Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon | Catalan.Lamareschale.org

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

La seva breu diària de les notícies més importants en relació amb moneda digital.

Bitcoin VC creu que 'Singapur és el lloc per Bitcoin a Àsia'

"A partir d'avui, Singapur acull més de 20 Bitcoinstartups, d'intercanvis, de punt de venda, els intermediaris i els caixers automàtics, va continuar l'alliberament."

Adam Draper, fundador d'arrencada VC, pensa Singapur serà l'epicentre de l'activitat Bitcoin en Asia.He diu això com el primer inici d'Àsia, CoinHako, l'hora de finalització del programa d'acceleració de 12 setmanes d'arrencada VC. CoinHako, exchangeplatform Bitcoin amb seu a Singapur, permet a la gent a comprar Bitcoinand reben en un curt període de temps. Cofundador de CoinHako Yusho Liu va ser un dels membres fundadors de l'Associació d'Empreses moneda digital i Startups

ACCÉS), un grup de la indústria bitcoin que espera portar adopció Bitcoin a Singapur.

Yusho Liu compartit en un correu electrònic, "Hem tingut una gran tracció i també hem estat rebent molta retroalimentació positiva dels VC, mentor i els nostres propis usuaris." I va afegir: "Singapur ha estat en el radar de moltes empreses Bitcoin aquí a la vall causa de l'actitud positiva dels reguladors".

Singapur ha estat considerada com la capital mundial dels negocis. La seva estructura d'impostos, així com les regulacions laxes fan que sigui el país de negocis més amigable del món. El país també ha estat molt amable al Bitcoin. Autoritat Monetària de Singapur director administratiu Ravi Menon va dir que, "monedes virtuals tenen un paper que exercir", i actualment estan treballant en un marc de regulacions.

IBM revelarà Bitcoin Blockchain "Internet de les coses" prova de concepte en l'any 2015

El gegant de la tecnologia, IBM, ha anunciat que van a ser demoing la seva versió de prova de concepte blockchain de la Internet de les coses en l'Estructura de Gigom Connectwhich durà terme el 14 d'Octubre - 15 de 2015 a San Francisco, CA. El cap d'IBM d'Internet mòbil i, Paul Brody, va dir que el projecte serà de codi obert i posat en Github. Diu que vol compartir la tecnologia amb la resta del món i tenen projectes més independents deriven. El projecte també serà inclosa la tecnologia de TeleHash, i BitTorrent.

Hi ha hagut molta animació sobre el potencial de l'blockchain. Fins i tot les persones que han acomiadats Bitcoin, han elogiat el blockchain. El Banc Mundial i el Fons Monetari Internacional es va fer ressò d'aquest punt en una conferència recent sobre les dues organitzacions. Aquesta és la primera gran corporació per explorar com la tecnologia podria ser utilitzada d'una manera nova i portar-lo al mercat.

Syscoin Arxius ordre judicial contra Moolah Concedit pel jutge Regne Unit

Syscoin, 1 moneda digital que espera ser una moneda que ofereix serveis financers per a les empreses de la blockchain, va presentar una injecció en contra de l'ex CEO Moolah, Ryan Kennedy / Alex Green. L'acció legal va congelar els 750 bitcoins Syscoin plantejades durant la seva oferta inicial de la moneda. Les monedes eren de confiança en el sistema de plica de la Moolah.

Alex Green ha anunciat recentment l'intercanvi de Bitcoin i Altcoin, Moolah de, insolvencyand sortir de l'empresa. S'ha mantingut un baix perfil des de llavors. Aquesta és la llum de l'home que va per Alex Green ha tingut diferents identitats en el passat, que es van tractar de diverses estafes. La comunitat Bitcoin ha estat aixecat en armes sobre això i els rumors són que Alex Green està sent investigat per la SEC.

Bitcoin friendly Londres bufet d'advocats, Slachii LLP, va presentar la injecció en nom de Syscoin. La injecció fa temps a la presó Alex Cara verd per passar o moure els 750 bitcoins plantejades per Syscoin.

Es creu que Alex Green podria ser la possessió de fins a 3.700 bitcoins que pertanyen a l'intercanvi moneda digital, Moolah. El cas encara s'està desenvolupant ja que les autoritats comencen a fer una ullada a la matèria.

Bitcoin Europea Préstecs Plataforma BitLendingClub Eleva € 200K capital llavor

Una plataforma de préstecs multitud de Bulgària va rebre Bitcoin € 200,000from signatura d'Internet VC Europea, LAUNCHub. La companyia és molt jove, ja que només 3.5k BTC ha estat cedit pel lloc.

BTCJam és un lloc de préstec nord-americà Bitcoin que ha lluitat per assolir l'èxit. La companyia ha tingut poc creixement i més préstecs en el lloc es queden sense fons el que els reals són. La majoria dels préstecs són per a equips de mineria i molt poc són els préstecs per a negocis o altres propòsits. La manca de llei en BitLendingClub i BTCjammake els préstecs de més risc que els préstecs regulars. Com a resultat, les taxes d'interès per als participants són molt més alts.

Bitcoin escèptic, i autor de "Bitcon" és molt alcista en el Blockchain

Jeffrey Robinson, un autor dels delictes financers, està fent les rondes dels mitjans de comunicació per promoure el seu nou llibre titulat, Bit En contra: La veritat nua sobre Bitcoin. El llibre és investigació sobre Bitcoin, que l'autor creu que és el frau i la moda. Ell està molt entusiasmat amb la comptabilitat pública Bitcoin s'escapa, el blockchain, però. Ell ha fet un punt per dir això en els seus llibres i entrevistes públiques.

L'home no és un fan de Bitcoin. Quan se li va preguntar, "Si Bitcoin és estafa, que és l'estafador?" Ell va respondre,

És una estafa en la qual no és una moneda real, però em va deixar una còpia de seguretat. En realitat, hi ha dos bitcoins. Aquí hi ha el bitcoin blockchain en la tecnologia, que crec que és fantàstic, i el futur, i tot tipus d'empreses estan invertint desenes o centenars de milions de dòlars a Silicon Valley ia tot el món per construir negocis a la part posterior de la tecnologia blockchain perquè és tan meravellós i es pot moure actius sense fricció. Però llavors no és aquest aspecte de la moneda de simulació i la mercaderia de mentida. Part de l'aire es troba en el producte bàsic de simulació, ja que aquest és un mercat totalment superficial, sense líquid. Quan se sap que existeix, la qual cosa, 13 milions de monedes en circulació, i més del 50% de la qual són propietat i estan manejats per prop de 950 persones, s'adona del superficial que el mercat és i com subjecta el mercat està a la manipulació.

Bàsicament es tracta d'una estafa de la bomba i bolcat. I llavors veig a aquests venedors d'oli de serp, com els bessons Winklevoss sortir a la televisió i li diuen a la gent que Bitcoin serà un valor de $ 40.000 per moneda. I ningú els qüestiona, preguntant: "Què estàs fumant?" Bitcoin no és una inversió, és una màquina escurabutxaques. O, més exactament, una càrrega ruleta.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims