El Banc Central Argentí té por de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

No obstant això, un altre dels bancs centrals del món ha públicament "advertit" ciutadans de Bitcoin. El Banc Central argentí ha publicat una declaració sobre Bitcoin en la seva pàgina oficial, advertint de la manca de curs legal, la volatilitat, i l'ús de Bitcoin en activitats fraudulentes i el blanqueig de diners. Sembla com si el Banc va emetre aquesta advertència, simplement per recordar als ciutadans d'Argentina que si usen Bitcoin, que es tracta d'una moneda no autoritzada per al seu ús sota lleis de curs legal de l'Argentina. Per descomptat, com Bitcoin es torna més freqüent en l'economia mundial, els bancs centrals del món van a lluitar per regnar en el cripto-moneda i posar als ciutadans del globus de nou en el seu subministrament d'inflació, la depreciació de la moneda en constant:

"Per tant es suggereix al públic usuari prendre en compte que l'anomenada 'moneda virtual'no són emesos pel Banc Central o d'altres autoritats monetàries internacionals, per tant, no tenen curs legal ni tenen respatller."  

Nota: aquesta cita és una traducció del document original en espanyol publicat a la pàgina web del banc central. Per tant, aquesta cita no pot ser fiable al 100%.

Per veure la declaració original en espanyol, es pot trobar aquí.

L'advertència emesa pel Banc Central argentí és similar a la recent declaració emesa per Yves Mersch, membre del Consell Executiu del Banc Central Europeu. En aquesta declaració, Mersch va argumentar que Bitcoin no és un sistema monetari viable per a algunes de les mateixes raons que han suscitat l'advertència del Banc Central d'Argentina.

Aquesta declaració del banc central d'Argentina sembla irònic tenint en compte la història de la hiperinflació i la inestabilitat econòmica del país. Si el Banc considera que Bitcoin és volàtil, llavors haurien de fer una ullada a la seva pròpia història econòmica.

Argentina històricament ha estat plena d'inestabilitat econòmica i la inflació; aquí hi ha algunes taxes històriques d'inflació d'Argentina:

Taxes d'inflació d'Argentina:

De desembre de 2013..............................................10.90%

1944-2013...................................................... 205,68% (mitjana)

Històric sota (FEB 1954)................................. -7%

Màxim històric (mar 1990)...............................20262.80%

Font: tradingeconomics.com

Tenint en compte aquestes taxes tremendament inestables de la inflació, la qual cosa significa necessàriament una gran volatilitat en el poder adquisitiu de la moneda argentina, sembla humor negre que el banc central argentí aniria tan lluny com per advertir els ciutadans d'Argentina sobre l'ús d'una moneda volàtil.

Per què els bancs centrals tanta por de Bitcoin?

Aquestes advertències dels bancs centrals són un indicador que Bitcoin s'està estenent. Els bancs centrals del món tenen por de Bitcoin, i que haurien de ser. Com Bitcoin segueix creixent en popularitat i més empreses comencen a acceptar Bitcoin com a mitjà de pagament, controlada pel govern els diners fiduciari serà cada vegada més irrellevant. A més, com Bitcoin creix en valor, moneda fiduciària disminuirà necessàriament en valor en comparació amb Bitcoin. Què significa això per als bancs centrals? Vol dir que estan sent amenaçades per Bitcoin amb una pèrdua en el poder, una pèrdua del seu control monopolitzat sobre les estructures monetàries dels seus respectius països. Naturalment, aquests banquers famolencs de poder tenen por d'aquesta perspectiva. Aquesta por és el que motiva a aquests bancs centrals per emetre aquestes "advertències" sobre Bitcoin per intentar dissuadir a la gent d'usar la moneda digital. Però les persones no estan escoltant, això és rotundament clara.

Les persones ja no estan en trànsit per la falsa sensació de complexitat en l'economia que ha estat creat per l'escola keynesiana de l'economia. El ciutadà mitjà estan començant a despertar i adonar-se que totes aquestes equacions "econòmiques" es basen en suposicions falses i un desesperat desig de moure l'economia d'una de les ciències socials en l'àmbit de les ciències naturals, empírics. Aquest intent prové d'un desig d'aquests economistes se senti important i possiblement una tendència natural en els éssers humans per tractar de planificar i controlar tot. Sembla que els ciutadans comuns del món estan començant a allunyar-se de la metodologia fal·laç dels corrents institucionalistes keynesiana i altres de pensament econòmic. Podem veure aquest canvi en l'status quo de la creixent popularitat i acceptació de Bitcoin i el ressorgiment de l'escola austríaca d'economia. Si aquesta tendència creixent del canvi continua, llavors els bancs centrals aviat caurà. I no necessàriament causa de la disasterthey econòmica global ens han posat en marxa per, els bancs centrals podrien caure molt abans que a causa d'una pèrdua senzill en popularitat. La gent no voldrà el que els bancs centrals estan venent; inflació, degradació de la moneda, i la mala economia estan començant a perdre el seu atractiu general. Aquests canvis són la raó per Bitcoin té un futur tan brillant. Bitcoin ofereix una manera d'escapar de les desastroses polítiques dels bancs centrals. De fet, més que els bancs centrals destrueixen la seva moneda, el més atractiu Bitcoin es convertirà.

Això no vol dir que els partidaris Bitcoin han de desitjar per celebrar l'arribada o el col·lapse econòmic. Aquest autor no desitja pintar el col·lapse com un altre cas del clixé, "això és realment una bona notícia" que sembla a aparèixer per tot arreu a la comunitat Bitcoin. La transició entre la caiguda de Fiat i l'augment màxim en Bitcoin no serà un bon un, i moltes persones senten el dolor del col·lapse econòmic. No obstant això, en aquest punt tal col·lapse sembla inevitable gràcies als bancs centrals del món. Aquesta declaració no és un intent de ser alarmista o sensacionalista, aquest col·lapse econòmic és simplement la conclusió lògica dels cicles econòmics bancàries induïda centrals. Per descomptat, com més aviat la fase bust del cicle econòmic es produeix, menys intensa és la depressió serà. No obstant això, no hi ha manera de revertir en realitat el mal que es va infligir per la inflació que ja s'ha injectat als mercats.

Amb sort, Bitcoin pot minimitzar el dolor de la crisi econòmica que és probable que passi en algun moment en el futur. Però és dubtós que Bitcoin ens permetrà evitar per complet el dolor que s'infligeix ​​per les polítiques actuals dels bancs centrals. Independentment del que passa amb l'economia en el futur, està clar que els bancs centrals de tot el món estan terroritzats de Bitcoin. Això està clar. Ells treballaran amb els governs nacionals que desincentivar l'àmplia acceptació de Bitcoin. Encara que, sembla molt poc probable que veuran qualsevol èxit important en la limitació del creixement de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics