Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida | Catalan.Lamareschale.org

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Breu moneda no aprovar, o de suport, les accions de qualsevol individu, o grup, que s'esmenta en aquest article.

Fa algun temps, em va preguntar un amic si havia sentit parlar de l'economia de mercat negre.

A l'instant em vaig suposar que es referia als llocs foscos nets notoris, com la ruta de la seda i l'Atlantis, que s'ocupa d'estupefaents subministraments i productes de falsificació, però estava equivocat. La seva explicació em va portar a un terme conegut com 'Systeme D' en francès.

Els orígens del Sistema D es remunten a l'Àfrica, quan els ciutadans de parla francesa va encunyar el terme per descriure les persones que es trobaven a la recerca de recursos d'ingressos sense haver de passar per la molèstia dels processos de registre del govern d'un permís o declaracions dels seus ingressos a efectes fiscals. Les que cauen dins d'aquesta categoria van ser cridats '' Débrouillards, els empresaris que buscaven l'èxit a través de mitjans menys convencionals.

Un venedor ambulant ambulant mercaderies és un débrouillard, i també ho és el noi del barri que fa reparacions a la llar per a vostè durant les vacances d'estiu. Aquesta forma d'economia lliure s'estima en un valor de més de 13 bilions de dòlars en l'actualitat. Amb les economies del món veient cada vegada més contratemps, i les recessions, en els últims anys, molts ja no creuen en les velles tradicions de treballar per al mateix ocupador durant dècades, igual que la gent d'èpoques anteriors. Molts més estan recorrent a formes més innovadores per complementar els seus ingressos en l'era digital. Plans d'ocupació, acte o treball basat comissió sota l'anonimat, s'estan convertint en la norma, amb els pagaments realitzats en efectiu, o sense l'ús de formularis d'impostos. Les persones se senten frustrats cada vegada més pels fracassos dels seus governs i els bancs en les seves promeses per impulsar l'economia. Com a tal, molts més estan recorrent a les monedes digitals, Bitcoinspecifically, per facilitar la realització i recepció de pagaments en les seves empreses Sistema D.

Bitcoin està ajudant remeses s'allunyen dels processos convencionals

El 2012, mentre que en una diligència en Jarkarta City, Indonèsia, em vaig trobar amb un nigerià anomenat Chukwuma. Chukwuma va acostar a una vorera i va tractar d'interessar-me en un 'acord de negocis' que el va involucrar en possessió d'una enorme memòria cau de la moneda nord-americana revestit en tint negre. Ell va afirmar tenir el mètode de 'rentat' els dòlars negres si anava a finançar la compra de determinats productes químics difícils d'obtenir. No sabent que estava molt familiaritzat amb aquesta famosa estafa nigeriana conegut com 'Negro 419 dòlars (419' és el codi penal de la llei de Nigèria el frau), va persistir en intentar aconseguir que m'interessa. Va ser només després que li vaig dir que sabia el que estava passant i que no sóc 'mugu'- l'argot nigeriana de 419 víctimes, que va cessar en els seus esforços. Poc després, em vaig fer amic Chukwuma, com faig amb la majoria dels estrangers que trobo a Indonèsia, ser un mateix. Aquesta amistat va obrir moltes portes als baixos fons tèrbola, i l'esperit empresarial d'Àfrica pròspera, que és vist per tot el món avui en dia.

A principis d'aquesta setmana vaig saber que Chukwuma encara era al país, i va decidir posar-se al dia amb ell.

Comencem a actualitzar un a l'altre en la nostra persona en vingudes durant l'any passat. Hi havia portat a col·lació el tema de moneda digital preguntant-li si alguna vegada havia sentit parlar d'ell. Chukwuma no només havia sentit parlar d'ell, però havia estat la utilització activa d'ell mateix. Quan li vaig preguntar per a més detalls, tenia això de dir: "Germà, Bitcoin està canviant la forma en què els estafadors com jo opero. Utilitzem bitcoins per enviar les nostres guanys a casa molt més fàcil i més ràpid que mai '.

En el passat, Chukwuma haver de dependre de companys africans, que són els comerciants de la ciutat, per transferir els fons que desitjava remetre la llar, mitjançant l'ús dels seus propis comptes bancaris personals. Això era necessari perquè contra la policia frau estació d'unitats de Nigèria seus oficials de civil roba en tots els bancs, i els processadors de pagament com Western Union o Money Gram, per detenir qualsevol sospitós de recuperar els fons que poden ser producte de les diverses estafes que s'originen a partir d'aquí.

En el cas de Chukwuma, envia els bitcoins la seva dona a les Filipines, on ella el cobra a Fiat i remet disposicions i béns als germans de Chukwuma a la ciutat d'Abuja, on el venen als carrers amb un gran benefici. Chukwuma raona que l'ús de moneda digital és molt més segur per a ell, i ell no gaudeix necessitat d'omplir formularis i pagar una tarifa de transacció considerable, utilitzar els comptes bancaris del seu amic, o dependre d'una agència de remeses per enviar els seus guanys a la seva família.

Una nova tendència s'està formant, i és Bitcoin al Centre

Chukwuma no està sol en la forma en què els canals dels seus ingressos a la seva família en un país a meitat de camí a tot el món, ni era responsable del concepte. En un informe recent, una companyia de telecomunicacions d'Àfrica, conegut com Kipochi, té la intenció de treure profit d'aquesta tendència creixent de les remeses mitjançant l'ús de bitcoins, i introduirà un nou servei que permetrà a centenars de milers de joves africans que treballen fora de casa a la competència seus ingressos a través de l'ús d'un servei mòbil. Kipochi encara està treballant en les col·laboracions necessàries amb els intercanvis, i els bancs, per proporcionar una transició sense problemes per als seus usuaris convertir bitcoins a Fiat. El servei, sens dubte, cridar l'atenció sobre la moneda cripto com una alternativa a Fiat, i afectar els guanys de les companyies de remeses fiduciàries establertes com Western Union.

Amb la creixent acceptació de moneda digital, molts més estan tractant de guanyar-se la vida i pagar en moneda digital com a remuneració. La primera fira de treball cada vegada Bitcoin es durà a terme aviat, un gest de reconeixement a la creixent presència dels estàndards d'encriptació. Una quantitat cada vegada més gran dels empresaris també estan arribant a bord, com es veu a Reddit en el seu 'Llocs de treball per bitcoins' sub fòrum, on els ocupadors i empresaris poden anunciar els seus requisits de contractació, que van en qualsevol lloc de les posicions de vendes, la programació i les tasques de codificació.

Sempre hi haurà una presència negativa, amb Bitcoin, o qualsevol moneda.

Cryptocurrencies han estat a la premsa molt recentment, però sobretot per les raons equivocades. Bitcoin, i el preu de Bitcoin, en particular, ha pres la major part del pes de devestating cops reparteixen des de la debacle Mt.Gox, la postura no favorable de la Xina i la imminent prohibició total, i d'altres governs que tracten d'imposar restriccions a la utilització de cryptocurrencies.

Si afegim a la imatge negativa és el recent anunci d'un nou mercat negre de xifrat, que s'anuncia com estar tan segur que fins i tot l'FBI no serà capaç d'aprofitar-la. Mentre que el nou 'Dark Market' es troba encara en fase de prototip de desenvolupament, això és evidència que allà on hi ha diners pel mig, la innovació seguirà.

Independentment del que qualsevol òrgan o organisme que regula, en un intent d'obstaculitzar la popularitat i l'ús dels estàndards d'encriptació, hi haurà una gran quantitat de solucions per satisfer els obstacles enfrontats pels que advoquen per l'ús de diners no regulada i descentralitzada. L'augment d'ingressos dels vehicles foscos, com 'Dark Market', no és diferent dels mals elements que veiem en el món real d'avui, com ara un nombre cada vegada més gran d'usuaris de drogues tot i la llarga dècada maig guerra contra les drogues.

Moneda digital s'estableix que enfrontar-se a una llarga sèrie de revessos en el seu viatge a integrar-se en la societat en general. No obstant això, com passa amb molts conceptes i idees ambicioses que es creien impossibles des del principi, les tendències i l'evolució dels estàndards d'encriptació recents, en una escala global, semblen suggerir que serà en última instància l'èxit.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA