Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Bitcoinhas crescut molt durant l'any passat, amb l'increïble augment en l'adopció, la facilitat d'ús, i els sistemes de suport per a la moneda. Cada vegada més gent es pregunta "Què és Bitcoin?

# 8221; o "Com puc obtenir Bitcoin?", i cada vegada és menys comú trobar persones que almenys no han sentit parlar de la moneda. Alhora, 2014 no ha estat amable amb els quals es va involucrar amb Bitcoin després de mitjan 2013, i s'utilitza la moneda com una inversió. Pricehas de Bitcoin estat en una tendència a la baixa constant, i ha dibuixat la crítica creixent d'individus que no estan involucrats amb BTC.

El preu realment importa? ¿El creixement de la xarxa, i l'augment de l'acceptació, són més grans que les pèrdues i les crítiques de Bitcoin? Sigui vostè el jutge.

Bitcoin Goes Mainstream, en bones i males maneres

Bitcoin acceptació està creixent

Tots, incloent a aquells que han criticat la viabilitat de Bitcoin com a moneda, s'ha d'admetre que l'acceptació de Bitcoin ha crescut a passos de gegant en l'últim any. Abans que l'any va començar, molts petits llocs web de comerç electrònic, negocis basats en Bitcoin, i unes poques empreses grans, com ara WordPress, OK Cupido, i Namecheap, van ser acceptant BTC per al pagament, però encara era difícil d'usar directament la moneda per a la majoria de les compres. Això ja no és així.

No sembla probable que disminueixi el nombre dels negocis que esta monitoritzant, integrar, o acceptar Bitcoin. No obstant això, com hem esmentat en el passat, aquest tipus d'adopció pot causar realment el preu de Bitcoin a disminuir, en lloc d'augmentar, ja que la majoria d'aquests negocis estan convertint BTC a USD tan aviat com es rebi.

Escàndols i fraus han dominat la cobertura dels mitjans de Bitcoin

Per desgràcia per a la comunitat Bitcoin, frau i el robatori han seguit sent un problema constant amb els canvis de divises digitals. Després Mt. El col·lapse de gox, que també va portar la seva manipulació dels preus de Bitcoin a la llum, la confiança, fins i tot per als intercanvis més establerts començar a vacil·lar. A més d'això, molts petits intercanvis va ser a la fallida a causa de la pirateria, o tenien propietaris desapareixen amb els fons que havien estat dipositats. Per descomptat, les bosses més petites rebut molta menys atenció dels mitjans, i la majoria de la comunitat evitar nous intercanvis que encara havien de demostrar la seva vàlua.

Després, recentment, va tornar a passar. Moolah, que posseïa Mintpal, es va ensorrar. S'havia convertit en un dels majors intercanvis altcoin, i aquest esdeveniment va deixar als seus clients "a l'estacada" una vegada més. Si bé l'impacte no va ser tan extrema com la caiguda de la Muntanya Gox, encara va causar onades greus que se segueixen sentint avui.

Bitcoin està evolucionant: contracte intel·ligent, cadenes laterals, bolcada, i missatgeria

Etereum i Contrapart Portar contracte intel·ligent a la Vida

Mentre Bitcoin va ser creat per ser una moneda descentralitzada, que no era l'únic objectiu. La idea dels contractes intel·ligents, que permeten transaccions més complexes, intercanvis descentralitzats, i el potencial per descentralitzar gairebé tot tipus d'aplicacions imaginables, ha existit des de fa anys. Ethereumraised més de 25.000 BTC-hi de pre-venda, amb un dels objectius principals del sistema és la creació d'un sistema descentralitzat amb capacitat de contracte intel·ligent construït en ell.

Des d'aquest moment, de contrapart, que es construeix a la part superior de blockchain de Bitcoin, s'ha portat amb èxit llenguatge de programació d'Etereum per permetre la creació de contractes intel·ligents sense necessitat d'una nova xarxa.

Les cadenes laterals de Blockstream podria resoldre el problema Altcoin

Alhora que s'estaven realitzant aquests avenços, Blockstream va anunciar una idea revolucionària: Cadenes laterals. Les cadenes laterals resolen el problema que ha plagat a Bitcoin, i és que la seva força és també la seva debilitat. Bitcoin no es pot modificar sense consens dels miners, el que significa que qualsevol modificació de la forma en funcions Bitcoin serà extremadament limitat. No hi haurà canvis radicals en ella, ja que això podria soscavar el seu propòsit, i els miners mai acceptarien el codi revisat. Això fa que Bitcoin molt estable de forma, ja que les regles de com funcionarà, quantes bitcoins seran creats, i el que és possible dins de la xarxa Bitcoin és generalment constant.

Alhora, la innovació en el codi de Bitcoin és gairebé impossible, que és la força impulsora darrere de la creació d'altcoins. Alguns altcoins s'han creat amb el seu propi blockchain, el que permet l'experimentació amb diferents mides de bloc, els temps, els algoritmes, i així successivament. Altres altcoins s'han construït al cim de blockchain de Bitcoin, el que els doten de la seguretat creat per increïble potència de processament de la xarxa Bitcoin, però limitar la manera d'utilitzar aquestes noves monedes. Les cadenes laterals permeten noves blockchains que es creuen que estan connectats a blockchain de Bitcoin, i altres cadenes laterals, d'una manera que permet als actius a ser transferits entre cada cadena... Però cada cadena lateral també és completament independent, i no poden fer mal als altres blockchains.

Aquesta idea, que és extremadament complicat des del punt de vista d'implementació, és simple d'una manera. En permetre que bitcoins, contractes, altres monedes, o qualsevol altre actiu per a ser transferits entre blockchains, s'elimina la necessitat de "altcoins". Les noves idees i sistemes es poden construir sense necessitat de crear una moneda única per a cada blockchain.

Changetip vs Tipping Altcoins

Finalment, la propina i la missatgeria utilitzant la moneda digital ha guanyat una popularitat creixent. Hi ha dos mètodes que s'utilitzen per donar propines:

Altcoins, com Reddcoin, s'han desenvolupat amb l'objectiu de ser eficient com una plataforma d'inflexió descentralitzada, específicament en les xarxes socials i llocs web. L'objectiu final d'Reddcoin és arribar a ser la moneda social, per ser utilitzat en totes les formes de mitjans de comunicació social i les xarxes socials. S'ha tingut un èxit significatiu fins al moment, i té un sòlid grup de desenvolupadors darrere d'ella, però la quantitat de desenvolupament necessari fa que el procés sigui lent un.

D'altra banda, Changetiphas sorgit com un sistema de bolcat centralitzat Bitcoin. Com les taxes de transacció de Bitcoin fa que el cost de les microtransacciones prohibitivament alta, es necessita una tercera part per manejar les transaccions fora de la blockchain. Quina idea guanyarà al final és encara desconegut, però tots dos han experimentat un creixement significatiu d'aquest any.

Els missatges incrustats en el Bitcoin Blockchain

Missatgeria, per contra, segueix sent "en les obres". La idea d'utilitzar la blockchain per transmetre missatges es va proposar en 2011, amb Btcmsg, però es va suspendre poc després. Recentment, Krzysztof Okupski, un estudiant graduat en els Països Baixos, ha començat a desenvolupar un nou sistema per enviar missatges de censura a prova a través de blockchain de Bitcoin. La idea té el potencial de crear "inflor blockchain", que va ser el que va mantenir als esforços anteriors es mogui cap endavant, però s'està desenvolupant la plataforma de Okupski per ser rendible, i mantenir la inflor a un mínim.

Serveis Bitcoin i Publicitat estan augmentant en grandària i potencial

La incertesa abunda en aquest moment, però una cosa és certa: les empreses i els projectes basats en Bitcoin estan creixent. Amb aquest creixement, que sovint s'alimenta de capital de risc, ve l'augment de la consciència de Bitcoin del públic, així com els serveis més innovadors i complexos.

La descentralització dels mercats

obert bazaaris crear un mercat descentralitzat que pot actuar al mateix temps com un competidor per Ebay, així com un reemplaçament per a la ruta de la seda. En ser descentralitzat, no hi ha servidors per aprofitar, Ulbrichts per aturar, o la censura del que es poden enumerar. Això és tant una benedicció com una maledicció, ja que el seu èxit dependrà en gran mesura de la percepció del públic, i com les persones són disposats a utilitzar el servei. Per descomptat, la descentralització també porta amb si el benefici d'una major eficiència i menor cost, per la qual obert Basar té el potencial de pertorbar greument els mercats en línia establerts.

Bitsquareis tenint a l'altra banda de l'equació "mercat descentralitzat" mitjançant la creació d'una borsa de Bitcoin descentralitzada. Hi ha hagut intents en el passat per crear un intercanvi descentralitzat, però la majoria s'han basat en l'interior d'un altcoin. En treballar per crear un veritable intercanvi descentralitzat, sense apilar a la part superior d'una moneda, Bitsquare podria realment canviar la forma de Bitcoin es negocia. Els intercanvis han estat plens de frau en l'últim any, i això podria ser la solució.

Processament de pagaments i el futbol

BitPayhas estat el clar guanyador, en l'àmbit de processament de pagaments, enguany. Des de l'aterratge de Microsoft, i molts altres clients d'alt perfil, amb el patrocini d'un joc de bol de futbol universitari, el Bitcoin Sant Petersburg Bol

la companyia ha tingut més que èxit.

Com l'únic processador de pagaments per oferir pagaments veritablement lliures, i evitant la temptació de tractar de fer massa a la vegada, com l'oferta de carteres en línia, o operar com un intercanvi, que han bloquejat una enorme porció del mercat.

0

El partit de futbol americà, que es va jugar el 26 de desembre, va comptar amb logotips Bitpay per tot el camp, juntament amb els logos d'algunes altres companyies amb seu a Bitcoin que Bitpay associat amb l'esdeveniment. Trucoinprovided la capacitat per als aficionats a comprar Bitcoin, a través dels caixers automàtics i les vendes en línia, i Gyftran un anunci esmentar que accepten BTC.

1

Com va ser l'any de Bitcoin?

Així veiem les pujades i baixades. El preu s'ha reduït, els escàndols han atret l'atenció negativa dels mitjans, i la moneda té un nombre creixent de competidors. D'altra banda, l'adopció s'ha disparat, Bitcoin està evolucionant més enllà d'una "moneda", i que està atraient cada vegada més incorporar l'atenció.

Què opines sobre Bitcoin de 2014? Estàs baixista o alcista al 2015? Anem a saber quins són els seus pensaments sobre el que succeirà aquest any.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Sophisticated Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin