Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Aquest article és la segona instal·lació en la nostra sèrie de dues parts sobre Bitcoin bankingand el seu impacte sobre els cicles econòmics. A la primera part, proporcionem un esquema molt bàsic de com la banca de reserva fraccional crea cicles de negocis en un entorn d'equilibri. Arribem a la conclusió que els cicles econòmics s'originen principalment dels canvis provocats en l'estructura de capital d'una economia en què els bancs utilitzen els fons de dipòsits a la vista per expandir el crèdit.

En aquesta segona instal·lació, oferirem una visió bàsica de com Bitcoinbanking funcionaria en termes de preservació de la taxa d'interès preferència temporal pura. A partir d'aquí, anem a discutir com la capacitat de Bitcoin bancari per preservar la taxa pura de preferència temporal d'interès seria evitar que els bancs expansió del crèdit i la creació dels cicles econòmics. Finalment, anem a treure a la llum el fet que la banca central pot molt bé seguir existint en un sistema bancari Bitcoin, i com a requisit d'un govern que els impostos es pagaran al banc central assenyala deixa oberta la possibilitat que els bancs centrals que conserva la capacitat per crear negoci cicles.

Bitcoin Banca: Les limitacions de l'expansió del crèdit en una economia de Bitcoin

Com poden els bancs Dipòsits a la vista apropiada sense patrons ho sàpiga?

En l'article anterior, es va establir la diferència entre un dipòsit a termini fix i un dipòsit a la vista. A més, vam arribar a la conclusió que, en un mercat lliure, els bancs no podien usar els fons de dipòsits a la vista per fer préstecs, ja que els diners s'ha destinat al consum i l'acaparament, i els dipositants tenen la impressió que puguin retirar la totalitat dels seus fons en qualsevol moment sense penalització o retards. Els diners, per tant, només pot ser objecte de préstec de dipòsits a termini en un mercat lliure, perquè els amos d'aquests fons han renunciat a tota la disponibilitat dels seus diners durant un cert període de temps, esperant rebre una suma més gran de diners al final de la termini com a compensació per la concessió d'un préstec al banc.

No obstant això, els bancs tenen fons sempre, al llarg de la història, assignats de dipòsits a la vista mentre es manté l'import total dels saldos dels comptes dels disponibles als dipositants. Aquesta pràctica essencialment crea diners del no-res, la conseqüència principal dels quals és el cicle de negoci que hem comentat en l'article anterior.

Els bancs han estat capaços de fer ús dels dipòsits a la vista mentre es manté saldos dels comptes dels dipositants sense canvis, perquè no hi ha hagut manera per als individus per auditar els seus comptes i veure si els seus dipòsits estan encara allà. En essència, els clients de bancs només han de confiar que el banc té prou diners en efectiu per permetre que els clients es retirin dels seus dipòsits a la vista perquè cada dia les compres.

La impossibilitat de dipòsit a la vista consignacions del Bitcoin Banca

Sota la banca Bitcoin, però, les auditories dels comptes individuals estarien disponibles. Tenint en compte que theblockchain és un llibre de comptabilitat pública, accessible a tots, els clients de bancs serien capaços de comprovar i veure si els seus diners està disponible en qualsevol moment. A més, els bancs no serien capaços d'apropiar-se fons d'un dipòsit a la vista, ja que el propietari d'aquests fons seria capaç de veure el lloc per dur transacció immediatament, i serien capaços d'exigir que el seu dipòsit de ser redimit a l'instant.

És molt possible - fins i tot probable - que els individus ni tan sols posar els seus bitcoins en un compte bancari dipòsit a la vista en el primer lloc. Atès que no hi ha pràcticament cap cost d'emmagatzematge per Bitcoin, i Bitcoin walletscan fer-se tan segur com un compte bancari, no és massa d'un tram de dir que la majoria de la gent, si no tots, considerarien que no cal dipositar els seus bitcoins a un compte bancari. Poden utilitzar una cartera calenta amb una còpia de seguretat xifrada per les seves compres diàries, i mantenir el seu efectiu en una línia o en paper moneder xifrat. Per tant, els individus en un sistema bancari Bitcoin serien capaços de mantenir els seus diners tan segura com si haguessin posat en un compte bancari, sense haver de confiar en un tercer per assegurar la plena disponibilitat dels seus fons.

Per tant, ja que Bitcoin elimina la necessitat de les persones per mantenir els fons que han estat assignats cap al consum i l'acumulació en un compte bancari, que seria impossible a divergir la taxa d'interès de mercat a les preferències temporals. Si no hi ha dipòsits a la vista dels banquers d'apropiar-, en primer lloc, a continuació, les taxes d'interès no es poden reduir artificialment, i la producció no es moguin d'una manera que crea els cicles econòmics.

La premissa bàsica de "pur" crèdit sota Bitcoin Banca

Sense necessitat de col·locar diners en un banc per la seva custòdia i els serveis de xecs, l'única raó per la gent hauria de donar els seus diners a un banc seria per a fins d'inversió. Per tant, en virtut d'un sistema bancari Bitcoin, la funció principal d'un banc seria la de servir d'intermediari entre aquells a la recerca d'una inversió i aquells en necessitat d'un préstec. En altres paraules, pràcticament els únics diners que fluiria en un banc Bitcoin seria dipòsits a termini.

Com la majoria de la gent probablement optar per no col·locar els seus fons en un dipòsit a la vista amb un banc - i des dels quals obririen un compte de dipòsit a la vista estarien protegits contra l'apropiació pel blockchain - un sistema de crèdit "pur" sorgiria sota Bitcoin bancari.

Com vam aprendre a l'article anterior, la taxa lliure de marketinterest estaria basat en les preferències temporals, que es reflecteixen en la relació entre els dipòsits a termini i dipòsits a la vista. A més, atès que els banquers no serien capaços de dipòsits a la vista apropiades en un mercat lliure, la quantitat de diners en dipòsits a termini seria, en igualtat de circumstàncies, sigui el factor més important en la determinació de les taxes d'interès dels préstecs bancaris i els projectes d'inversió de bancs liderat.

Sota Bitcoin bancari, on dipòsits a la vista són en gran part inexistent, i els que hi són fora de perill d'apropiació, és lògic concloure que només els diners dels dipòsits a termini podrien assignar-se a projectes d'inversió. En conseqüència, s'obté una versió de facto d'un sistema bancari de reserva 100%; fins i tot si no hi ha un mandat legal que els bancs han de mantenir el 100% dels seus dipòsits a la vista a la reserva, la naturalesa de Bitcoin i la blockchain faria impossible perquè els bancs actuen d'una altra manera.

Com a resultat del sistema de reserves de facto al 100% que es produirien en la banca Bitcoin, les taxes d'interès només serien determinades per les preferències temporals, i l'estructura de capital no podien canviar d'una manera que produiria ineficiències a nivell macro. No hi hauria, per descomptat, sent les faltes de negoci a causa de les canviants demandes i el fracàs empresarial, però aquest tipus de fracassos en els negocis de cap manera crear depressions en tota l'economia.

Banca Bitcoin Sota un Banc Central

Un sistema bancari Bitcoin no posaria totalment fi a la creació dels cicles econòmics, sempre que encara hi ha bancs centrals. Si un govern segueix exigint que els impostos es pagaran en la seva pròpia moneda de curs legal, que s'emet únicament per un banc central legalment creat, llavors la moneda fiduciària en qüestió encara jugaria un paper important en l'economia. Salaris seguirien sent pagat almenys parcialment en Fiat, els comerciants encara ho acceptarien, els bancs encara mantenen reserves de Fiat, Fiat i préstecs encara serien emeses per bancs. En essència, tothom encara seria acceptar i utilitzar la moneda fiduciària del govern, perquè tothom ha de prendre possessió d'ella amb la finalitat de pagar impostos.

Per tant, el banc central podria crear cicles econòmics mitjançant la injecció de liquiditat als bancs Fiat perquè els bancs tenen reserves en excés de 100%. Aquestes reserves excedents permetria als bancs fan préstecs i participar en projectes d'inversió sense haver de dipòsits a la vista apropiades, que sabem que seria una tasca impossible en la banca de Bitcoin. Per tant, el mateix procés del cicle de negoci que hem descrit en l'article anterior continuaria a produir-se; injeccions fiduciàries del banc central permetria als bancs per reduir les seves taxes d'interès per sota del que està determinat per les preferències de temps, el que porta a les activitats d'inversió que alteren l'estructura de capital d'una manera que crea pujades i baixades en tota l'economia.

Per tant, per concloure, Bitcoin bancari tindria un seriós potencial per disminuir la capacitat del sistema bancari per produir cicles econòmics. No obstant això, els bancs centrals seguirien sent una gran amenaça per a l'estabilitat econòmica, amb independència dels efectes positius de Bitcoin, ja que encara conservarien el poder de crear diners fiduciari i donant als bancs l'excés de reserves.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Blunders en Bitcoin Business

Post Bitcoin

Teniu alguna de les 8 personalitats comercials de Bitcoin?

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin