Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions | Catalan.Lamareschale.org

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Més d'hora l'1 d'agost de Twitch.tvthe joc ben conegut lloc web de streaming en viu va començar a acceptar Bitcoinas una opció de pagament per les seves subscripcions premium. Twitch també ha anunciat que va a portar les noves opcions de pagament per a subscripcions a canals també. Subscripcions a canals són una manera espectadors han de donar suport directament als seus creadors de continguts preferits en Twitch mitjançant el pagament d'una quota per subscriure al seu canal i rebre alguns beneficis addicionals també. Pot ser que no hi hagi una data exacta de quan això passarà, però Twitch va dir que és molt aviat. Els usuaris han estat utilitzant Bitcoin, així com altres monedes digitals, com ara Reddcoin andDogecoin, per inclinar serpentines a Twitch.tv des de fa algun temps. No obstant això, això no ha estat recolzat per la contracció nerviosa directament.

Twitch va ser fundada el 2011 com una filial de la pàgina web en viu Justin.tv centra en el joc en streaming relacionada. Des de llavors, es va convertir en un dels més grans i més populars llocs web de streaming en viu de tot l'Internet. Amb més de 35 milions de visitants únics al mes Twitch va ser la quarta major font de trànsit d'Internet durant les hores punta als Estats Units el 2014. Just darrere de Netflix, Google i Apple. Finalment, el 24 de juliol de contracció 2014 es va informar que Google va signar un acord per adquirir contracció d'aproximadament $ 1 mil milions.

Twitch sap que ens agrada Opcions, i alguns de nosaltres Tria Bitcoin

A diferència de moltes altres companyies, la gent de Twitch, òbviament, no són compatibles amb la creença que les opcions de pagament més que donar a la gent, almenys, tendeixen a gastar. Amb aquesta última actualització es van introduir més d'600new maneres perquè els usuaris pagar per una subscripció premium a la pàgina web, amb Bitcoin és sens dubte el d'eclipsar als altres. Altres exemples notables podrien ser pagats per avançat targetes, (Amazon, metro, etc.) o els pagaments de crèdit, fins i tot mòbils. Amb totes aquestes noves opcions de pagament, Twitch ara pot estar segur que els usuaris de tot el món seran capaços de pagar pels beneficis de la subscripció premium, sense estar limitada en absolut. 

Sembla que Twitch es va associar amb la companyia global de serveis de pagament, Xsolla per aconseguir això. Probablement va ser el servei solució de pagament personalitzat de Xsolla que va permetre començar a acceptar contracció al voltant de 600 diferents opcions de pagament alhora. Els usuaris que seleccionin a pagar a través de Bitcoin, seran redirigits a una pàgina Coinbasepayment una vegada que estan disposats a pagar la seva subscripció. Així que sembla que Xsolla està actuant com un intermediari per al pagament Bitcoin. 

Val la pena esmentar, però, que entre les altres opcions, Bitcoin podria ser l'únic disponible en totes les regions. Un fet que posa de manifest que l'avantatge entre altres monedes i sistemes de transferència de diners a tot el món. Al final, l'adopció no pot ser sinó una bona cosa per Bitcoin. Twitch és el lloc # 1 per al joc en viu en el moment i sembla que també té un futur brillant. Bitcoin podria introduir-se en nous públics amb només existeix com una opció de pagament a un lloc web. A més la circulació de la moneda ajuda i beneficia també a mantenir un mercat saludable.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts