Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Aquesta vegada, un cas es va omplir contra el fundador de Bitcoin Savings & Trust, acusant-lo d'operar un esquema Ponzi que utilitza Bitcoin. Una part intresting d'aquesta història és que Felip Moustakis, la represenative de la SEC en el cas era actiu en Bitcointalk.org, animant els membres de la comunitat a participar en els procediments del cas. La defensa va plantejar que l'IRS considera Bitcoin a ser propietat i "propietat" no és una part de la llei actual sobre els esquemes de Ponzi. No obstant això, el jutge no va estar d'acord, afirmant que "En vint-i-llocs a través del codi de l'IRS, els diners es coneix com la propietat..."

El Bitcoin Foundationannounced avui que s'havia aliat amb la seva primera filial capítol a Europa de l'Est, Fundatia Bitcoin Romania.

Això fa que el quart capítol d'afiliats per la Fundació Bitcoin a l'Europa continental, després d'Alemanya, els Països Baixos i Dinamarca. En un comunicat, la fundació va dir Fundatia Bitcoin Romania impulsarà els esforços educatius al país de 21 milions i encoratjar als consumidors, així com els comerciants a adoptar Bitcoin localment.

A principis d'aquest any es va informar que Bitcoin estava en auge a Romania. Pel que sembla, la recent notícia que la Fundació Bitcoin de Romania està ara affilated amb el fonament principal que confirma. Capítol afiliats reben el suport i l'orientació de la Fundació arreu del món Bitcoin, i els seus membres, així com l'accés a altres avantatges.

La gota Bit ha cridat Dominica, una nació de més de 70.000 habitants, com els destinataris d'una distribució bitcoin programades per realitzar-se el 14 de març de 2015. Ells són associats amb les dues principals companyies de telecomunicacions a l'illa per lliurar bitcoin a través d'SMS a través Coinapult.

"Que la caiguda de poc", diu que el seu objectiu és crear més gran i la més alta densitat del món Bitcoin comunitat al planeta. I estan planejant fer-ho donant bitcoin a tots els residents del país. Però això no és tot! Tot i que la cooperació amb el Govern, que estan planejant per distribuir material educatiu per informar la gent sobre Bitcoin i l'esdeveniment "gota de bits". Els plans també inclouen la creació de centres d'informació per tal d'educar la gent sobre Bitcoin, i també proporcionar informació tal com l'ús de les seves carteres.

Un grup de hackers està tractant d'aprofitar el conflicte entre Rússia i Ucraïna, ja que distribueix malware que és capaç de dirigir-se carteres Bitcoin. 

Un informe de Bitdefender Labs, una empresa de seguretat cibernètica que se centra en el mercat de la moneda digital, posa en relleu com un presumpte grup de hackers disfressat una forma de malware que un altre. Segons l'informe, els autors distribueixen programari que es descriuen com capaços d'alterar les activitats digitals dels governs occidentals que lluiten contra Rússia.

És obvi que els pirates informàtics estan tractant de prendre avantatge de la situació política crucial entre Rússia i Ucraïna, tractant d'atraure els usuaris perquè instal·len els seus programes maliciosos dient-los que va a ajudar a lluitar contra els governs occidentals. El que realment fa el programa, és la instal·lació d'un paquet de malware anomenat Kelihos. Entre d'altres efectes negatius, el malware que va ressorgir de nou després d'anys també és capaç de robar el contingut de Bitcoin carteres.

Coinbase seu a San Francisco ha publicat una entrada al bloc interessant dimecres, que té fonamentalment un mitjà per confortar als seus usuaris.

En resum: la companyia va anunciar que té tant una assegurança contra robatori i pèrdua del celler Bitcointhey - molts dels quals pertany als seus més d'un milió d'usuaris.

Encara Coinbase ha estat assegurat pel gegant de les assegurances AON des de novembre de 2013 van decidir anunciar públicament que ara, com altres serveis d'emmagatzematge Bitcoin han estat fent el mateix.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Blunders en Bitcoin Business

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?