Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook | Catalan.Lamareschale.org

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Bitcoinjust va posar una mica més acollidor amb els mitjans socials, i ara és més fàcil que mai per enviar la moneda digital a amics i familiars que no tenen cap coneixement previ de moneda digital.

QuickCoin seu a San Francisco ha desenvolupat un simple appthat web permet als usuaris connectar-se amb Facebook i enviar Bitcoin a qualsevol persona en la seva llista d'amics. L'aplicació és llisa, mòbil optimitzada i adaptada específicament per a les persones familiaritzades amb la xarxa social.

Hi ha hagut intents anteriors a la integració dels pagaments Bitcoin amb Facebook, però producte de QuickCoin és el primer a fer que el procés de pla simple, sense necessitat de saber com funcionen els codis QR o claus públiques. És tan simple com enviar Bitcoin és escriure al mur o un missatge d'algú d'ells.

Com funciona

La creació de la cartera QuickCoin és ràpid, requerint simplement un usuari de Facebook i el permís per accedir a la llista d'amics. L'aplicació web a continuació, apareix una llista de recerca d'amics amb una icona verda "Enviar" al costat de cada nom.

La cartera es denota tant en dòlars i la quantitat equivalent de "bits" - una unitat de compte creat per QuickCoin, en la qual 1 bit = 0,000001 BTC = 0,00058 $ al tipus de canvi actual. Utilitzant aquest esquema, 1000 bits - el que he estat enviant a diversos dels meus amics de Facebook - és un valor de 58 centaus.

Una vegada que es realitza una transacció, el remitent pot escriure al mur de l'amic o enviar un missatge privat notificant-los que van rebre bitcoins. A continuació, podeu entrar a la cartera QuickCoin si mateixos i retirar els fons, o enviar diners a una altra persona a Facebook. El sistema de dipòsit i retir és molt ràpid i no requereix l'espera de confirmacions.

Actualment QuickCoin afaita 0,0001 BTC (100 bits, o 5 centaus) de la part superior de cada transacció amb un amic de Facebook, amb la finalitat de pagar les taxes miner estàndard que els usuaris estan familiaritzats amb Bitcoin. Totes les transaccions es realitzen sobre-blockchain, el que significa que QuickCoin va prendre la decisió racional de no posar en comú els fons en un sistema intern que pot ser compromesa. La cartera social es construeix com una capa fina a la part superior de la ja robusta protocol de pagaments Bitcoin.

Evolució de l'ecosistema

Facebook senzilla cartera de QuickCoin és un signe de la creixent maduresa de Bitcoin i la integració amb els sistemes existents. En lloc d'esperar que una empresa com Facebook per integrar la moneda digital a la seva xarxa social, els empresaris ambiciosos estan construint la compatibilitat multiplataforma pel seu compte.

Anteriorment, Bitcoin s'ha integrat amb altres xarxes socials a través d'eines com el Consell de Bitcoin Bot a Reddit, i el compte TipperCoin a Twitter. No obstant això, fins ara no hi havia una bona eina per a l'enviament de monedes sobre Facebook, la xarxa social més popular.

A mesura que l'ecosistema Bitcoin segueix evolucionant, sens dubte hi haurà més intents d'integrar la moneda digital amb les xarxes socials i fer que l'experiència sigui tan perfecta com sigui possible. Potser en algun moment serà tan fàcil de "punta" un amic de Facebook amb Bitcoin, ja que és fer clic a "M'agrada" en el seu estat.

QuickCoin ha promès que la cartera social Facebook és només el seu primer producte, i més característiques i les associacions són molt aviat.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Pronòstics 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat