Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC | Catalan.Lamareschale.org

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

En els meus assaigs anteriors, Bitcoin Fonaments Explicació: l'ABC de la BTC, que s'examinen una sèrie de temes, des de "A és per a l'acceptabilitat" tot el camí a "L és per al legal." Avui dia, m'agradaria dir "M és per... "només una cosa, però hi ha un bon munt de bons candidats. He recollit a tres d'ells.

M és per Multisig, barreja i Mineria

Un dels descobriments importants en els anys des que David Chaumfirst va ser pionera en efectiu digital és la necessitat de la capacitat de tenir múltiples signatures per confirmar que un determinat esdeveniment ha tingut lloc. En el desenvolupament del protocol de Bitcoin, Satoshi Nakamoto era molt conscient d'aquesta necessitat. Bitcoinprovides per a diverses firmes.

Multisig Moneders

Ús de la funció multisignature, pot tenir una adreça Bitcoin amb diverses claus privades associades, tals que necessites més d'un d'ells per passar els fons. Podeu especificar el nombre de tecles ha de signar, i tenen tantes claus involucrades com vulgui. Característiques plica Multisig es troben en els serveis prestats per empreses com Bitratedas així com els llocs Bitcoin una mica més convencionals com Coinbase. Informació molt detallada sobre multisig i altres característiques es troba a la Guia de Desenvolupadors de Bitcoin.

Carteres que ofereix multisig inclouen Greenaddress.itand BitGo. Una altra empresa amb un interès molt actiu en Bitcoin és multisig CryptoCorp. Carteres Multisignature eren també un dels principals punts de discussió en l'entrevista de la moneda Breu amb Sam Pattersonof obert Basar.

Bitcoin Barreja

Barreja de monedes és una tecnologia utilitzada per reduir l'exposició de la seva privacitat en el blockchain pública. Per posar alguns bitcoins d'altres usuaris juntament amb els bitcoins que estan gastant, un servei de mescla confon deliberadament la pista als usuaris involucrats.

Un wiki Bitcoin ofereix 15 llocs diferents amb Bitcoin serveis de mescla. Per descomptat, a causa de la naturalesa d'aquests serveis, els usuaris poden tenir dificultats per aconseguir qualsevol reparació si els seus pagaments no es reenvien al que sol·licita. Així, Compte amb aquest hotel - que el comprador tingui cura.

Fosc Walletis una tecnologia que parells Bitcoin passa de quantitats similars entre els seus clients, i co-barreja les seves monedes entre si abans d'enviar-los al beneficiari, per tal de fer els pagaments més difícil de rastrejar a la blockchain Bitcoin. En aquest sentit, és una cosa així com una bugaderia de monedes, excepte que la funció es fa part de l'acte de fer un pagament Bitcoin

en lloc d'una etapa opcional separada.

Bitcoin barrejar necessàriament ha limitacions. Es pot violar els aspectes "pagament" estructuració d'algunes lleis i regulacions contra el rentat de diners. A més, se segueix incloent la blockchain Bitcoin pública. Per tant, vostè va a tenir alguna cosa apareix a la blockchain, si s'utilitza un servei de mescla, o no, si envia o rep directament bitcoins.

Bitcoins mineres

Bitcoinhas mineres estat objecte de diversos articles recents

Bitcoin sempre requerirà la mineria, ja que el processament de transaccions és una activitat minera. La mineria Bitcoin es refereix al procés de descobrir, a través de les matemàtiques, els següents blocs al blockchain pública. Miners són recompensats en part per les taxes de transacció i en part per l'addició de nous bitcoins.

La mineria Bitcoin isthe procés de càlcul de les funcions de hash per establir, per mitjà de prova de treball, el següent bloc al blockchain. El protocol de Bitcoin determina com de difícil és la funció hash serà, segons el nombre d'ordinadors estan involucrats en la mineria. L'ordinador que calcula correctament la funció hash que necessita per establir el nou bloc obté la recompensa de les taxes de transacció i un cert nombre de nous bitcoin. Cada pocs anys, el nombre de nous bitcoins atorguen gotes fins que s'hagi assolit el total de Bitcoin a ser creat. Per descomptat, la mineria Bitcoin no és per a tothom. La mineria Bitcoin si val la pena itfor que estarà basada en molts factors, i un sempre ha de consultar a un miner de Bitcoin calculatorbefore invertir diners en un projecte miner.

N és per Networking

Bitcoinuses un protocol que implica la creació de xarxes. En certa manera, Bitcoin existeix pel fet que Internet va ser inventat.

De tornada a la dècada de 1960, l'Agència de Projectes d'Investigació Avançada del Departament de Defensa volia un protocol que permeti als equips de diferents parts del món per comunicar-se. Els equips d'un edifici determinat, o un campus d'edificis, ja estaven connectats en xarxa en molts casos. Sovint, aquestes xarxes participen una gran servidor del sistema principal que proporciona capacitats de computació per a molts equips client o "terminals". La tasca, llavors va anar a "inter-xarxa" d'aquestes xarxes d'ordinadors.

El sistema desenvolupat per dur a terme aquesta tasca va ser el "protocol de control de transmissió" (TCP) o "protocol d'Internet" (IP). En el seu nivell més fonamental, la Internet és un document de protocol, un llistat de les especificacions de com manejar diferents tipus de missatges. De la mateixa manera, Bitcoin, en el seu nivell més fonamental, és un document de protocol, un llistat de les especificacions de com manejar les transaccions. És útil pensar en les transaccions de pagament com una mena especialitzat de missatge.

El protocol de Bitcoin troba companys mitjançant l'enviament d'avisos de parells dins de la seva pròpia xarxa. Cada node guarda una base de dades dels companys per al seu ús futur. Per arrencar aquest procés, Bitcoin utilitza una llista de parells inicials que es proporcionen de forma manual o mitjançant la consulta d'un conjunt de noms de domini de domini del servidor de noms (DNS) que tenen llistes actualitzades automàticament. Bitcoin també té una llista integrada que s'actualitza de tant en tant en les noves versions del programari. El programari de referència permet especificar parells inicials manualment mitjançant l'addició d'un addr.txt al directori de dades o mitjançant el paràmetre addnode.

O és de codi obert, i per transaccions fora de Blockchain Bitcoin

Algunes lletres tenen més temes que els altres, i O és una d'aquestes cartes. Així, O és de codi obert, i per transaccions fora de Blockchain Bitcoin.

Codi obert

Un dels aspectes realment importants de la seguretat per als usuaris de Bitcoin és el fet que és un protocol de codi obert que és implementada pel programari de codi obert. Per entendre per què això és important, cal entendre la història del moviment de programari de codi obert, almenys molt breument.

De tornada a la dècada de 1970, quan la indústria micro-ordinador estava sortint a l'existència, la majoria de les computadores eren grans ordinadors centrals. La majoria de les computadores eren propietat de grans empreses, per universitats o per les agències governamentals. La majoria dels sistemes informàtics operats en un concepte de client-servidor, on un ordinador central proporciona serveis als terminals "tontos" o, més tard, als micro-ordinadors. El maquinari i el programari involucrat era tot propietari, tot estava posseït. Gran part d'ella es va mantenir molt en secret, no només per les agències governamentals que tendeixen a "classificar" cada fet i el concepte com un secret, sinó també per les empreses que volien mantenir el seu avantatge tècnica a través dels secrets comercials, així com les patents i marques comercials.

El codi obert movementbegan com el moviment "programari lliure". La idea era fer algun tipus de programari disponible de forma gratuïta. El programari lliure no només era lliure d'usar, però també és per fer l'actualització. Per la dècada de 1980, molts desenvolupadors informàtics estaven interessats no només en la fabricació d'un nou programari de propietat, sinó també en el desenvolupament i manteniment de les alternatives gratuïtes per al programari àmpliament utilitzats. Els desenvolupadors finalment determinen, en la dècada de 1990, que la millor manera de descriure aquest programari era cridar-ho "codi obert".

Fins i tot els sistemes operatius que fan que els ordinadors s'encenen i comencen a treballar es va convertir en codi obert. Linuxwas el primer sistema operatiu de codi obert. Es basa en un sistema operatiu UNIX ordinador central trucada. Avui en dia, tot de processament de textos per a la gestió de base de dades per a programari de servidor web és de codi obert.

Els avantatges del codi obert són moltes. Molts desenvolupadors són capaços de mirar el codi font i entendre exactament el que està fent el programari. Els desenvolupadors discuteixen rutinàriament problemes amb el codi i com solucionar-ho. Els desenvolupadors que són molt bons en codi de la fixació, o en escriure bon codi, són molt apreciats en la indústria. Sovint, el desenvolupament de codi obert ajuda a un nou programador de començar a treballar en una carrera lucrativa en el disseny o la implementació del programari. El més important, per a la seguretat, el que el programari de codi obert no és fàcil de veure, comprendre i supervisat per la comunitat de programari de codi obert. Per tant, no pot haver subrutines ocultes que fan monitoratge maliciós. No pot haver-hi una part del programa que envia les seves dades d'accés a una enorme base de dades sense el coneixement de vostè. Tot està a la intempèrie, on pot ser examinada, criticada, i va millorar.

Les transaccions fora de blockchain

Qualsevol usuari conscient de la privacitat de Bitcoin és conscient que hi ha un blockchain pública. Si vostè és molt acurat d'utilitzar sempre les adreces de hash separades per a cada transacció, pot, fins a cert punt, protegir alguns aspectes del seu historial de transaccions. No obstant això, la blockchain hi és, a la vista, i pot ser analitzat amb tot tipus de potència de càlcul dels organismes governamentals, els hackers i altres, en qualsevol moment. A més, hi ha limitacions inherents a la mida dels blocs, el que significa que el processament de les transaccions va a un ritme en particular. Si bé aquestes limitacions poden canviar en futures versions del protocol Bitcoincore, per ara tenim límits.

En permetre les operacions fora de blockchain, aquestes empreses estan augmentant la flexibilitat, privacitat, i la utilitat de Bitcoin.

P és per al públic

P és per al públic, ja que el blockchain Bitcoin no és privat. Tot i que de vegades encara es llegeix a la premsa convencional sobre la anonymityof Bitcoin, la veritat és molt diferent. Bitcoin adreces no són, però, assignat a una persona Nombre de Seguro Social o un altre número d'identitat nacional. Donada la naturalesa de codi obert del protocol de Bitcoin, probablement seria molt difícil forçar una mesura d'aquest tipus d'identitat.

No obstant això, el blockchain és públic. Aquest fet té, com és natural, tant avantatges com desavantatges.

Un blockchain pública accessible i transparent. És possible veure el que les transaccions estan sent processats per les empreses mineres, i les granges de mineria. És possible entendre com funciona l'economia de Bitcoin. Blockchain.infoprovides una gran quantitat d'informació i gràfics, pel que està passant en l'economia Bitcoin, incloent la capitalització de mercat, les transaccions diàries, i molts altres fets. Sabem molt sobre com s'utilitza Bitcoin, i per qui, a causa de l'blockchain pública.

A la banda negativa, és possible examinar l'blockchain per tal de rastrejar els diners d'una cartera a una altra. És possible conèixer una mica sobre els usuaris individuals, especialment si publiquen una adreça cartera a un lloc web oa les xarxes socials. Un cop a l'adreça de la cartera s'associa amb una persona en particular, les operacions relatives a aquesta direcció poden ser examinats. Per tant, és útil tenir el programari de la cartera generar una adreça de hash separat per a cada transacció.

Bitcoin és extremadament oberta, transparent i públic. El llibre blanc sobre el qual es basa, el protocol i el codi per al programari de base de Bitcoin estan publicats, informació de domini públic. Qualsevol persona pot veure el que està passant amb Bitcoin seguint els temes en els fòrums públics sobre les actualitzacions de programari. Hi ha un segment complet dels mitjans, dels quals Coinbrief és una part, que els informes sobre l'economia Bitcoin. I les transaccions que es realitzen utilitzant Bitcoin són part d'un blockchain pública, transparent; Una base de dades de cada esdeveniment en la història econòmica de Bitcoin tornant al principi.

Intoduction: A - D | I - H | I - L | M - P

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs