Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

El Bitcoinindustry ha format un comitè d'acció política que podria utilitzar per dutxar-se legisladors i comitès del partit amb donacions.

La Cambra de Comerç Digital, un grup comercial mesos d'edat, per a les monedes digitals i actius com Bitcoin, va registrar un grup despesa polític amb la Comissió Federal d'Eleccions d'aquest mes, d'acord a documents recentment revelats.

Un nou Comitè d'Acció Política va ser creat per la Cambra de Comerç Digital. Mentre que el comitè no té plans directes per al futur pròxim és sens dubte la primera del seu tipus. És sens dubte la primera PAC a afavorir als candidats que donen suport Bitcoin i les monedes digitals en general. Segons el director general de la Cambra digital, Perianne avorrit, formació de la PAC és un signe de l'acceleració de la maduresa de Bitcoin i un símptoma que els polítics poden fer front a la pressió política per donar suport a les monedes virtuals. Podríem estar cada vegada més a prop i alhora Bitcoin tindrà la seva veu en la política.

Mercat de cànnabis Road - el mercat que es va establir per només oferents de marihuana, va ser hackejat i ara està fora de línia fins a nou avís.

Aquesta no és la primera vegada que veiem un mercat deepweb ser hacker, però aquesta vegada les notícies són més notables des de la carretera de cànnabis era una de les places que tenien la tecnologia multisig en ús amb la finalitat de protegir encara més fons dels usuaris. Usuaris que va intentar iniciar sessió al lloc el dia d'avui obtindrien un missatge signat per l'administrador del lloc web. Entre altres coses, es disculpa públicament per gairebé tots els fons de la pàgina web que són robats des del lloc web i també va fer lliurament de la direcció dels fons robats s'estan emmagatzemant en. I encara que és incert si la carretera cànnabis seguirà existint, Crypto, l'administrador del lloc web es va comprometre a investigar l'incident encara més per tal d'esbrinar com els hackers van aconseguir robar les monedes per a altres mercats deepweb saben estar protegida contra aquest tipus d'atacs.

El dia d'avui, de miceli Dmitry Murashchik, conegut com 'Rassah,' ha publicat al subreddit Bitcoin agrair a la comunitat per la seva participació en crowdfunding amb èxit el primer paper Bitcoin dispositiu USB Moneder. En el transcurs de la recaptació de fons, Myceliumraised un total de $ 31.271 USDfor seu objectiu: Una manera fàcil de crear carteres de paper Bitcoin en un entorn segur i controlat.

Miceli Entropyis és bàsicament una petita memòria USB que es pot utilitzar per crear de forma segura carteres de paper. El dispositiu genera números a l'atzar, que després es converteixen en una clau privada i la direcció Bitcoin, s'afegeix a continuació el codi QR de la direcció com una imatge. L'USB pot connectar-se a qualsevol impressora amb un port USB i imprimir una còpia de la carpeta de paper creat amb el dispositiu. El dispositiu també és compatible 2-de-3 claus privades de divisió, la creació d'una adreça de la qual la clau privada es divideix en tres accions de paper així que un ha de tenir les tres parts de la cartera impresa per tal d'accedir als fons enviats a l'adreça impresa. D'aquesta manera és també una gran eina per crear una cartera destinat a ser donada com un llegat a un avantpassat, ja que també està anunciat en vídeo animat de promoció de l'entropia. 

Intercanvi de Bitcoin coreana Korbit ha recaptat $ 3 milions en finançament Sèrie A dirigit per SoftBank Ventures, Corea i Pantera capital, amb la participació de BAM Ventures, i els inversors tornen Bitcoin Oportunitat Corp, Tim Draper, Pietro Dova, i empreses forts.

A part de ser el canvi de líder a Corea Korbit també està competint amb Coinbase i Bitpay. Proporcionen la seva pròpia solució per als comerciants per començar a acceptar pagaments bitcoin, però el seu servei és especialitzat per al mercat coreà. Val la pena esmentar com les autoritats locals han estat agradables per a tals innovacions. En una recent declaració del CEO de la companyia va esmentar que fins i tot la fundació bancària s'inverteix en Korbit. Encara que aquesta no és la primera vegada Korbit ha rebut finançament, les inversions anteriors tenien un total de $ 600.000 fent que la més recent ronda de finançament dels més grans. 

El BitGive Foundationannounced avui que s'ha convertit en la primera organització sense ànim de lucre per aconseguir Bitcoin 501 (c) (3) l'estat, és a dir, el Servei d'Impostos Interns (IRS) reconeix oficialment com una organització de caritat als EUA..

Bitgive dedica el seu esforç en la millora de la salut pública i el medi ambient en tot el món. El cas d'una organització de caritat que només el rep de donacions en Bitcoin aconseguir un estatut sense ànim de lucre és una fita més per Bitcoin com a moneda. D'altra banda, és una fita que podria tenir gran oportunitat per a publicitat positiva en entrar en el trimestre més actiu de l'any per donacions de caritat. Peu d'exempció d'impostos de la Fundació és que la primera donada a una organització benèfica relacionada amb Bitcoin, un precedent fonamental amb implicacions positives per a l'ajuda financera moneda digital.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Primer set de caixers automàtics de Bitcoin a Los Angeles aquesta setmana