Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó | Catalan.Lamareschale.org

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

El Senat Federal del Brasil ha llançat un nou informe que explora com Bitcoinand altres monedes digitals poden afectar l'economia del Brasil. A més, l'informe va examinar la possibilitat d'implementar la regulació de Bitcoin. Al final, l'informe conclou que no hi ha prou activitat Bitcoin en els mercats brasilers com per justificar el pas immediat de la regulació de Bitcoin. En canvi, l'informe expressa un desig de seguir l'exemple dels EUA 'quan es tracta de la regulació Bitcoin, i simplement gravar com un actiu:

Les autoritats fiscals dels Estats Units [han] van determinar que la moneda virtual és un actiu que ha de ser declarat i està subjecte a impostos. Al seu torn, el Tresor dels Estats Units ha determinat que les transaccions significatives en bitcoins són reportats a les autoritats, com a moneda comuna. Brasil ha de seguir el mateix camí, però només en cas d'una major propagació d'aquest nou actiu financer. 

Font: Coindesk

"Bitcoin: La cacera per Satoshi Nakamoto" s'allibera després d'una campanya de crowdfunding

La versió en anglès d'un còmic Bitcoin - creat per Alex Preukschat, Josep Busquet, i José Ángel García Ares - titulat "Bitcoin: La cacera per Satoshi Nakamoto" està a la venda després d'una campanya de crowdfunding èxit. El còmic és una història d'acció que "entrellaça els d'acció, fets i ficcions de la tecnologia Bitcoin i el seu 'cultura cypherpunk anàrquica' Preukschat creu que aquest còmic servirà com una nova forma de difondre el coneixement de Bitcoin a tot el món.: 

Ja hem notat que les persones que no saben sobre Bitcoin són cada vegada més interessats a Espanya. Esperem que això augmentarà en els propers mesos a tot el món. El nostre objectiu ara és mantenir en la recerca de nous editors d'edicions localitzades a tot el món amb el suport de les comunitats locals bitcoin

Font: Coindesk

 Empreses important Bitcoin programat per Host "El món de Bitcoin" Esdeveniment al CES 2015

Font: CoinTelegraph

Austràlia decideix mantenir Bitcoin impost sobre les vendes

Malgrat una gran quantitat d'oposició de la comunitat Bitcoin, Austràlia ha decidit mantenir la seva controvertit Bitcoin impost sobre les vendes. Arran de la legislació inicial que va establir l'impost a principis d'aquest any, es va traslladar CoinJar i sala d'estar de Satoshi tancat. Des de la sala d'estar de Satoshi ha obert de nou, però. Bitcoin usuaris han assenyalat el potencial de l'impost Bitcoin té per a la creació de la doble imposició; Si bé es paga amb Bitcoin, el comprador seria tècnicament haver de pagar l'impost sobre les vendes i l'impost regular de Bitcoin.

Font: CoinTelegraph

BlockTrust llança una plataforma de crowdfunding per a projectes Crypto

BlockTrust ha llançat la seva crowdfundingservice tot inclòs per a projectes de desenvolupament basats en bloc de la cadena. Artiom VontolazkoCEO i Co-Fundador de BlockTrust van dir que "BlockTrust és un servei adreçat a proporcionar una solució eficaç per als empresaris Blockchain." Els desenvolupadors i empresaris que vulguin utilitzar aquest servei per obtenir finançament per als seus projectes s'hauran de sotmetre a un procés d'aprovació. Si un projecte compleix amb els requisits de BlockTrust, rebrà un certificat d'integritat i s'enumeren en la pàgina web de la companyia, el que permet el projecte per rebre finançament.

De Vontolazko:

Els empresaris estan en necessitat d'una assegurança, fàcil d'utilitzar la plataforma per finançar els seus projectes. Proporcionem que alhora que contribueix a un ambient lliure de frau que els comerciants i els inversors poden aprofitar, en lloc de ser aprofitat.

Font: CoinTelegraph

Charlie Shrem condemnat a dos anys de presó

batalla legal de Charlie Shrem ha acabat oficialment. L'exdirector general de la companyia ja desapareguda, Bitinstant, va ser condemnat a dos anys de presó després. Aquesta frase es produeix uns mesos després de Shrem es declaren culpables de complicitat en l'operació d'un negoci de transmissió de diners sense llicència. Un cop fora de la presó, Shrem servirà un període de tres anys supervisat posat en llibertat.

Al tribunal, Charlie Shrem reconèixer les seves accions il·legals, afirmant que "no tinc cap excusa per al que vaig fer. Vaig trencar la llei i el vaig trencar malament ".

Font: Coindesk

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH