Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U) | Catalan.Lamareschale.org

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Fins ara, en aquesta sèrie, Bitcoin Fonaments Explicació: l'ABC de la BTC, que han revisat els temes de "A és per a l'acceptabilitat" tot el camí a "P és per a públic." Seguirem explorant. Si us plau, recordeu que la intenció no és entrar en profunditat, però en revisar els conceptes bàsics de cada tema.

Q és per a la computació quàntica

La computació quàntica aplica fenòmens mecànics quàntics, com ara la superposició i l'entrellaçament, per a la realització d'operacions sobre les dades. Així ho diu allà mateix, a la Viquipèdia. Aquesta mateixa visió general ens informa que si bé els ordinadors normals treballen amb bits de dades, on cada bit és o bé un un o un zero, els ordinadors quàntics treballen amb qubits ( "colzes") que són o bé un, zero, o una superposició quàntica dels dos estats. Els efectes quàntics de la superposició, l'embolic i efecte túnel quàntic estan sent appliedto permetre que els ordinadors quàntics per examinar i manipular totes les combinacions de bits de forma simultània, creant el potencial per a un equip que és increïblement potent i ràpid.

El punt de la computació quàntica és ser capaç de realitzar certs tipus de càlculs molt més ràpidament. Així que, quin és l'aplicació de Bitcoin? Doncs bé, resulta que entre els tipus de càlculs que són interessants per als desenvolupadors d'ordinadors quàntics són els tipus de càlculs necessaris per trencar el xifrat fort... I protocolis centrals de Bitcoin essencialment l'aplicació de la criptografia a l'economia. Molts han esmentat que un ordinador quàntic podria destruir la mineria Bitcoin, per la mineria rapidesa tot el que fins al pròxim ajust difícil, provocant un augment en la dificultat que faria gairebé impossible per a qualsevol altra persona per a continuar la mineria. Més enllà d'això, si un ordinador quàntic es trenqués algoritmes de xifrat de Bitcoin, la gent té por que potencialment podria modificar el blockchain, adreces de força bruta cartera, o fer una sèrie d'altres coses nefastes.

Què tan important és aquesta situació? ordinadors D-Wave claimsto ser la construcció d'un equip de 512 qubit, que no sona com a molt. Però, "D'acord amb el físic David Deutsch, aquest paral·lelisme permet que un ordinador quàntic per treballar en un milió de càlculs a la vegada, mentre que el seu PC d'escriptori funciona en un. Un ordinador quàntic 30-qubit seria igual a la potència de processament d'un ordinador convencional que podria funcionar a 10 teraflops (bilions d'operacions de punt flotant per segon). Els ordinadors actuals típics d'escriptori funcionen a velocitats mesures en gigaflops (mil milions d'operacions de punt flotant per segon). "(Cita de Howstuffworks.com).

Bruce Schneier, escrit el 1996, va dir, "atacs de força bruta contra claus de 256 bits serà inviable fins que els ordinadors es construeixen a partir d'alguna cosa que no sigui la matèria i ocupar alguna cosa diferent d'espai." Desafortunadament, David Deutsch ha teoritzat que la computació quàntica reflecteix la "molts mons" o teoria inflacionària-univers de la física quàntica, i els ordinadors estan fent ús de centenars de milers d'ordinadors en dimensions paral·leles que funcionen simultàniament.

En comentar sobre les implicacions per Bitcoin, després de la revelació d'Edward Snowden que l'Agència de Seguretat Nacional dels EUA està treballant en els ordinadors quàntics per trencar la criptografia comercial, escriu Chris Pacià, "Bitcoin utilitza diversos algoritmes-la criptogràfics de signatura de corba el·líptica digital Algorisme (ECDSA) per a les transaccions de signatura i les funcions de hash SHA-256 i RIPEMD160. Si la NSA té èxit en el desenvolupament d'un ordinador quàntic cryptologically útil, ECDSA cauria mentre que SHA-256 i RIPEMD160 romandrien segur. "El balanç del seu article està profundament matemàtica, i ha de tranquil·litzar els usuaris de Bitcoin que les alternatives existeixen per als problemes que implica el adveniment dels ordinadors quàntics.

Vitalik Buterin, en comentar sobre els mateixos temes, troba Bitcoin té debilitats exposades definides per l'arribada de la computació quàntica. Es subministra no només un excel·lent anàlisi matemàtica, però algunes alternatives raonables que es poden proporcionar al protocol bàsic Bitcoin per alleujar la vulnerabilitat quàntica.

En resum, Bitcoin té certa vulnerabilitat als ordinadors quàntics, en el cas que es posen en funcionament i el treball com s'havia promès. La vulnerabilitat involucrats pot abordar mitjançant canvis en el protocol bàsic de Bitcoin per permetre que altres algoritmes que s'utilitzaran per a la funció de signatura... Algoritmes que no serien vulnerables a la computació quàntica.

R és per Reglaments

Hi ha dues escoles principals de pensament sobre els governs regulationby Bitcoin. Una escola creu que Bitcoin és un protocol, igual que el protocol d'Internet, que crea oportunitats tecnològiques que no necessiten regulació governamental per sobresortir. L'altra escola sembla prendre la posició que tot va a ser regulat, amb el temps, de totes maneres, i com més aviat el govern pren nota oficial de Bitcoin, el regula, llicències d'aquests jugadors que estimi convenient, el millor de la indústria serà.

Els punts de vista extrems de les dues escoles de pensament sobre aquest tema són, d'una banda: Bitcoin no necessita ser regulat a causa de les regulacions governamentals no funcionen, en absolut, a les indústries en què s'implementen, per protegir a ningú, però els interessos econòmics que corren les empreses en aquestes indústries. D'altra banda: Bitcoin necessita ser regulada, immediatament, o pot haver cap inversió significativa en nous productes i serveis basats en Bitcoin.

L'altra escola de pensament sembla estar representat per Barry Silbert del Bitcoin Fons d'Inversió que diu, "pot ser apropiat per regular qualsevol transacció que implica un intermediari no regulada convertir Bitcoin de dòlars en nom d'un tercer." Una similars, i vista encara més entusiasta d'una major regulació prové de fiscal de districte de Manhattan Cyrus R. Vance Jr., que va declarar que "necessitem eines més forts per lluitar contra les noves amenaces emergents derivats d'aquests sistemes de pagament."

Un tipus d'enfocament al mig de la carretera està representat pel Dr. Primavera de Flippi, PhDwho conclou que l'autoregulació pot ser el punt de partida.

Si Bitcoin està regulada al seu país o no, pot estar segur que les regulacions de Bitcoin seran un tema de conversa en els propers anys.

S és per SilentVault

SilentVaultis una nova tecnologia desenvolupada per proporcionar als intercanvis paymentsand peer-to-peer amb l'anonimat entre una creixent varietat de classes d'actius, i jo sóc un dels creadors d'aquest sistema. SilentVault és un peer-to-peer Bitcoin anònima walletwith plica una funció d'intercanvi i encastat de codi obert; les carteres són actius múltiples i poden contenir qualsevol tipus d'actius recolzats de costat a costat. SilentVault permet adoptar moneda digital que passen i reben Bitcoinand Litecoinentirely de la blockchain permet als usuaris transferir lliurement els béns cap i des Bitcoin regular i litecoin es dirigeix ​​ràpidament i de forma anònima.

A diferència dels intercanvis Bitcoin ordinàries, que requereixen que l'usuari mantingui la totalitat dels seus saldos en l'intercanvi i l'ús d'un navegador per iniciar la sessió i el comerç, SilentVault utilitza un sistema incorporat en pis de negociació dins de la cartera en l'anonimat. Els usuaris poden intercanviar actius amb altres usuaris de manera anònima i optar per fons de garantia per a les operacions que entren o accepten. Actius negociats amb SilentVault s'emmagatzemen en les carteres en tot moment si l'usuari no tria al comerç usant fideïcomís.

SilentVault proporciona una xarxa client totalment privat i considera tots els aspectes de la realització de negocis, incloent la comunicació. Carteres SilentVault comuniquen utilitzant XMPP (Jabber de xat), dins dels servidors privats sense IP de cara al públic. D'extrem a extrem de xifrat punt a punt assegura que ni tan sols SilentVault pot monitoritzar les converses privades o accedir a altres informacions relacionades amb el que la cartera total anonimat i la privacitat dels usuaris.

T és per als tirans que perden el control.

Una de les novetats importants provocats per Internet és l'àmplia disponibilitat d'informació. No només hi ha ara molts més mitjans de comunicació, no només hi ha nous recursos per als mitjans de comunicació proporcionats per l'accés en línia a la informació, sinó que també s'han produït fuites significatives d'informació a una audiència global, que mai van ser més aviat possible. La "primavera àrab", que va ser descrita per primera vegada amb aquest terme al gener de 2011 es va produir com a resultat de l'alliberament dels cables diplomàtics per Wikileaksin novembre de 2010. Cap d'aquesta informació hagués estat disponible a tot el món si no fos per Internet.

Més recentment, contractista de la NSA Edward Snowdenfled els Estats Units després de revelar una àmplia informació sobre les activitats d'espionatge per diverses agències del govern dels Estats Units. Els seus més recents revelationindicates que les agències d'espionatge britànics i nord-americans han cooperat per robar claus de xifrat d'un proveïdor de telefonia cel·lular important.

Aquestes són només algunes de les filtracions sobre surveillanceand formulació de polítiques mundials. Evidentment, hi ha molt succeint en els governs de tot el món sobre el qual la gent comuna ha d'estar preocupat.

Una de les qüestions bàsiques que de vegades es planteja és: d'on treus els diners per a tot això coses d'espies? La resposta resulta ser bastant bàsic. Els governs simplement creen diners. És cert, que tenen diversos organismes i regles sobre com ho fan, però la resposta curta és: els governs creen diners del no-res. Per tant, si vostè està preocupat pels governs que tenen massa poder, i l'ús d'aquest poder de manera abusiva, Bitcoin és una alenada d'aire fresc.

Bitcoin no és creada per qualsevol govern. Es tracta simplement d'un protocol. Igual que el protocol d'Internet que hi havia abans d'ell, Bitcoin representa un canvi en la forma de pensar sobre dels diners. Per qualsevol mesura, que ha de fer un gran bé.

O és per Interfícies d'Usuari

Quan es va decidir usar Bitcoin que pot haver estat introduït en el Bitcoin Coreprotocol. Bitcoin Core és ara en la seva desena revisió important. No és, de moment, l'únic programari disponible per a l'usuari Bitcoin.

Hi ha desenes de front-endsfor Bitcoin, així com de Bitcoin walletprograms dotzenes. Fins i tot dins d'un determinat client, sovint hi ha moltes interfícies d'usuari diferents, incloent enfocaments molt compactes per a dispositius mòbils.

La forma d'interactuar amb Bitcoin pot tenir molt a veure amb la interfície d'usuari que utilitzeu. Per tant, si vostè troba Bitcoin "maldestre", "lent" o "difícil d'usar", és possible que vulgueu comprar al voltant d'una cartera diferent, un front-end diferent, o una interfície d'usuari diferent. El desenvolupament de Bitcoin està molt estesa.

No tots els clients Bitcoin van ser creats iguals. Alguns clients tiren a la totalitat dels altres Blockchainwhile mantenir aquesta informació en un servidor d'accés segons sigui necessari. Tenint en compte les desenes de gigabytes que participen en la cadena de bloc, i l'activitat de les transaccions que porta diàriament més de cent mil esdeveniments alguns dies fa poc, el maneig de les dades en qüestió pot ser molt difícil. Si el dispositiu es queda a poc a poc quan es tracta de Bitcoin, tracti de canviar a una cartera, client o front-end diferent. O, si vostè té la capacitat per fer-ho, consideri actualitzar el seu dispositiu.

Bitcoin és una zona molt interessant de l'activitat, i encara hi ha més temes al meu pròxim lliurament.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes