Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC | Catalan.Lamareschale.org

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Bitcoinis constantment convertint en una forma més útil l'ús dels seus fons, i el futur de Bitcoin es veu brillant

Tenir totes aquestes grans avantatges, un podria fàcilment optar per utilitzar BTC sobre els diners regular de Fiat. En el passat, ens centrem en les llistes d'empreses específiques que accepten Bitcoin, o restaurants que accepten Bitcoin. No obstant això, amb les noves empreses acceptar Bitcoin a un ritme cada vegada més gran, les formes d'utilització de les seves bitcoins estan en constant creixement. Avui dia fins i tot es pot comprar un PC utilitzant només bitcoins. Què més es pot fer amb Bitcoin vostè pot demanar? Deixa'm ensenyar-te:

1. Bitcoin per Giftcards

La forma més fàcil d'usar bitcoins en una botiga que no accepta BTC però, és comprar una targeta de regal a aquest lloc. Tenen una cosa impressionant en compte que vostè vol comprar, però s'adona que necessita per passar Bitcoin per comprar-lo? Tema no més! Seguir endavant i obtenir una targeta de regal a aquest mateix lloc. No obstant això, depenent d'on visqui, vostè ha de comprovar com el treball targetes de regal. A vegades hi ha limitacions sobre on es poden utilitzar les targetes, sobretot si vostè viu fora dels EUA.. Vostè no desitja acabar damunt d'aconseguir una targeta de regal que no es pot utilitzar realment.

Vostè pot comprar targetes de regal amb BTC d'indrets com Verola i Gyft.

2. Els serveis que accepten Bitcoin

 

Hi ha una gran quantitat de serveis, incloent serveis de VPN, electrònica i fins i tot serveis de viatge que es poden comprar amb Bitcoin. En realitat es pot pagar per tot un vol utilitzant només bitcoin través de diversos serveis, com ara Cheapair, que també accepta dogecoin i litecoin, o fins i tot Sortida. Triar on va a volar a, quan i totes les altres coses que fas en la planificació d'un vol. En acabar, se li donarà una adreça cartera generada a l'atzar on s'enviarà els bitcoins i deu minuts de temps per enviar-los.

Altres serveis inclouen televisió, serveis de VPN i fins i tot els serveis que ofereixen educació per a llenguatges de programació com Java, HTML i CSS, jQuery i així successivament. Recentment, va començar a acceptar plat bitcoinfor és la televisió per satèl·lit i serveis d'Internet, casa de l'arbre és un gran servei per acceptar la CTB pels seus serveis educatius, i AirVPN és una gran i fiable, servei que accepta bitcoins pels seus serveis VPN.

Més enllà d'això, PayPal s'està integrant lentament Bitcoininto és diversos sistemes de pagament, i és probable que proporcionar suport complet per BTC en un futur pròxim.

3. Compra Electrònica amb Bitcoin

 

Si el dia de comerç no li convé, sempre hi ha altres mitjans per augmentar les seves participacions Bitcoin. Hi ha una gran varietat de llocs de joc, i Satoshibet és un dels més grans, així com més fiable. Jo personalment tinc una mica d'experiència en l'ús d'aquest lloc de primera mà. Si Satoshibet no és per a tu, hi ha molts, molts altres llocs web de jocs i programes que estan orientades cap a Bitcoin o altres monedes digitals. No obstant això, igual que amb el dia de comerç, si us plau anar amb compte. El joc d'aquesta manera és encara més arriscat que el dia de comerç, com el factor sort és molt més gran, i mai ha d'enviar la seva BTC a un lloc web desconegut, no és de confiança.

6. Bitcoin Mineria de maquinari a la meva... Més BTC

 

Per descomptat, amb Bitcoin, i la majoria dels altres moneda digital per aquí, les primeres monedes han de ser extrets abans que puguin ser utilitzats. El Bitcoin miningindustry, juntament amb la mineria altcoin, ha experimentat un creixement explosiu en l'últim any i mig. Tot i que va experimentar un període en el que era poc rendible per a la gran majoria dels usuaris, rendible Bitcoin miningis principi es converteixi en una realitat, un cop més, a causa del fet que els ASIC estan arribant finalment a nivell estatal-de-art. Això ha de resultar en un menor nombre de salts en l'eficiència, i per tant la dificultat de començar a estabilitzar-se, o fins i tot començar a seguir el preu de Bitcoin (com ho va fer en el passat, quan les GPU i FPGAs eren la força dominant en la mineria).

Per començar la mineria, és necessari per obtenir el maquinari mineria. Maquinari de la mineria tendeix a ser adquiribles amb BTC, per descomptat, de manera que això pot conduir a la mineria Bitcoin, l'ús que Bitcoin per comprar més equip de mineria, a continuació, la mineria encara més Bitcoin, i així successivament...

Això està lluny de ser una llista exhaustiva, ja que el nombre de comerciants que accepten nombre Bitcoin en els milers. De fet, aquest article és sobretot centrat en les empreses i serveis que es basen en, i disponibles, als EUA o Europa. Això no és ni tan sols tenint en compte el creixent nombre de comerciants a l'Àfrica que accepten Bitcoin. Si hi ha un lloc en el qual no s'esmenta, llocs com Spendbitcoins poden proporcionar llistes més detallades, on es poden veure tots els llocs que accepten BTC com a forma de pagament. Adopció comerciant està en constant augment, i que és una cosa molt bona.

No obstant això, el futur de Bitcoin depèn dels consumidors que adopten així els currencyas. En mostrar a la gent com molts llocs diferents que poden gastar bitcoins, pot animar-los a participar, o almenys prestar atenció.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Lefecte de lintent de lètica de la propietat de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals