Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104% | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

CoinDesk ha reportedthat OKCoin, 1 Bitcoinexchange xinès, ha estat objecte d'una auditoria i ha revelat que les seves reserves se situen en 104% dels dipòsits de clients. Aquest nombre significa que l'intercanvi té prou diners en reserva per alliberar el 100% dels dipòsits dels seus clients, alhora que els deixa amb un 4% addicional.

L'intercanvi de Bitcoin ha declarat que també està planejant fer que el contingut de les seves reserves més transparents per al públic; OKCoin està treballant en un sistema de verificació del compte coneguda com criptogràfica treesystem Merkle. Aquest sistema permetria als individus per verificar que l'intercanvi de Bitcoin té el contingut del seu compte en reserva, verificat pel ple d'auditoria i disponibles per al seu retir.

L'auditoria de OKCoin va trigar quatre dies a completar-se, i es va dur a terme per Stefan Thomas, el director de Tecnologia de l'ondulació dels laboratoris, que va oferir els seus serveis a la bossa de Bitcoin sense càrrec. D'acord amb CoinDesk, Thomas ha portat prèviament auditories en altres dues, intercanvis Bitcoin populars: Kraken i Bitfinex. CEO de OKCoin, Star Xu, ha reconegut que aquesta auditoria només demostra les reserves completes del canvi d'un breu període de temps. No obstant això, Xu va dir que la seva companyia té la intenció d'adoptar un programa regular d'auditoria, per proporcionar la transparència i donar una sensació de seguretat als clients de OKCoin.

Veure aquesta cita de l'estrella Xu, com es veu en l'article original CoinDesk:

Sempre hem tractat d'oferir als nostres clients la confiança en la seguretat i l'arquitectura de classe mundial de tecnologia de OKCoin. Mentre que moltes empreses bitcoin han parlat de ser transparent, només un grapat han pres les mesures necessàries.

CoinDesk assenyalar que altres borses de Bitcoin xinesos s'estan preparant per a les auditories de la seva pròpia, amb l'esperança de reforçar la confiança dels seus clients. BTC Xina va anunciar el 19 d'agost que portaria a un servei d'auditoria independent de tercers per auditar tant les seves carteres calentes i fredes, de manera que els clients poden estar segurs que els seus fons estan segurs i disponibles per a ells en qualsevol moment. A més, Huobi està desenvolupant un sistema de verificació arbre de Merkle dels seus perquè els clients de forma segura poden auditar els seus propis comptes, individuals, per assegurar-se que els seus diners està disponible.

On BTC Xina i Huboi Stand a la demanda de prova de Reserves

Huboi Takes a Reddit

Com es va esmentar anteriorment, la BTC tant la Xina i Huboi han anunciat que tenen previst implementar auditories completes i desenvolupar mètodes per permetre als clients per auditar de forma individual seus propis comptes. No obstant això, tant els intercanvis Bitcoin han ofert noves observacions pel que fa a la recent demanda d'intercanvis de mostrar prova de les seves reserves.

Huboi va fer un post al Redditthat detalla la seva postura sobre la situació. Aquí hi ha dues cites que la publicació de Reddit que mostren on es troba en Huboi prova de reserves:

Com a resultat de la caiguda de MtGox, la confiança del públic en la indústria de Bitcoin va ser sacsejat profundament, amb especial èmfasi en els intercanvis i altres proveïdors de serveis que mantenen les claus privades dels usuaris. Aquesta desconfiança encara persisteix (no només de gox però molts altres trucs i estafes) i inhibeix una major acceptació pública de Bitcoin. Amb la caiguda significativa dels preus en els últims dies, els comentaristes influents en la comunitat Bitcoin xinesos han acusat les borses xineses de funcionament dels sistemes de reserva fraccionària i va instar els intercanvis a obrir-se i mostrar-se 100% de reserves.

Anàlisi de les dades internes ha demostrat que de tots els comptes d'usuari BTC a Huobi, només el 20% es negocia activament. L'altre 80% en general roman latent excepte durant els principals moviments del mercat. Les dades dels intercanvis no xinesos és gairebé certament diferent. La raó pot ser explicada per una diferència important en els hàbits de l'usuari Bitcoin. La majoria dels usuaris de Bitcoin xinesos tracten els intercanvis com bancs, confiant en el seu llarg termini bitcoin inversions en mans d'un tercer. La majoria dels usuaris internacionals, per contra, porten el lema bitcoin "Sigui el seu propi banc" al cor, i mantenir a llarg termini la seva bitcoin inversions sota el seu propi control (si és que han estat prestant atenció a classe).

BTC Xina per ampliar el servei d'atenció al client

BTC Xina va assenyalar que ja fan el contingut de la seva cartera de comandes totalment disponible, sinó que també va començar a realitzar auditories anuals de les seves reserves. Un portaveu de BTC de la Xina va assegurar CoinDesk que la firma d'auditors independents que contracten per investigar les seves reserves serà de bona reputació i auditors tindran accés a la informació del compte totalment anònima.

Veure aquest comentari donat a CoinDesk pel representant de la Xina BTC:

Mentre que els nostres auditors són prominents dins de la comunitat Bitcoin xinesa, reconeixem que a molts dels nostres usuaris internacionals que poden ser desconeguts. Com una plataforma internacional, és molt important per a nosaltres que tots els nostres usuaris, actuals o potencials, tenen fe en la nostra seguretat i l'estabilitat com un intercanvi.

El creixement de la desconfiança dels intercanvis Bitcoin

Des del fracàs de la Muntanya Gox, la desconfiança en els intercanvis entre Bitcoin una porció cada vegada més gran de la comunitat Bitcoin. Les acusacions contra gox i el seu líder, Mark Karpeles, incloent el frau, el robatori, i el funcionament molt similar a un banc de reserva fraccional, han fet que molts membres de la comunitat a estar cansat de qualsevol intercanvi de Bitcoin.

Aquesta desconfiança només ha crescut juntament amb la popularitat de les operacions de marge a les borses de Bitcoin. Primer adoptat per Bitfinex i BTC-i l'any passat, les operacions de marge permet als inversors a demanar diners prestats al canvi i aprofitar les seves inversions Bitcoin. Que el crèdit, emès per l'intercanvi de Bitcoin, contribueix a un preu de Bitcoin en augment; Si les operacions de marge es converteix en un mètode d'inversió àmpliament utilitzat, a continuació, una gran part del valor de Bitcoin vindran de crèdit. No només elevar aquesta noció temors d'una bombolla, que el crèdit Bitcoin ha succeït en escales petites recentment, amb els dos flash-estrella a Bitfinex i BTC-i que probablement van ser causats pel marge de trucada, però també enforteix les suposicions d'alguns escèptics membres de la comunitat Bitcoin que els intercanvis estan participant en els préstecs de reserva fraccionària.

Pel préstec de diners als compradors de marge, l'intercanvi aspirants d'acord amb aquests escèptics han de prendre fons dels comptes d'altres inversors, que per tant fa que l'intercanvi incapaç d'alliberar el 100% de les seves reserves als seus clients alhora. No obstant això, la fiscalització del OKCoin, revelant que té més de 100% de reserves, juntament amb promeses d'auditories d'altres intercanvis, pot alleujar la ment d'alguns membres de la comunitat.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

No hauríem dintentar ajustar Bitcoin en les estructures legals existents

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució