Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Aquest article es basa en l'opinió de l'autor, que no necessàriament estan d'acord amb la proposició d'augmentar la mida del bloc, sinó més aviat la recent raonament econòmic utilitzat per justificar-ho.

Gavin Andressen proposa un augment infinit en la mida màxima del bloc de Bitcoin

En els últims dies, hi ha hagut una certa discussió en el Bitcoincommunity sobre la possibilitat d'augmentar el límit màxim de mida de bloc de Bitcoin d'1 MB, que es codifica en el protocol. Aquesta discussió va començar la setmana passada, el 6 d'octubre de 2014, quan Gavin Andresen-el científic principal de l'ordinador a la publicada per la Fundació Bitcoin 1 Poston bloc oficial de la Fundació. En aquest post, Andresen diu que, per tal que l'escalabilitat de la xarxa Bitcoin ser prou flexible per acomodar per al volum de transacció potencial del futur, el límit dur a mida de bloc màxim necessitava ser augmentat en un 50% cada any.

De Gavin Andresen en el seu post al bloc oficial de la Fundació:

Crec que la mida màxima de bloc ha de ser augmentat per la mateixa raó el límit de 21 milions de monedes MAI s'ha d'incrementar: perquè les persones se'ls va dir que el sistema es escala fins manejar gran quantitat de transaccions, tal com se'ls va dir que no estarà a tenir 21 milions d'bitcoins.

Respon la Comunitat Bitcoin, Gavin contraataca

Una vegada que aquesta entrada del bloc va començar a circular a tota la comunitat, algunes persones van sortir en oposició a la idea d'augmentar arbitràriament el límit de mida de bloc de Bitcoin. La seva oposició va venir sobretot a partir d'un punt de vista econòmic; si el límit de mida de bloc de Bitcoin s'incrementa en un 50% amb regularitat, fins que hi ha essencialment cap límit, llavors no hi hauria ja no ser escàs espai en el qual les transaccions podrien tenir lloc i de transacció honoraris potencialment podria caure per sota d'un nivell rendible. Si les quotes no cauen per sota d'un nivell rendible, miners apagar les seves màquines per aturar les seves pèrdues i el col·lapse networkwould Bitcoin.

Andresen acomiadat cap enrere en els que va atreure l'atenció de la possibilitat de taxes de transacció molt disminuïts. El 16 d'octubre de 2014, Andresesn publicar un altre post al blog de la Fundació, titulat "Blocksize Economia." En aquest post, Andresen va abordar aquestes preocupacions no amb l'argot informàtica tècnica, però amb l'economia. En la seva resposta concisa, Gavin va dir:

L'argument per no permetre arbitràriament grans blocs: una mida màxima de bloc és necessari crear una escassetat artificial de manera taxes de transacció no baixen a zero, deixant als miners sense ingressos, que no condueix a la mineria i la mort de la xarxa.

No obstant això, la teoria econòmica diu que en un mercat competitiu, el subministrament, la demanda i el preu va a trobar un equilibri on el preu és igual al cost marginal als proveïdors, a més d'alguns ingressos nets (ja que els proveïdors sempre es pot optar per fer alguna cosa més profitós amb el seu temps o diners).. Així que sense cap tipus de límits artificials a l'oferta (com una mida màxima de bloc), les taxes de transacció cauria al cost marginal miners paguen.. Però no zero.

Teoria Econòmica Defectuós de Gavin podria tenir un món real Efecte sobre Bitcoin

Com podem veure, argument en contra de Andresen a les afirmacions que una forma arbitrària de grans dimensions Bitcoin bloc s'impulsaran les taxes de transacció per sota d'un nivell rendible és simple: és impossible per als honoraris a caure per sota d'aquest nivell rendible, ja que els preus al consumidor estan determinades pel preu de producció. L'únic problema amb l'argument en contra de Gavin, però, és que la teoria econòmica que empra és molt deficient i s'ha invalidat moltes vegades per diversos economistes. Aquest defecte permetre Gavin assumir que Bitcoin sempre minerswould rebre un retorn de les seves inversions, pel fet que el preu dels seus serveis, en aquest cas, el que confirma les transaccions-mai caure per sota dels costos de producció.

Aquesta teoria de la determinació dels preus és deriva d'una teoria del valor, que es coneix com el cost de la teoria de la producció de valor. Aquesta teoria és molt senzill, el valor d'una bona ve del cost de la seva producció. A mesura que els preus són més que una denotació monetària del valor, podem concloure fàcilment des d'aquesta teoria del valor que els propis preus són determinats pels preus dels factors de producció, que és precisament la conclusió que Gavin va arribar a. No obstant això, els preus no són en realitat determinats pels costos de producció.

En realitat, el contrari és cert; els costos de producció són determinats pels preus dels béns de consum que pot recuperar en el mercat. Per posar-lo de nou en el context de la teoria del valor: el valor d'una bona ve de dins de l'individu, és subjectiva, i el valor del factor de producció ve del valor del bé que es pugui produir. En poques paraules, tots els valuederives de les ments dels individus.

Pot semblar que l'empresari o la persona que observa només una única signatura que els seus preus són determinats per els seus costos, però que simplement no és veritat, per a l'empresari mai s'hauria donat a la tasca de proporcionar aquest bé o servei, pagant per això aquests costos, si no s'espera rebre ingressos que excedeix el cost de producció (ja que l'home de negocis és impulsat pels guanys, ell no conformar-se amb els ingressos que era igual als costos). Si pensava que els consumidors en el mercat no estaven disposats a pagar un preu que cobreix els costos de producció i una mica més, llavors l'empresari mai hauria fet aquest producte, per començar.

En conseqüència, si els consumidors no volen aquest producte a aquest preu especial, i l'empresari deixar de pagar els costos de producció, els preus dels factors de producció baixarien com a resultat de la reducció de la demanda! Com podem veure, tots els preus vénen del valor del bé o servei en particular que fa al consumidor.

Per tant, és molt possible que les taxes de transacció podrien caure per sota d'un nivell rendible, en aquest cas els miners penjar els seus barrets i apagar les seves màquines. És clar, Bitcoin minerscan utilitzar els costos de producció i el seu marge de benefici desitjat per calcular el preu mínim que estan disposats a cobrar, però això no vol dir que la gent realment pagar aquest preu.

La suposició per part de Andresen que les persones pagarien automàticament els preus de vi d'un tractament de l'economia mecanicista. Andresen manté constant la demanda, en el cas que els actors de la xarxa Bitcoin pagarien qualsevol preu per a la confirmació de la seva transacció, i va arribar a la conclusió que certs "mecanismes" del mercat evitarien que els miners d'arribar a ser mai rendible. Però el mercat no és mecanicista, perquè els éssers humans no són màquines; no hi ha constants, ni els equilibris.

En economia, aquestes coses es fan servir per simplificar teòricament situacions del món real per tal de comprendre millor aquestes situacions, però sempre cal recordar que aquestes constants teòriques realment no existeixen en el món real. Per reiterar, és possible que les taxes de transacció a caure per sota d'un cert nivell, i ho faran si l'oferta supera la demanda. Fins i tot si els miners es neguen a baixar els preus i optar per mantenir-los constants, la gent va a deixar de fer servir la xarxa Bitcoin, i els miners no seria rendible i apagar totes maneres.

Que s'ha de fer sobre la mida del bloc de Bitcoin?

Dit això, el mercat determinaria un límit "natural" en Bitcoin mida de bloc, fins i tot si es retira el límit no modificable, perquè els miners només es produeixen blocs prou petites com per garantir les taxes de transacció seria prou alt per portar un benefici.

No obstant això, aquest límit "natural" significa que encara hi hauria un límit en el nombre de transaccions que poden ser processats a la xarxa dins d'un cert període de temps, frustrant amb això el propòsit original d'augmentar la mida de bloc de Bitcoin per facilitar un major volum de transacció. Andresen aparentment va reconèixer aquest punt i va concedir a la mateixa, però, perquè ell va citar aquest articlein la secció de referència de la seva entrada al bloc.

A la llum d'aquest fet, el que s'ha de fer amb el límit estricte sobre la mida del bloc de Bitcoin? Si el límit d'1 MB és al lloc, i la demanda de confirmacions de transaccions excedeixi la quantitat de possibles confirmacions subministrats per aquest límit, llavors les taxes pujaran i el volum de transaccions cauran. D'altra banda, si s'implementa el suggeriment de Andresen, i la màxima grandària de bloc de Bitcoin s'incrementa en un 50% cada any, una de les tres coses podria succeir:

En primer lloc, si l'augment del 50% no és suficient per donar cabuda a la demanda de confirmacions de transacció, quotes Miner pugen i el volum de transaccions cauran en conseqüència.

En segon lloc, si l'increment és superior a la quantitat necessària per donar cabuda a la demanda de confirmació, el mercat va a establir el seu límit de mida de bloc de Bitcoin "natural", a causa dels miners només es creen blocs prou petites per assegurar la seva rendibilitat.

També hi ha una tercera, possibilitat teòrica, que és que l'augment seria la quantitat exacta requerida per portar el subministrament i la demanda en equilibri. Però, com els desitjos i necessitats dels éssers humans que canvien constantment impedeix un equilibri que sorgeixin en el món real, aquesta tercera possibilitat mai passarà.

De qualsevol manera, els miners no permetran que per a un bloc amb una mida infinit, sempre hi haurà un límit independentment de si o no el protocol Bitcoin exigeix ​​un límit. És una qüestió d'economia, no la informàtica. Andresen pot dissenyar la xarxa Bitcoin i fer que funcioni com vol, però no pot dictar la reacció humana a aquests canvis. Es pot escriure codi, però no pot obligar a la direcció o la forma de l'acció humana.

Així que, tornant a la pregunta avançat anteriorment, el que s'ha de fer sobre la mida de bloc? La resposta: és probable que no importa. El veritable mida del bloc de Bitcoin només serà tan gran com el mercat ho permet, Andresen no pot fer que sigui més gran no importa quin tipus de canvis de protocol que implementa. Si ho fa massa rígid, el canvi de les valoracions serà portar als individus a abandonar simplement Bitcoin; si ho fa massa flexible, el mercat va a desenvolupar regulacions "naturals" com a individus persegueixen els seus propis interessos.

En conclusió, es proposa l'aplicació d'un límit de mida de bloc de Bitcoin forma incremental cada vegada més gran de Andresen serà útil en la prevenció de spam en el blockchain-que és el que es va imposar aquest límit d'1 MB original per. No obstant això, com hem vist en aquest article, és probable que no permeten Andresen per manipular el volum de transaccions en la forma en que desitja. La raó és que un límit de mida de bloc per sobre del que es necessita donarà lloc a l'aparició d'un límit "naural", imposada pel mercat.

Pel que fa a la seguretat de xarxa, que es refereix a Andresen en l'última secció del seu bloc, que és correcte; canvis en el límit en la mida del bloc de Bitcoin no resoldrà el problema de la seguretat de la xarxa. Miner honoraris seran determinats pel mercat, que, com hem vist aquí-no pot ser significativament influenciada per canvis en el protocol. Aquest fet significa que en canviar el límit de mida de bloc no pot influir en la mineria Bitcoin centralització, de manera que el tema de la seguretat de la xarxa ha de ser resolt per alguna altra mesura.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Lefecte de lintent de lètica de la propietat de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?