A Bitcoin i la por | Catalan.Lamareschale.org

A Bitcoin i la por

A Bitcoin i la por

Exempció de responsabilitat: Les opinions expressades per l'autor no reflecteixen necessàriament les opinions de la moneda breu.  

Com Bitcoin segueix creixent en popularitat, està deixant enrere ràpidament el moviment anarquista cripto que el va generar. Aquest és el procés mitjançant el qual l'empresa innovadora norma es converteix en institució del corrent principal. En absència de regulació de la porta està oberta a tot tipus d'estafes dissenyades per desprendre de les seves bitcoins. Si bé és fàcil simplement encongir-se d'espatlles i dir les víctimes mereixen la seva sort perquè eren ximples i incauts, que l'actitud és tant contraproduent i molt condescendent. Sí, alguns desavantatges són bastant òbvies, però la gran estafa funciona a guanyar-se la confiança de la marca mitjançant l'operació d'una manera completament senzilla per recollir la major quantitat possible abans de tancar la botiga i desaparèixer amb els diners. Basar drogues Atlantis és un bon exemple d'això, mentre que Silk Road 2.0 serveix com un comptador a la mateixa. I després hi ha situacions com la Muntanya Gox que són o incidents de frau colossal o incompetència sorprenent. De qualsevol manera, Karpeles és caminar lliure i que em paguin, mentre tots els altres s'està regat.

Aquestes són preocupacions molt reals que han de ser abordats per tal de promoure l'acceptació generalitzada. I aquests són sovint les raons donades pels règims autoritaris com Rússia i la Xina quan es prohibeixen els negocis de tràfic de criptografia. Tot i que aquests règims tenen una tendència a posseir els bancs, és difícil argumentar que no tenen un punt. I és per això Ben Lawsky del Departament de Serveis Financers de Nova York ha desencadenat propostes de regulacions de paralitzar efectivament Bitcoin empreses de nova creació, en exigir increïblement detallada manteniment de registres i presentació d'informes de cada transacció que es produeix, tot en nom de la prevenció de rentat de diners, i el finançament de les empreses criminals com els cartells de drogues, tràfic de persones i el terrorisme.

El meu col·lega aquí a la moneda breu, Sean Vince, ha informat recentment en aquest desenvolupament també, i està convençut que els reglaments seran rebutjades perquè els requisits són onerosos i onerós. Encara que després, espero que sigui correcta, no estic segur que seran. I estic més segur que aquests reglaments, quan s'accepta el projecte final, s'inclinen molt fortament contra els operadors bitcoin petits. En el meu propi bloc he publicat un vídeo d'Andreas Antonopolous en Dogecon SF tornar a l'abril, quan va parlar amb passió i seriosament per la situació dels treballadors migrants que paguen les taxes de transacció ridículs per tal d'enviar diners als seus familiars. Us animo a prendre el temps per veure el vídeo abans de continuar aquest article.

De veritat pensa que les institucions a què es fa referència van a ociosament acceptar la pèrdua de $ 50 mil milions l'any? Què passa amb tots els altres càrrecs que poden perdre amb la pujada de la moneda de xifrat? Creu que van a anar simplement encongir d'espatlles i silenciosament en la nit?

Jo no. De fet, crec que van a lluitar amb ungles i dents per suprimir o subvertir bitcoin en cada oportunitat. Capital One, per exemple, ha estat en una headhunt últimament per als programadors d'alta qualitat amb un interès en moneda digital. També hi ha la qüestió de director de la Fundació Bitcoin Brock Pierce públicament treballant en un Bitcoin rival Realcoin, 1 cripto recolzat pel dòlar nord-americà. M'imagino que això seria el vigent pessigolles rosa sistema financer, ja que ja controlen el dòlar americà complet.

Moneda Crypto és un perill clar i present a aquest sistema, però ja que no es pot aturar que ha de ser controlat. I qualsevol que dubti de la capacitat de la indústria financera per influir en la política financera global és molt equivocat. En el cas d'HSBC he esmentat anteriorment, van ser multats amb tan sols cinc setmanes d'ingrés. En el cas de l'escandalós frau que va portar a la fallida del comtat de Jefferson, Alabama, ni una sola persona va veure a temps a la presó pel fet que el Departament de Justícia dels Estats Units està preocupat per tenir un efecte negatiu sobre la innovació financera, perquè això és el que realment necessita el món. Així que em perdoni per no creure que el jove nouvingut valent Bitcoin triomfarà contra la indústria arrelada. Sóc conscient que la Fundació Bitcoin ha comprat els serveis de Thorsen Defensa francès, un servei de lobby molt car, però queda per veure l'eficàcia dels seus esforços són.

El problema, però, és que les persones que s'oposen a Ben Lawsky i les seves regulacions van a haver d'explicar la forma en què no comparteixen els valors de Cody Wilson i Amir Taaki de Moneder fosc. Ja no n'hi ha prou amb dir "Bé, la ruta de la seda realment posar Bitcoin al mapa, però aquests dies han quedat enrere!" pel fet que aquests tipus són la publicitat de recte-cap amunt el desig de vendre drogues i armes en l'anonimat total, perquè la merda, per què no? Wilson, una escola de dret de deserció, no semblen tenir un control ferm sobre qüestions legals, que és sorprenentment comú pel que fa Bitcoin realment.

Fins i tot si Wilson i Taaki no estan detinguts i acusats d'intenció criminal, que sota la Llei Patriota és una cosa molt real per a ells perquè témer, no hi ha cap raó per creure que el govern d'Estats Units va acaba d'arronsar d'espatlles i dir "Bé, que és la voluntat del mercat lliure, oi? " i passar per alt aquesta situació. Hi ha divisions senceres de govern que existeixen solament per evitar aquelles activitats que es realitzin i que es componen de persones amb hipoteques, préstecs per a automòbils, famílies que mantenir, i alguns fins i tot tenen la creença que tenen raó i que les drogues haurien de ser il·legal.

I després hi ha el problema de la protecció de la xarxa.

En una il·lustració perfecta del mercat lliure a la feina, i com les persones responen a la mateixa, Ghash.io breument va fer amb el control del 55% de la xarxa Bitcoin i la cryptosphere va perdre la seva ment maleïda. Tot i que ghâsh va emetre una declaració pública anunciant les seves intencions eren purament honorífica, i ells mai realment fer res solapada, hi va haver una erupció de publicacions en diferents fòrums d'internet i fòrums de missatges denunciant aquest estat de coses. Ghâsh fins i tot va ser culpat per una caiguda menor en el preu de Bitcoin, perquè tots sabem que Bitcoin ha estat en una pujada de preus constant, constant durant tota la seva història (a part de la catàstrofe Mt. Gox) i per tant qualsevol caiguda dels preus va haver de ser causada per ghâsh.

Andit no només estava Ghashwho estava tractant d'explicar que això no era un problema significatiu, ja sigui. I, no obstant això, la por continua sent tan persistent que ghâsh recentment s'ha compromès a limitant-se a 40% de la hashrate xarxa. No ho fa, però, que Bitcoin és segur. És molt menys.

Tot i la retòrica que la NSA no espiar als ciutadans dels Estats Units, s'ha posat de manifest, en nombroses ocasions, que això és exactament el que fan perquè, escàndol, són éssers humans que tenen el poder de fer aquestes coses. La NSA també ha estat revelat tenir una matriu ridícula d'engranatges per desviar la informació dels seus objectius.

Què passa quan fosc Moneder va en viu i s'ha comprovat que funcionen? De debò creu que la NSA acaba d'arronsar d'espatlles i dir "Fuck it, tractem", perquè d'alguna manera tinc cap dubte que és el que van a fer. M'agradaria anar tan lluny com per avançar en la teoria que potser la NSA acaba de començar a sortir de firmware directament en els servidors i potser la manipulació d'alguns routers també.

La indústria financera corre el govern d'Estats Units, i no veig cap raó per esperar que això canviï en el curt termini. Llámame un pessimista, però no va a fer plans per viure lliures de dòlar en el curt termini.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin