Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH | Catalan.Lamareschale.org

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

La potència total de la Bitcoinnetwork ha trencat a través de 100 petahashes per segon (PH / s) per primera vegada en cinc anys de la moneda digital de la vida. D'acord amb blockchain.info, la taxa de hash assolir un màxim de 103,4 PH / s el dimecres abans de la fluctuació de tornada a 85,3 PH / s dijous. Es va aixecar el divendres al voltant de 98 PH / s i probablement es trencarà 100 de nou el cap de setmana.

La taxa de hash Bitcoin és una mesura de la potència de càlcul de tota la xarxa, generada per un vast sistema de miners que realitzen càlculs matemàtics complexos per tal d'assegurar la blockchain - llibre de comptabilitat pública de Bitcoin de totes les transaccions que mai van ocórrer.

La taxa de hash generalment augmenta a causa mininggets Bitcoin més difícil i consumeix molta energia a mesura que passa el temps i més gent s'uneix a la xarxa. Només hi ha tant BTC a fer-se assegurant l'única blockchain, i els miners estan en la carrera d'armaments de potència computacional per reclamar com moltes recompenses de blocs com sigui possible.

Bitcoin Mining és ridículament Competitiva

Aquest incentiu per executar màquines cada vegada més robustes en la xarxa s'ha traduït en un augment sense precedents del poder de processament col·lectiu. Va prendre Bitcoin cinc anys sencers per arribar al poder hash 10 PH / s, i ara fluctua molt sobre una base diària. És un testimoni de la increïble energia invertit en la infraestructura, així com la barrera empinada d'entrada per a qualsevol que estigui interessat en la mineria Bitcoin.

El ràpid augment en el poder de hash ha estat ajudat per ASIC, o circuits integrats d'aplicació específica, que són essencialment ordinadors que existeixen solament per extreure Bitcoin. Són increïblement poderosa - el top-of-the-line KnCMinerboasts velocitat d'un GH / s minimum3000 hash. No obstant això, aquesta mateixa plataforma costa gairebé $ 6.000, i només és pagador en Bitcoin o una transferència bancària directa. No cal dir, la barrera d'entrada a la mineria Bitcoin és molt alta.

La centralització del arrossegament de Bitcoin

Trencant la línia arbitrària de 100 PH / es ha coincidit amb la recent controvèrsia sobre Bitcoin piscina minera GHash.IO i el seu desmesurat control de ~ 45% de la xarxa. Si cap entitat obté el 51% de la xarxa, el que es coneix com un "atac 51%" potencialment podria ser llançat contra Bitcoin. Això permetria a l'atacant fer doble passar transaccions i, possiblement, fins i tot apagar la xarxa. No obstant això, GHash.IO ha negat tenir cap intenció de llançar un atac així, citant la seva pròpia inversió considerable en l'ecosistema Bitcoin.

Taxa de hash rècord de Bitcoin és indicatiu de la quantitat de la xarxa de la mineria ha crescut en uns pocs anys, des d'inicis veritablement humil en una indústria en auge dels miners de gran abast que subjecten la blockchain. Desafortunadament, una gran part del seu esforç - més del 42 PH / s en el moment d'escriure això - es canalitza a través de la piscina de la mineria massiva GHash.IO. És un senyal que la mineria Bitcoin és cada vegada més centralitzat, i és un tema que la comunitat necessita per fer front a - una forma o una altra.

Bitcoin com una força de la natura

Independentment del debat sobre les piscines de mineria, és fascinant pensar en la potència pura que està darrere de la xarxa Bitcoin. El blockchain és la columna vertebral a primera moneda digital descentralitzada del món, i és alimentat per més de 100 PH / s de la força computacional. Aquest sol fet vol dir que la xarxa Bitcoin té increïble - de fet, rècord - poder darrere de la seva pròpia infraestructura. És desafortunat que l'obtenció del 51% de les donacions de potència minera habilitats deslleials.

Com l'oncle Ben va dir tan eloqüentment, "Un gran poder comporta una gran responsabilitat".

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?