Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51% | Catalan.Lamareschale.org

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Gran part de la Bitcoincommunity estava frenètic cap de setmana passat com piscina minera GHash.io va estar a punt d'arribar al 50% de tota l'energia de hash a la xarxa. Si cap entitat obté el 51% de l'energia de la xarxa Bitcoin, que els permetria fer doble passar transaccions i fins i tot apagar tot el sistema - encara que només sigui per una o dues hores.

En aquest moment no hi ha evidència que en realitat GHash.io executar un atac tan maliciós, sobretot perquè això podria danyar el seu negoci principal. Però això no ha impedit que alguns en la comunitat d'imaginar una situació hipotètica en la qual un govern o corporació poderosa coacciona als operadors GHash.io en permetre un atac succeeixi.

Tal escenari ha estat promocionat com un dels pocs punts febles de Bitcoin, encara que no està clar exactament el perjudicial seria un atac de 51%. Molts en la comunitat tenen por que seria matar amb eficàcia la moneda digital, mentre que a altres els preocupa que simplement erosionar la confiança pública en Bitcoin i enviar la caiguda de preus. Qualsevol dels casos és dolent per als entusiastes, i per això la subreddit Bitcoin estava histèrica com GHash.io surava al voltant del 47% de la potència de hash.

Però la quantitat d'un risc és un atac de 51%, en realitat? Mai ha passat abans, i va en contra dels incentius dels propis miners. Si GHash.io s'intenti un atac així, seria efectivament matar el seu propi negoci que revolvesaround mineria Bitcoin. Un govern d'ombres entra i coaccionar els propietaris és també poc probable, i probablement no passaria sense resistència significativa.

Tot i així, el risc pot ser lleu, però també és real. Tenir 51% de tota la potència minera significa tenir el control desmesurat i influència sobre la blockchain - un problema que Satoshi no podia haver previst, sense anticipar el sorgiment d'ASICs i enormes piscines mineres. Però en lloc de tenir una reacció instintiva de vidriol contra GHash.io i els seus usuaris, la comunitat Bitcoin hauria d'adoptar un enfocament mesurat per a la solució d'aquest problema.

Opinió d'experts sobre un Bitcoin Mineria piscina 51%

A causa de que Bitcoin és de cinc anys d'edat, hi ha desenvolupadors i entusiastes prominents que han estat conscients del problema de el 51% per a un temps molt llarg. Gavin Andresen - científic en cap de la Fundació Bitcoin i exlíder de desenvolupament del codi del nucli Bitcoin - va escriure en 2012that miners a la xarxa seria "ràpidament descobrir una regla o regles per rebutjar" un atac de 51%.

Segons Andresen, una simple línia de podria ser afegit a Bitcoin codi que seria aturar un atac de 51% en les seves pistes:

No feu cas d'una cadena més llarga orfes a la millor cadena, si la suma (prioritats de les transaccions incloses en la nova cadena) és molt menor que la suma (prioritats de les transaccions en la part del corrent millor cadena que serien orfes)

Per a això caldria que l'atacant de 51%, no només per tenir una majoria de potència minera, sinó també la majoria de les transaccions d'alta prioritat que succeeixen a la xarxa. Aquestes transaccions poden ser falsificats per l'atacant, però només per un temps limitat. Codi hipotètica d'Andresen serviria per rebutjar la blockchain fraudulenta sent construït per l'atacant, i tornar la xarxa Bitcoin per tal de treballar aquí a un parell d'hores.

No obstant això, el canvi de les regles de com es tria el blockchain correcta pot tenir les seves pròpies repercussions. Andresen s'estén en aquest punt en el seu blog:

El diable està en els detalls, per descomptat, i el risc d'introduir una nova regla de la cadena acceptació (alta) han de sospesar les possibilitats que algú ric i irracional intentarà aconseguir l'atac (baix, al meu entendre, però potser no sóc prou paranoic sobre els grans bancs o el govern gran utilitzant trucs bruts per tancar Bitcoin). Potser vaig a codificaré i el guardo com un 'No s'ha d'utilitzar excepte en cas d'emergència' branca.

Seria interessant saber si Andresen encara té aquest codi d'aquí en algun lloc, i si ell pensa que podria ser útil en el futur si GHash.io supera el 50% hashrate. En qualsevol cas, està clar que ell no es considera l'atac 51% una amenaça real per a Bitcoin, i que pot ser fàcilment combatut per un simple canvi en el codi.

"Big Whoop"

Una altra Bitcoiner prominent que no té por d'un atac al 51% és Andreas Antonopoulos - sistemes distribuïts expert i fundador de RootEleven, una incubadora de tecnologia que se centra en cryptocurrencies. Al gener d'aquest any, Antonopoulos estava en un Meetup Bitcoin a Los Angeles quan algú li va preguntar sobre el risc d'un atac al 51% - similar a la situació d'aquesta setmana, GHash.io s'acostava al 50% en el moment.

Antonopoulos va somriure en sentir aquesta pregunta, com un jugador de beisbol que sabia que estava a punt de colpejar fora del parc. Es caracteritza l'atac del 51% com un concepte interessant de pensar, però no és una cosa que té implicacions en el món real per Bitcoin general. Això és degut a que l'esforç extrem requerida per executar l'atac no valdria la pena els beneficis temporals que proporciona. La xarxa podria reaccionar ràpidament i implementar contramesures aquí a un parell d'hores. Antonopoulos explica a més:

Així que a menys que tots no estaven prestant atenció - i confia en mi, som, perquè GHash.io ara s'ha convertit en un gran tema en aquesta comunitat - no hi ha res que realment pot fer amb això. No es pot fugir amb les monedes de tot el món només perquè vostè té un 51%. Tot el que es pot fer és afectar el següent bloc. Pel que pot afectar el següent bloc i crear una doble despesa. Crit gran.

Sobre la base d'aquesta anàlisi, la idea que un atac de 51% és una amenaça per a l'existència mateixa de Bitcoin simplement no és veritat. Només es permet a un atacant segrestar el blockchain per a una quantitat limitada de temps abans que la resta de la xarxa - la xarxa real, genuí - respon en conseqüència i neutralitza l'amenaça.

Avaluar el risc real de grans piscines Bitcoin Mining

Això fa que dos experts Bitcoin que no consideren això una amenaça creïble a la xarxa. És extremadament improbable que això passi, i fàcil de tractar si didhappen. Aquest tipus d'anàlisi alliçonador ha de servir com la comoditat per a qualsevol persona la pressió arterial s'eleva en conjunt amb hashrate de GHash.io - pot estar segur que l'atac teòric 51% probablement mai succeirà, i no seria més que un problema temporal de totes maneres.

En termes pràctics, Bitcoin, sens dubte, aconseguir una mica de premsa negativa sobre aquest tipus d'atac. Els mitjans de comunicació tindrien un dia de camp amb el tema i prematurament cridar-la "mort de Bitcoin," igual que ho van fer quan la muntanya Gox va fer fallida. El tipus de canvi probablement baixarà alguna cosa així, ja que els inversors aconsegueixen peus freds després de la notícia de l'atac de l'audició. No obstant això, aquests serien tots els problemes a curt termini de la percepció pública - un tipus particular d'obstacle que Bitcoin és massa familiaritzats amb.

És evident que l'atac teòric 51% no és una amenaça existencial per Bitcoin, fins i tot si pogués tenir repercussions negatives a curt termini en els següents dies. Espero que mai hàgim de saber exactament el que aquest fet s'assemblen.

Veure resposta completa Andreas Antonopoulos 'a la pregunta per sota de 51%:

Notícies relacionades


Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los