Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

SpectroCoin ha posat en marxa una nova solució de processament de targetes comercials bitcoin per al mercat europeu, afegint una altra vertical per a la seva gamma de productes.

L'empresa amb seu al Regne Unit i Lituània també ofereix una cartera Bitcoin Bitcoin i una casa de valors, CEO de serveis de Vytautas Karalevičius creu que posicionarà SpectroCoin com una solució tot-en-un comparable Coinbasein als EUA..

SpectroCoin pretén ser un competidor per als processadors Bitcoinpayment que són més populars entre el mercat comercial dels Estats Units. Vytautas Karaleviči, fundador de SpectroCoin assenyala estats: "estem més buscant per donar cabuda a les necessitats específiques dels nostres comerciants, que proporciona suport complet per a ells", assenyalant que BitPay és "més atractiu per als clients petits que no necessiten suport." D'altra banda, també proporciona SpectroCoin pagaments localitzades a prop de 30 països Eropean mitjançant l'ús de comptes bancaris específics nacionals a cada país. Finalment, també hi ha una opció per als comerciants que utilitzen SpectroCoin ja sigui a mantenir les seves bitcoins en el seu SpectroCoin, o bé retirar diners en moneda fiduciària.

Hal Finney, un conegut expert en criptografia i la primera persona per treballar amb Satoshi Nakamoto al Bitcoin la moneda digital, va morir dijous a Scottsdale, Arizona. Tenia 58 anys.

El senyor Finney va morir de complicacions de l'esclerosi lateral amiotròfica o malaltia de Lou Gehrig. Se li va diagnosticar a l'agost de 2009. Segons s'informa que està tenint el seu cos criopreservats - on el cos està congelat i emmagatzemat indefinidament - segons els seus desitjos.

Hal Finney va ser la primera bitcoin adoptant; l'home que va rebre la primera transacció. Era un cypherpunk, i va contribuir a la criptografia en el seu estat inicial de desenvolupament. Se li coneix sobretot pel seu treball PGP en desenvolupament, la creació de la primera prova reutilitzable del sistema de treball, i la seva cooperació amb el creador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Va lluitar amb ELA des de fa anys, i lamentablement aquesta batalla va acabar el 28 d'agost de al 2014.

Hal és una llegenda, i una inspiració, per als membres en totes les comunitats de criptografia i moneda digital, i més enllà. El estranyarem molt. Els nostres pensaments estan amb la seva dona, Fran Finney, així com la resta de la família del senyor Finney.

Universitat Simon Fraser (SFU) va esdevenir la primera universitat canadenca a acceptar Bitcoin avui, anunciant que ara es durà a donacions en moneda digital.

Fundada el 1965, la universitat amb seu a Columbia Britànica compta amb més de 35.000 estudiants, i recentment va ser nomenada com una de les millors universitats mundials de menys de 150 anys d'antiguitat.

La universitat ha demostrat que és l'amabilitat cap Bitcoin en el passat. Mark McLaughlin, director executiu de SFU de serveis auxiliars, va suggerir el 20 d'agost que la universitat podria usar Bitcoin pels seus serveis de menjador i també incorporar caixers automàtics Bitcoin en el seu botigues de llibres, ja que, "Es tractaria de crear alguna cosa d'un ecosistema en el nostre campus. És una cosa és acceptar Bitcoin... ", com el va descriure en les seves pròpies paraules. Les donacions donades a la universitat seran utilitzades per a un proper projecte de cooperativa d'estudiants. Els estudiants treballaran amb la reflexió Destinació, una organització sense ànim de lucre que ofereix suport als que va patir del tràfic de persones.

Un altre avió s'uneix a l'embarcació Bitcoin (o millor dit avió?). En aquesta ocasió es tracta d'aire Lituanica, una petita línia aèria basada a Lituània que operava vols a tot Europa programada.

L'anunci va ser fet aquesta setmana a través del compte oficial de Twitter de la companyia, va assenyalar que la moneda digital (en endavant, "bit-moneda" al tweet) pot ser utilitzat per a la compra de bitllets en tots els vols.

Aire Lituanica és un pressupost petit avió de vol Lituanian amb seu a Vilnius. Va començar a operar durant l'estiu de 2013, i actualment compta amb vols regionals des d'una sèrie de ciutats com París, Amsterdam, Vilnius, i Praga. Tot i Aire Lituanica és una petita línia aèria, és interessant que estan oberts a noves innovacions. Actualment s'accepten bitcoin directament a través de la seva pàgina web. Aquesta decisió que probablement l'ajudarà a estalviar en les tarifes de processament, i també atraure més clients a utilitzar els seus serveis.

Recentment ha anunciat aquest matí és notícia que BitPay seu a Geòrgia, Atlanta, s'ha convertit en un soci tecnològic de Demandware ENLLAÇ, que permetrà als clients de Demandware la possibilitat d'afegir Bitcoin com a forma de pagament.

Demandware és un proveïdor de serveis de comerç electrònic que apareix a la NYSE que treballa amb grans marques com Converse, Godiva Chocolatier, Barneys New York, i els germans Brooks.

Demandware va ser fundada el 2004 i desenvolupa la tecnologia de programari de comerç electrònic per als minoristes en línia a tot el món. La recent associació donarà als clients de Demandware la capacitat de fàcilment, i convenientment, afegir Bitcoin com una opció de pagament pels seus serveis. A més, en el seu propi anunci, BitPay també va esmentar que han desenvolupat un connector per al popular Spree plataforma de comerç electrònic. Com s'esmenta en l'anunci, el connector permetrà als comerciants de 45.000 web que utilitzen Spree a acceptar fàcilment Bitcoin. Podem concloure amb seguretat que l'adopció de Bitcoin va fer un pas cap endavant en l'actualitat. 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Lefecte de lintent de lètica de la propietat de Bitcoin

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents