Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

A les 9:30 AM, Estafi Inc. Va publicar un tweet lligar-se a un anunci que l'empresa s'associarà amb Coinbase a acceptar subscripcions Bitcoinfor a la revista Fortune, la bona salut, viatges i oci, i aquesta casa vella. Coinbase també ha anunciat la seva associació amb Time Inc. Al seu bloc oficial.

Des de l'anunci de Time Inc.:

Time Inc (NYSE: TEMPS) s'ha associat amb Coinbase, el més popular de bitcoin cartera, per convertir-se en la primera gran editorial de revistes per a acceptar pagaments amb Bitcoin. La iniciativa llançada avui amb la fortuna, salut, Aquesta casa vella i Travel + Leisure, acceptant bitcoin entre l'àmplia varietat d'opcions de pagament per a subscripcions.

Fonts: Coindesk, Time Inc., i Coinbase

Liquidacions està per sota de les seves projeccions per al 2014 Bitcoin Vendes

Overstockbecame el primer comerciant important per acceptar Bitcoin com a pagament pels seus béns a principis d'aquest any. La companyia va anunciar que acceptaria Bitcoin al desembre de 2013, i oficialment va començar a acceptar pagaments Bitcoin a principis de gener de 2014. Patrick Byrne, el director general de Liquidacions, va declarar que la seva companyia espera que aproximadament $ 5 milions en vendes Bitcoin durant 2014. No obstant això, com l'any arriba a la seva fi, la companyia ara diu que les seves vendes Bitcoin per a l'any probablement serà uns 3 dòlars milions de dòlars -que és de $ 2 milions per sota de la seva projecció anterior.

Font: NewsBTC

MIT per oferir Crypto-Moneda mòduls en el semestre de tardor de 2015

MIT és una universitat de gran prestigi, conegut pels seus programes d'enginyeria i les matemàtiques, i ha rebut molta atenció en la comunitat Bitcoin causa dels seus diversos projectes Bitcoin. Ara, l'escola està ampliant el seu interès en monedes digitals, i estarà oferint cursos que contenen mòduls relatius a cripto-monedes en el semestre de tardor de 2015.

El nou curs que el MIT serà l'oferta és "Sistemes de seguretat informàtica 6.858", i té un mòdul sobre TorCoin:

"En aquest treball introduïm TorCoin, un protocol de consens distribuïda basada en la cadena de bloc de Bitcoin. Aquest protocol s'utilitza per establir nous nodes a la xarxa, i per determinar la validesa de node i ample de banda. TorCoin s'executarà en col·laboració amb TorFlow, un codi existent dissenyat per determinar l'ample de banda i controlar el comportament del node, usant una interfície RPC. Per fer front als costos computacionals de la mineria, es proposa subcontractar parcialment aquests costos a la xarxa Bitcoin utilitzant el protocol de repartiment del treball existent. Vam discutir la nostra aplicació i proporcionar una anàlisi dels problemes de seguretat. Finalment, oferim una prova de concepte, juntament amb les direccions possibles per al treball futur ".

Font: CoinTelegraph

Sala de Satoshi obre de nou

la sala de Satoshi és una empresa amb seu a Austrialia que permet als seus clients pagar diversos projectes de llei amb Bitcoin. La companyia va tancar les seves portes el passat mes d'octubre en resposta a les lleis d'impostos de vendes australianes. No obstant això, la companyia va anunciar que estaria obrint de nou, i la gent aviat serà capaç d'iniciar el pagament de factures amb Bitcoin nou.

Daniel Alexiuc de la sala de Satoshi en l'impost sobre béns i serveis d'Austràlia:

"Seguim convençuts que la doble GST necessita ser derogada per Bitcoin a ser en última instància útil com una moneda a Austràlia... Com a empresa, estic decebut que no podem suportar la majoria dels intercanvis d'Austràlia en aquest moment, perquè hi ha alguns molt vestits de talent i professionals que operen aquí. No obstant això, som capaços de vendre les nostres monedes a l'estranger, i per als intercanvis d'Austràlia que compleixin amb la sentència GST per als clients de negocis ".

Font: NewsBTC

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k