Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC | Catalan.Lamareschale.org

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Bitcoinis un nou tipus de diners. El meu propòsit aquí és explicar en termes molt senzills. Si ja teniu experiència Bitcoin, o si vostè sap molt sobre els negocis i les finances, aquest assaig pot semblar molt fàcil, i és possible que prefereixi per llegir el més detallat "Què és Bitcoin?

# 8220;. L'objectiu no és avorrir, però per abordar temes complexos perquè els nous usuaris, inclosos els nens petits, poden entendre. Es podria pensar d'aquest article com una variació sobre el tema de "Bitcoin per als simulat" o "Cliff Notes per als nous usuaris de Bitcoin." Aquest article és només el primer d'una sèrie, que s'uniran una vegada que tots han estat publicats.

Què és Bitcoin?

  Bitcoin és diners. La qual cosa és una gran resposta d'alguna manera i desafiant en d'altres. Algunes persones que es consideren experts en els diners no estan d'acord que Bitcoin és diners. I, per descomptat, pot ser que no sigui molt segur de què són els diners. Parafrasejant un vell decisió del Tribunal Suprem, "no sé com definir-ho, però sé que quan ho vegi."

Si vostè és com moltes altres persones, ja saps els diners quan ho veus. Els diners podria ser monedes, que podria ser bitllets de paper, pot ser targeta de crèdit o de plàstic targeta de dèbit, que podria estar en el seu talonari de xecs. Vostè sap quan es té diners, és a dir quan s'està esgotant, i és probable que se sap el que pot fer per aconseguir una mica més.

De nou, si vostè és com moltes altres persones, vostè sap el que costen les coses en la moneda del seu país. Ja saps el molt que costa comprar alguna cosa de menjar ràpid es vol, o una llauna de refresc, o una barra de xocolata. Ja saps el que les botigues de queviures costaran, especialment si vostè compra els queviures per a la seva llar. Vostè sap què combustible per als seus costos del cotxe, i quan els preus canvien per el bàsic, a saber si vostè va a tenir més diners o menys diners al final del mes. Totes aquestes idees sobre els diners són el que podríem anomenar "definicions operacionals".

Vostè sap com funciona els diners, encara que no té una bona definició simple per al terme. O, per citar de la pel·lícula "Atracament", a partir d'un personatge interpretat per Danny DeVito, "Per descomptat que necessita diners. Tothom necessita diners. És per això que anomenem diners! "

Si Bitcoin és diners, llavors què són els diners?

  Els diners és el que s'utilitza per comprar béns i serveis. Tradicionalment, els diners té tres usos. Els diners són un dipòsit de valor. Els diners són una unitat de compte. Els diners són un mitjà d'intercanvi. D'acord, però ¿què significa tot això?

Com a reserva de valor, els diners és una cosa que es pot deixar de banda avui i demà utilitzar. Una bona reserva de valor és un tipus de diners que tindrà un valor de prop tant de matí com que valia la pena avui dia. Or i monedes de plata s'han utilitzat tradicionalment com a diners, ja que són una bona reserva de valor. Bitllets de dòlar són una bona reserva de valor, tot i que, amb el temps, les monedes nacionals tendeixen a ser menys i menys valuosa. El valor de Bitcoin ha pujat des de l'any 2010, i s'ha baixat des de finals de 2013. En la majoria dels dies, el valor de Bitcoin és gairebé el mateix que el dia anterior. Pel que és bastant bona reserva de valor, encara que no té temps de volatilitat.

Una unitat de compte és simplement una manera de fer el seguiment. Els diners en el seu compte bancari està denominat en la seva moneda nacional, i és seva, llevat que passi alguna cosa estranya. Tot i això, de vegades, en el passat, els governs nacionals han substituït una nova moneda per a la seva ja existent, i la gent ha hagut de fer front als problemes que causa.

Quan es diu que els diners és una unitat de compte, volem dir que es pot usar en el seguiment dels deutes, pensions, comptes bancaris, i en calcular a quants diners es pot obtenir a les mans. La seva targeta de crèdit té un "límit de crèdit", que està denominada en la seva moneda nacional. Per tant, vostè té una idea de la quantitat de dòlars o euros o iens o rubles es pot aconseguir en, si vostè fa compres amb la targeta de crèdit. Les targetes de crèdit il·lustren que els diners no és sempre en forma física. I, per descomptat, Bitcoin és una moneda digital, no física. Algunes persones avui en dia fer un seguiment de la quantitat de diners que tenen en la unitat de "bitcoins", encara que molts més segueixen utilitzant la seva moneda nacional favorit.

Sobretot, els diners són un mitjà d'intercanvi. Tot el que significa termes és que es pot comprar i vendre coses usant diners. La gent ofereix diners per béns o serveis. Alguns prenen els diners que s'ofereix, alguns negociar per obtenir més diners, alguns donen descomptes. Però, si es tracta de diners, és bo per comprar coses. Si hi ha coses que vols, i no es pot aconseguir pel que té a les seves butxaques, llavors les coses en les seves butxaques no són els diners. O bé, pot ser que sigui diners en un altre lloc, però no són els diners on es trobi. Una de les coses bones de Bitcoin és que es pot usar en un munt de llocs diferents, arreu del món.

Cada nen aprèn l'idioma de la manera que sigui habitual per al seu país. Per idiomes amb un alfabet, és comú que aprendre "l'ABC." Molt sovint, els llibres per a nens inclouen un lèxic sencer amb una paraula comuna diferent o animal que representa cada lletra. A està per la poma, B és per al noi, i així successivament. Heus aquí una llista d'alguns termes comuns que poden presentar-se al primer aprendre sobre Bitcoin.

Una és per l'acceptabilitat

La principal pregunta sobre dels diners és: què puc comprar amb ella? En el cas de la moneda nacional del seu país, la resposta sol ser: gairebé qualsevol cosa. En els últims anys, que també ha tornat cada vegada més cert per Bitcoin. Aquí, a la moneda breu, es presenta amb freqüència en empreses que accepten Bitcoin.

B és per Blockchain

Si utilitzeu Bitcoin encara que sigui per uns dies, que està segur de sentir el terme "blockchain." Aquesta paraula es refereix a la font oberta i el llibre major transacció pública que manté un registre de totes les transaccions Bitcoin. Si voleu una còpia de la blockchain completa, es pot aconseguir mitjançant la descàrrega de Bitcoin Core. Per descomptat, el blockchain completa és, avui dia, desenes de gigabytes de dades, pel que pot prendre un temps per obtenir la seva pròpia còpia.

Què significa això, "gigabytes de dades"? Bé, un byte és la quantitat de dades necessàries per especificar un sol caràcter, un nombre o una lletra. Un byte consta de vuit bits, i un bit és simplement un un o un zero. Utilitzem el sistema mètric per entendre prefixos com quilo, mega, giga i. Kilo es refereix a un miler, Mega a un milió, i giga a un mil milions. Per tant, quan dic que el blockchain completa de cada transacció mai s'ha fet amb Bitcoin és de desenes de gigabytes de dades, vull dir que és deu mil milions de caràcters d'informació.

A tall de comparació, les obres completes de Shakespeare està a uns 5 megabytes de dades. Tots els sis volums de l'edició 1911 de l'Enciclopèdia Britànica són 25 megabytes de dades. El recurs d'informació en línia Wikipedia és aproximadament 100 vegades més gran que l'Enciclopèdia Britànica, o 2,5 gigabytes. Quan el programari Bitcoin va ser llançat per primera vegada, el 2009, els discos durs d'ordinador més emmagatzemen al voltant de 100 gigabytes. Avui dia sovint són molt més grans, emmagatzemar bilions de bytes de dades, o terabytes.

Què vol dir tot això? Bàsicament, Bitcoin de blockchainis 1 increïblement gran registre de totes les transaccions Bitcoin que ha passat.

C és per moneda digital

Bitcoin és la primera i més popular dels cryptocurrencies. Un moneda digital utilitza les matemàtiques de la ciència de la criptografia (que és un terme de les paraules gregues per a l'escriptura oculta). La funció matemàtica particular en qüestió es diu una funció de "control". Cryptocurrencies de vegades es diuen "cryptocoins" i no només inclouen Bitcoin sinó també litecoin, dogecoin, DarkCoin, Reddcoinand actius com ara NameCoin, que estableix la propietat de noms de domini utilitzant un llibre de comptabilitat blockchain.

D és per descentralitzada

Bitcoin utilitza un procés descentralitzat per establir si una transacció ha tingut lloc. El programari Bitcoin Core, i el programari compatible que treballa amb ell, no només fer un seguiment de les transaccions publicades al blockchain, sinó que també permet l'extracció de nous bitcoins, que és com es creen bitcoins. Bitcoin miningis també la forma en què les transaccions es verifiquen, i es registren, a la blockchain.

En els primers dies de Bitcoin, el 2009, no va ser possible per animar a nous usuaris amb taxes de transacció, ja que tan poques persones utilitzen la moneda. En canvi, les persones que operen el programari Bitcoin van ser capaços de configurar per treballar el càlcul de les funcions de hash per trobar nous bitcoins. Avui dia, una gran xarxa descentralitzada de centenars de milers d'ordinadors s'utilitzen no només per trobar noves bitcoins, sinó també processar transaccions d'honoraris molt baixos. Les persones que fan aquest treball són anomenats bitcoin miners.

Això és el contrari del procés per a la corrent principal bancari, que és molt més centralitzada. De fet, hi ha un grup en gairebé tots els grans països anomenats "bancs centrals". El banc central dels Estats Units es diu el Sistema de la Reserva Federal. Els bancs centrals centralitzar el procés de crear nova moneda, les transaccions de pagament processament i publicació de llibres. En la majoria d'aquests països hi ha regulacions que requereixen que els bancs no només utilitzen la moneda nacional emesos pel banc central, sinó també realitzar informes sobre com processen les transaccions, com prevenir el rentat de diners, i com funcionen en general.

Intoduction: A - D | I - H | I - L

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any