Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC | Catalan.Lamareschale.org

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC

Continuant amb la nostra sèrie "Bitcoin ABC", que ara arriba a R - L. Bitcoin és complicat, però aquesta llista ha d'ajudar a qualsevol persona a entendre els conceptes bàsics de la CTB, sense entrar en els aspectes més tècnics de moneda digital.

I és per a un individu a un altre, o Peer-to-Peer

Un dels avantatges clau de Bitcoinis El mètode de funcionament de processament de transaccions. Si dues persones desitgen participar en el comerç i el comerç, l'ús de Bitcoin, ho fan. Ells no necessiten una llicència, que no necessiten permís. Simplement han de posar-se d'acord sobre un preu. Una vegada que un comprador ha acordat comprar i pagar amb Bitcoin i un venedor ha acordat vendre i acceptar Bitcoin, la transacció pot continuar.

Aquesta mateixa situació no és necessàriament cert en el cas del comerç convencional. En el cas d'una botiga de maó i morter, el venedor pot ser obligat a tenir una llicència de negoci, d'acord a recaptar impostos de vendes, d'acord a ser inspeccionats pel cap de bombers, els codis de construcció i normes d'ocupació, complir amb les directrius de contractació, retenir els impostos dels ingressos, i faci una sèrie d'altres coses que són requerits per diverses autoritats federals, estatals i lleis locals, regulacions i ordenances. Només cal entrar en negocis pot ser molt costós i consumeix molt de temps.

Per exemple, Tesla Motors va ser fundada el 2003. Es va aixecar i va passar a desenes de milions de dòlars abans de llançar el seu primer vehicle en temps i diners 2008.Significant es dedicava a complir amb les regulacions, fins i tot abans de la primera Tesles Roadster va sortir al carrer.

A més de significativament major llibertat en l'elecció de si per esdevenir un venedor, i en quines condicions, Bitcoin utilitza una arquitectura peer-to-peer, que permet que qualsevol pugui estar involucrada. No hi ha un banc central que controla Bitcoin. Hi ha un grup de desenvolupadors de programari que desenvolupen les actualitzacions del programari Bitcoin Core i avaluen canvis en el protocol de Bitcoin essencial. No obstant això, com passa amb la majoria dels altres sistemes de programari de codi obert, qualsevol pot participar com un desenvolupador - codi és jutjat pels seus mèrits, no en l'ascendència o punts de vista polítics dels seus autors. Per tant, si t'agrada la codificació i desitja participar, pot proposar canvis en el codi. Si el seu codi és acceptat per la comunitat d'usuaris depèn d'ells.

La creació de xarxes peer-to-peer també s'aplica. Els companys són els productors i consumidors de recursos, en comparació amb el model client-servidor en el qual els usuaris tenen un accés limitat als recursos de producció, que es centralitza al costat del servidor. Tot i que el desenvolupament de circuits integrats d'aplicació específica (ASIC) per resoldre les funcions de hash ha fomentat el creixement de les operacions informàtiques de grans dimensions a la mineria Bitcoin, encara és possible, a través de la computació en núvol, per participar en la mineria, fins i tot amb una modesta inversió. Si la mineria Bitcoin val OIMT que és una cosa que cada persona ha de decidir per si mateixos.

L'arquitectura-peer-to-peer està inherentment autoritzant. A manera de contrast, la centralització tendeix a acaparar el poder entre alguns jugadors. Per exemple, per al processament de transaccions Bitcoin s'estén per centenars de milers d'ordinadors a tot el món. Processament de transaccions de targetes de crèdit està molt centralitzat. La tarifa a cobrar pel processament d'un pagament recent en Bitcoin Bitcoin va ser 0,0001, equivalent a US $ 0.02 al tipus de canvi d'avui. A manera de contrast, les empreses davant de la botiga aretypically paguen 1,60% al 2% de la transacció, més una mena de 10-30 centaus de dòlar per transacció, més una mica de quota mensual $ 5 a $ 15 si es processen les transaccions de targetes de crèdit d'aquest mes o no. Les botigues en línia que accepten targetes de crèdit, ja que la targeta no està present on es troba el negoci, en general paguen taxes encara més altes.

Per tant, si s'accepta Bitcoin per a una venda de $ 1,200, la taxa de processament de la transacció és d'aproximadament dos centaus; si accepta una targeta de crèdit perquè la mateixa venda, és probable que pagar $ les 19.30 hores o més, si vostè té un aparador, o tant com $ 30.10 si vostè ven en línia, a més d'una quota mensual. La centralització és costós, i només beneficia uns pocs actors de l'economia.

J és per a Java

Bitcoin-Qt, també conegut com Bitcoin Core, és coneguda com la implementació de referència. Va ser escrit en el llenguatge de programació C ++. No obstant això, hi ha clients i biblioteques API escrits en Java.

Si Bitcoin no depèn de l'idioma, llavors, com sabem el que s'espera que un client Bitcoin fer? El rendiment del programari es deriva de la implementació de referència. Per tant, aquesta pàgina que descriu el protocol de Bitcoin, es cuida d'assenyalar que no és l'especificació en si. S'utilitza un llenguatge i matemàtiques Anglès per descriure el protocol basat en el codi C ++ en la implementació de referència.

Si vostè està interessat en les implementacions de Java de Bitcoin, s'ha de considerar bitcoinj, BCCAPI, i "Bits de prova", tots els quals estan construïts en Java.

L'API del client de Bitcoin o BCCAPI és una biblioteca de Java dissenyada per fer de pes lleuger segur bitcoin clients. BCCAPI es connecta a un servidor que conté la cadena de bloc i un seguiment de balanç de la cartera del client. El servidor només té coneixement de les claus públiques dels clients, i no està en condicions de gastar els fons propietat de la cartera del client. A mesura que el blockchain creix, ara passat 30 gigabytes, que té sentit per a alguns usuaris a abandonar el blockchain al servidor.

Bitcoinj és una biblioteca per treballar amb el protocol de Bitcoin. Es pot mantenir una cartera

Enviar / rebre transaccions sense necessitat d'una còpia local de Bitcoin Core i té moltes altres característiques avançades. Està implementat en Java, però es pot utilitzar des de qualsevol llenguatge compatible amb JVM: exemples en Python i JavaScript estan inclosos.

Els bits de la prova ha estat dissenyada per al servidor de gran abast d'un futur pròxim. És descrit per l'autor Tamás Blummer com "una aplicació moderna i modular de Bitcoin té característiques avançades com ara la cartera jeràrquica i determinista, les claus privades de xifrat de contrasenyes i frases de pas fàcils de memoritzar."

Si no prefereix Java, que pot ser capaç de trobar una implementació de Bitcoin en un llenguatge de programari que t'agrada. Atès que el protocol és de codi obert, no dubti en liar.

K és per 401K

Sí, Bitcoin està arribant al seu 401K. Segons un article publicat a la revista Forbes, "SecondMarket ha llançat recentment un fons de Bitcoin, però és només a disposició dels inversors acreditats que compleixen amb un requisit patrimonial. Els bessons Winklevoss, famosos per la seva participació a Facebook, estan posant en marxa un ETF d'Bitcoin disponible per a tots els inversors. Aquest fons d'inici s'enfronta a dificultats importants que naveguen obstacles regulatoris i tecnològics, perquè això no és més que un terreny desconegut. No obstant això, si es fan per ser els primers a adoptar aquesta nova classe d'actius i es propaguen la febre Bitcoin a les masses que podrien ser àmpliament recompensada ".

Hi ha, però, advertiments. A partir de gener de 2014, no estava clar com l'IRS tractaria a una inversió en Bitcoin - com a moneda, com un objecte de col·lecció, com una mercaderia, o com una inversió? Des IRA autodirigits poden invertir en empreses que tenen actius que mantenen en Bitcoin, és probablement el cas que es poden incloure en la seva Bitcoin 401K. Si les lleis i reglaments són la seva font particular d'alegria, és possible que vulgueu revisar l'opinió de març de 2014 la IRSon el tema.

L és per a Legal

Bitcoin és legal. És legal és propi, el legal per gastar, legal per al comerç amb ella. Per descomptat, és possible utilitzar-lo per activitats il·legals, però que sempre ha estat cert de qualsevol diners.

Encara que diversos llocs (Wonkblog del Washington Post, la revista The Atlantic, vénen a la ment) han fet recentment Bitcoin el seu blanc favorit de falses afirmacions sobre que només sent utilitzat pels estafadors piramidals i traficants de narcòtics il·legals. La veritat és que Bitcoin no és tan popular per a activitats il·legals com el número d'una moneda mundial per a totes les coses esgarrifoses, criminals i fraudulentes: el dòlar dels EUA.. Gran part dels bitllets grans denominació en dòlars en circulació s'utilitzen en els narcòtics il·legals transactionsthat poden ser-li de gossos detectors de drogues aeroport alertar a la seva cartera, simplement perquè vostè va portar una mica de diners en efectiu.

Per descomptat, la reacció dels organismes governamentals, incloent agències de regulació financera, a Bitcoin s'ha barrejat. Alguns al Congrés s'han oposat a Bitcoin ser utilitzat en llocs com la ruta de la seda, i la ruta de la seda 2, per facilitar el que consideren el comerç il·legal. Estat de Nova York ha emès, i retret, i va proposar un cop més regulacions per llicenciar Bitcoin. Per tenir una idea de si el seu ús de Bitcoin pot ser legal, regulada, limitada o prohibida, en la seva àrea, o en un lloc on va a viatjar, que li agradaria aquest pràctic mapand llista de referències Bitcoin legalitat.

Sí, Bitcoin és legal. Sí, és possible usar Bitcoin en activitats que són il·legals. Per descomptat, si vostè està preocupat per tenir la seva transacció Bitcoin al blockchain pública, és possible que vulgueu considerar les transaccions fora de blockchain - que anem a discutir en la nostra pròxima entrega.

Intoduction: A - D | I - H | I - L

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins