Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC | Catalan.Lamareschale.org

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Bitcoincan ser utilitzat en una àmplia gamma de minoristes a tot el món. En qualsevol lloc que es pot connectar a Internet, pot realitzar compres amb Bitcoin. Fins i tot si els seus plans s'estenen per sobre de l'atmosfera terrestre, es pot pagar amb Bitcoin, d'acord amb Virgin Galactic

Llocs com all4btc.comallow realitzar compres en llocs com eBay i Amazon amb Bitcoin simplement copiant l'adreça web del producte. WordPress accepta actualitzacions Bitcoinsfor, i va ser un dels primers grans organitzacions que ho faci.

En l'àrea de la badia de San Francisco? Gaudir d'esdeveniments esportius? Sagrament Kingsand Sant Josep Quakesaccept Bitcoin.

Bitcoins són intercanviables, igual que altres matèries primeres. En altres paraules, igual que una unça d'or pur val el mateix que qualsevol altra unça d'or pur, un Bitcoin és un Bitcoin és un bitcoin. Vostè pot acumular porcions d'un bitcoin en la seva cartera fins que tingui un bitcoin completa.

A més de ser fungible, que són altament divisible. Un Bitcoin es pot dividir fins a 8 decimals. Per tant 0.00000001 BTC és la quantitat més petita que pot ser manejat en una transacció. Si és necessari en el futur, el protocol i el programari relacionat poden ser modificats per manejar fins i tot quantitats més petites.

G és per al Mundial

En qualsevol lloc que una persona pot connectar-se a Internet és un lloc on Bitcoin es pot utilitzar. Per donar una idea de com global del que realment és, hi ha més de 75 milions de visites per a "Bitcoin global" com una frase de cerca a Google. Tot i que és accessible a nivell mundial, un mapa de Bitcoin nodesreveals la seva adopció en algunes regions més que en altres. Els Estats Units, Alemanya, Canadà, França, el Regne Unit, Holanda, Rússia, la Xina, Austràlia i Suècia són actualment els deu primers països en què Bitcoin està en ús.

H és per a la funció Hash

La base de tots cryptocurrencies és matemàtiques. En el cas de Bitcoin, la funció matemàtica clau es diu Hashcashinvented el 1997 per Adam Tornar. Per entendre com funciona, cal tenir una idea del que és una funció hash és i el que fa. Una funció de hash és un procediment matemàtic que s'aplica a una entrada i genera una sortida.

Per exemple, vostè podria prendre tots els dígits a l'entrada i afegir-los junts per crear la sortida. Per tant, si es pren l'entrada 12345 i realitzats de manera funció hash, s'obtindria el nombre 15. Aquesta funció és fàcil de treballar en una direcció, difícil de treballar en la direcció oposada. Fins i tot sabent que la suma dels dígits dels 15 anys, i que la funció requereix la suma dels dígits, no se sap quin era l'entrada. Amb els dígits d'entrada saps la sortida, però amb la sortida i el procediment, no se sap si era 12345, o 348, o 3040800. Com més d'una entrada pot generar una sortida donada, el procediment d'afegir els dígits junts és vulnerable a la "col·lisió de hash".

En el cas de Bitcoin, la funció hash es diu SHA256. El Hashcash original utilitzava una funció hash SHA1 diferent anomenat. Per tant, què vol dir SHA? Es refereix a "Secure Hash Algorithm." SHA-2 és una família de funcions hash que han estat publicades per l'Institut Nacional d'Estàndards. Les dues funcions hash similars tenen amb diferents mides de bloc, conegut com SHA-256 i SHA-512. Es diferencien en la mida de la paraula; SHA-256 utilitza paraules de 32 bits on SHA-512 utilitza paraules de 64 bits. També hi ha versions truncades de cada estàndard, conegut com SHA-224 i SHA-384.

Per als nostres propòsits d'introducció, és possible que vulgueu limitar la seva exploració d'alguns fets bàsics sobre les funcions hash criptogràfiques. L'objectiu és tenir una funció que és gairebé impossible d'invertir. Les dades que es operat per una funció hash es diu el missatge, mentre que la sortida es diu el hash, valor de resum o resum del missatge. Les propietats que volem són:

  • És fàcil de calcular el valor de resum per a qualsevol missatge donat
  • És molt difícil (no factible) per generar un missatge que té un hash donada
  • És molt difícil de modificar un missatge sense canviar el hash
  • És molt difícil trobar dos missatges diferents amb el mateix hash.

Per diverses raons, Bitcoin utilitza dues iteracions de hash per protegir contra alguns tipus d'atacs que han treballat en funcions hash relacionats. L'objectiu és fer que el blockchainfunctional, computable, i molt difícil de falsificar.

Intoduction: A - D | I - H | I - L

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins