Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida | Catalan.Lamareschale.org

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

La seva breu diària de les notícies més importants en relació amb moneda digital.

Blockstream, companyia darrere de Bitcoin Sidechains, recapta $ 15m en VC Finançament i afegeix Co-fundador de Linkedin com a Director

Una presentació de la SEC que, segons BlockStreamCEO Austin Hill, va ser presentada abans d'hora, va revelar Blockstream ha recaptat més de $ 15 m de finançament, i ha afegit de Linkedin Reid Hoffman al seu consell d'administració. Això ve ja que l'empresa ha publicat recentment el llibre blanc tan esperat sobre el nou tipus de blockchains, cadenes laterals, que esperen ser pioners. Aquestes cadenes és probable que es basen fora de Bitcoin'sblockchain, però poden estendre a altcoins també.

La presentació de la SEC va revelar que 15 inversors han pres part a la ronda d'inversió, però no va revelar qui eren aquests inversors. La ronda d'inversió continua fins al final d'aquesta setmana, i fins al moment BlockStream ha venut el 94% del capital d'US $ 16,2 milions companyia de la companyia està oferint.

Reid Hoffman va fundar la primera xarxa social SocialNet. Tot i que mai es treia, va ser dels primers empleats de Paypaland va jugar un paper important en l'èxit de l'empresa. Més tard va passar a fer les primeres inversions en la popular xarxa social Facebook i el lloc web de jocs socials, Zenga. Ell és més conegut per cofundador de la xarxa social, Linkedin.

BlockStream té un fons d'inversió denominat Blockstream Ventures. Segons el lloc web del fons d'inversió està interessat a treure profit de cripto-monedes i tecnologies relacionades. Tot i que el lloc web encara diu "Coming primavera de 2014", també diuen que ja la gestió activa dels actius.

Jocs acollidores converteix en el primer lloc de joc regulat a acceptar moneda digital

Jocs acollidores ara accepta dogecoin, litecoin i Bitcointhrough la GoCoin processador de pagaments. Aquesta és una gran notícia com cripto-moneda i el joc ha estat un gran cas d'ús en el passat. La incertesa regulatòria ha celebrat l'adopció moneda digital tornada entre les principals companyies de joc en línia. També ha impedit Bitcoin gamblingstartups d'aconseguir capital de risc.

Això podria ser un gran avanç per a la indústria de les apostes a Internet i moneda digital. A més adopció de moneda digital podria tenir un gran impacte en el volum de comerç priceand de Bitcoin.

Sreeram Reddy, director general d'Cozy Jocs citar GoCoins compliment de la normativa com un factor clau que van triar el processador de pagaments dient: "La solució de GoCoin és adaptable i compatible amb la llei de jocs d'Internet, el que ens permet adoptar de manera segura les últimes innovacions de pagament mentre es centra en la nostra força de la base de el lliurament d'una excel·lent experiència en línia per als nostres jugadors ".

Això també marca una gran victòria per al processador de pagaments moneda digital, GoCoin que ha de ser lluitant amb Bitpayand Coinbasefor signatura puja comerciant. A principis d'any, GoCoin, juntament Bitpay i Coinbase, va començar a treballar amb Paypalto proporcionar processament de pagaments per als bons comerciants digitals de Paypal.

Mercator Informe revela inconsistent Bitcoin Reglament que fa mal a la indústria

"La indústria global de pagaments ha estat sorprès pel sorgiment de la nova tecnologia de pagament representat per Bitcoin i altres monedes digitals, que en el seu nucli té el potencial de canviar radicalment el paradigma en què es manegen els pagaments electrònics", deia l'informe.

Thereportfound que a diferència de la regulació de pagament habitual, moneda digital de és molt inconsistent. L'autor va dir que això era el resultat d'una falta de comprensió per part dels reguladors. L'autor de l'informe, Tristany Hugo-Webb, va dir: "Si es va a parlar amb els reguladors, aposto a que molts d'ells no seria entendre com funciona Bitcoin," Mentre que ell pensa que la regulació inconsistent fa mal Bitcoinand altres cryptocurrencies, que canviarà en els propers anys, com a reguladors d'aprendre més sobre com cryptocurrencies treball, i la competència en els augments de la indústria moneda digital.

Mercator Assessor Groupis una signatura global de recerca i consultoria. Se centren en la sostenibilitat i el creixement de la indústria de pagaments i la banca. Diuen que sempre estan buscant per als mercats emergents per als seus clients. Aquest és el seu primer informe sobre l'cripto-moneda i estan treballant en una altra sobre les remeses.

El més destacat de Sidechains Reddit AMA

L'equip darrere de cadena lateral, incloent hackers llegendària i creador de Hashcash, Adam Tornar, va anar a Reddit per respondre questionsabout la nova tecnologia i les seves possibilitats.

Si una cadena lateral porta una moneda que no està Bitcoin (com s'esmenta en les notes del producte) com és la transferència dels actius del / al principal Bitcoin blockchain manejat?

No es pot transferir fàcilment l'actiu no Bitcoin a la blockchain Bitcoin (com Bitcoin està dissenyat per a utilitzar un actiu) sense un protocol similar a les monedes de colors. No obstant això, pot transferir-lo a qualsevol altra cadena lateral adequadament equipat. Una cadena lateral de la implementació d'una clavilla de dues vies amb Bitcoin no pot transferir cap dels seus actius nadius de forma nativa a Bitcoin, no. Però aquests altres actius poden transferir-se a altres cadenes laterals.

Es Blockstream estar desenvolupant cadenes laterals?

Per descomptat Blockstream serà el desenvolupament d'algunes cadenes laterals, però és una idea cadenes laterals obert que qualsevol pot (i ha de!) Utilitzar per fer qualsevol cadena lateral que volen.

Com serà el futur altcoins existent impacte de cadena lateral i?

Sidechains / el mecanisme de PEG de dues vies són un protocol no és específic de Bitcoin. Com s'assenyala en el document, mentre pensem cadenes laterals veuran la majoria de l'ús de Bitcoin causa dels seus efectes de xarxa, no em sorprendria veure un vaixell altcoin una implementació de cadena lateral d'hora abans de Bitcoin té l'oportunitat de tenir un debat de la comunitat i ( potser) fer una forquilla suau.

Les cadenes laterals són bastant flexibles de tal manera que una àmplia gamma d'experiments econòmics i tècnics es pot dur a terme en ells.

Llegir la resta de les preguntes aquí.

Bufet d'advocats de la Florida Arxius dues demandes contra Cryptsy i Bitcoin Estalvis & Trust

Llei plata, en nom del seu client, Skye Bonow, acusa Cryptsyof exagerar els seus protocols de seguretat i culpa al canvi de la pèrdua de 140 BTC d'Bonow. D'acord amb les afirmacions de la llei de plata, el Sr. Bonow alertat Cryptsy que el seu Bitcoin havia estat transferit a altres comptes Cryptsy el 27 de gener, però no havia estat traslladat fora del sistema (i abast de Cryptsy) encara. En lloc de congelar els comptes ofensives, Cryptsy suposadament va permetre que els usuaris retirin els cryptocurrencies mal haguts fora del sistema Cryptsy, i fora del seu abast, mesos més tard.

Moneda digital durant molt de temps ha estat cridat el salvatge oest de les finances. Amb petites lleis reguladores sobre el llibre o guia, a part de romandre lluny, el comerç de cripto-moneda és molt arriscat. La tasca molt arriscada també és molt rendible per a alguns individus que estan disposats a assumir aquests riscos. Aquest és el primer cas de la mateixa espècie, ja que ningú ha eversued un canvi de cripto-moneda per la negligència de l'empresa o malícia intencional. Com aquest cas juga a terme podria tenir grans efectes sobre el futur de la regulació, i com interactuen els intercanvis amb el públic.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

16 dabril de 2015