Després de tot, greixar els engranatges de la maquinària política dels Estats Units no és barat en aquests dies - especialment quan està fet per gent de Washington Alec francesos i Carl Thorsen. Segons el lloc web de l'empresa, el francès va jugar un "paper clau", de passada, el Millenium Copyright Act (DMCA, Digital) en 1998 - una llei que polèmica s'ha utilitzat per a imposar sancions excessives i irraonables contra els que comparteixen arxius.

Thorsen, per contra, anteriorment va treballar com a assessor legal de l'Administració Bush i va ajudar a empènyer la seva agenda al Congrés. El fiscal general John Ashcroft va lloar Thorsen pels seus esforços per ajudar a passar la Llei Patriota dels EUA de 2001, una llei que posteriorment s'ha utilitzat com a base jurídica de les mesures de vigilància draconians als Estats Units. Durant l'any 2004, Thorsen treballava a l'Iraq com a assessor per als funcionaris militars de la Coalició que s'encarrega de la formació d'una nova força policial iraquiana - un treball que ha fracassat espectacularment tenint en compte els recents esdeveniments en aquest país.

Alec francesa i Carl Thorsen es van unir en 2010 per a crear Thorsen Defensa francès, un grup de pressió del sector privat que compta amb connexions profundes i intricades amb polítics al Congrés. Aconseguir que el tipus d'accés no és barata, especialment en l'era de les donacions corporatives il·limitades. El 2013 només, Thorsen Defensa francès va fer gairebé $ 3 milions de dòlars del seu treball lobby al Congrés a favor de les corporacions i grups d'interessos especials.

Cal destacar que alguns dels clients que més paga inclouen grups que utilitzen la llei de drets d'autor per infligir una violència considerable en els usuaris finals en forma de costoses demandes. La llista també inclou a Comcast, que actualment està tractant de crear un monopoli de comunicacions mitjançant la fusió amb Time Warner. Aquesta mesura clarament anti-consumidor només és possible quan la màquina política es greixa amb dòlars de Comcast - $ 320.000 ser precisos, i que és només a través Thorsen Defensa francès.

No sabem fins a quin punt la Fundació Bitcoin està pagant Thorsen Defensa francès, però amb el temps es revelarà per OpenSecrets a través de l'Oficina de Registres Públics del Senat. Fins llavors, almenys podem esperar que la Fundació està pagant més que els $ 80,000 del Western Union - una empresa el model de negoci està directament amenaçada per les quotes de transacció baixos de Bitcoin. Comprar influència a Washington és gairebé inútil si un competidor està pagant més del que, i és encara pitjor si és a través de la mateixa empresa de lobby.

Prioritats veritables

Per descomptat, tot això suposa que pressionar els polítics és un exercici valuós i ètic en el primer lloc - una suposició que es va negar vehementment per molts en la comunitat Bitcoin que atribueixen a valors llibertaris. Ells creuen que la Fundació Bitcoin està cometent un error en arribar als polítics i reguladors, i que una moneda digital descentralitzada com Bitcoin pot prosperar per si sola sense la interferència del govern.

Independentment de les motivacions polítiques darrere dels esforços de lobby, podem dir amb seguretat que aquests esforços són exageradament car - si tenen o no tenen la intenció efectes legislatius. Com s'ha vist anteriorment, la major part de 2013 els pagaments a Thorsen defensa francesos estaven molt per sobre de $ 100.000. Si aquests exemples són una indicació de la quantitat de la Fundació Bitcoin va pagar per aquesta marca en particular de la influència política, llavors és una prova més que la Fundació se centra més en l'aprovació política de millorar el codi del nucli de la mateixa Bitcoin.

Això es remunta a les crítiques originals de Mike Hearn de la Fundació, i també és probable que part de la raó Andreas Antonopoulos ha renunciat al seu càrrec. La Fundació Bitcoin - que és una "fundació" de Bitcoin, la tecnologia, amb l'únic nom - simplement té les seves prioritats a l'inrevés. S'ha centrat la major part dels seus esforços i la solidesa financera a l'obtenció de l'aprovació tènue i inestable dels reguladors del govern, i, probablement, a un cost extrem. Molts en la comunitat Bitcoin creuen que aquests fons serien millor invertits en la millora de la tecnologia en si, en lloc de tractar de convèncer al govern per donar-li suport.

Queda per veure si més membres sortiran de la Fundació Bitcoin sobre aquestes qüestions, però els nous models de finançament que ja s'estan posant en marxa per millorar la infraestructura bàsica sense l'ajuda de la Fundació. L'exemple més destacat és far, que va guanyar Mike Hearn 1 $ 40.000 rewardfrom ric empresari Olivier Janssens. Si tals estructures de finançament descentralitzats poden millorar el codi Bitcoin nucli pel seu compte, potser amb el temps podem deixar que la Fundació Bitcoin s'esvaeixen en la irrellevància.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors