Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria? | Catalan.Lamareschale.org

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

El Bitcoin Foundationis que ocupa actualment la segona volta electoral per a dos d'ells de seients en el directori. Una d'aquestes dos seients està actualment en mans de Gavin Andresen

Però el seu terme està expirant, i l'altre es va dur a terme per Jon Matonis, fins a la seva dimissió a l'octubre de 2014. L'elecció primària que realment va passar entre febrer 13 i 19 de febrer, però cap dels candidats va obtenir una classificació de 50% + aprovació requerida per reclamar un seient. Els 4 primers nominats van ser Olivier Janssens, Jim Harper, Bruce Fenton, i Michael Perklin, rebent els índexs d'aprovació de 46,7%, 41,2%, 30,9% i 30%, respectivament.

A causa d'això, es durà a terme una segona volta, començant el dimarts 24 de febrer de, 2015 i corrent fins divendres, 27 de de febrer de 2015.

El paper del Consell de la Fundació Bitcoin

L'objectiu de la Fundació Bitcoin, d'acord amb els seus estatuts, és "promoure i protegir tant a la naturalesa descentralitzada, distribuïda i privat de la Bitcoin distribuït digital moneda i sistema de transacció, així com l'elecció individual, la participació i la privacitat financera en utilitzar tals sistemes ". Mentre que és un objectiu noble, i la fundació va ser fundada per una bona causa, que és l'eficàcia en la consecució dels objectius enunciats s'ha estat més aviat escàs. De fet, de vegades, les bases, o membres de la mateixa del tauler, semblen haver mogut en la direcció oposada.

Més enllà d'això, la Fundació Bitcoin ha estat involucrat en el cabildeo en "nom" de Bitcoin, però sense realment fer molt per a afectar les estructures reguladores manera, com Bitlicense de Nova York, es desenvolupen. L'acte mateix de participar en aquest tipus d'activitat sembla anar en contra dels seus propis estatuts.

En lloc de tractar de donar forma a la regulació, que és una àrea que l'organització té poca autoritat, que haurien d'haver estat centrat en l'aspecte més important del desenvolupament del protocol bàsic de Bitcoin. Dit això, ja que el retrocés en relació amb les accions esmentades anteriors, sembla que l'organització ha retrocedit una mica en aquests temes, i pot ser centrant més en el desenvolupament de Bitcoin (amb l'excepció del Sr. Pierce, que segueix sent suport Tether).

Llavors, quin és el paper de la Junta? És difícil dir en aquest punt, però jo assumiria que han de prendre decisions sobre quins aspectes del protocol de Bitcoin han de ser treballades. Per descomptat, qualsevol persona pot treballar tècnicament en el protocol de Bitcoin, i qualsevol canvi ha de ser "aprovat" per consens de la xarxa. Per tant, més enllà de donar Gavin Andresen, i un grapat d'altres desenvolupadors que treballen activament en el desenvolupament de Bitcoin, una mica de direcció, en realitat sembla ser molt poc que el directori de la Fundació Bitcoin ha de fer.

Per descomptat, és molt bo que paguen Gavin per desenvolupar Bitcoin. Al meu entendre, tot el temps i els recursos que la Fundació ha centrat ha de ser cap a la recerca dels desenvolupadors més competents perquè l'ajudin, ja que això tindria un impacte molt més gran que qualsevol cosa que és probable que aconseguir.

La votació a la Fundació Elecció Bitcoin

Els subreddithas Bitcoin més de 150.000 subscriptors. El Bitcoin communityas el seu conjunt és moltes vegades més gran que això, i es compon d'individus de tots els àmbits imaginables de la vida.

Llavors, qui és elegible per votar en l'elecció de Membres de la Junta Fundació Bitcoin? Bé, la Fundació Bitcoin té al voltant de 1500 membres, i d'aquests membres, únics que han "activat" els seus membres són elegibles per votar. El requisit d'activació va ser un nou procediment que molts membres ni tan sols sabia que es necessitava, el que va donar lloc a només 323 individus amb dret a vot en l'elecció. El registre, o "activació", es tornen a habilitar després de la votació inicial, i van acabar avui dia, de manera que el nombre hauria de ser més gran per a la segona volta... Però, fins i tot si tots els membres de la Fundació Bitcoin activa seus membres, i els vots en la segona volta, que segueix sent només una fracció de 1% de tota la comunitat.

La Fundació Bitcoin Bitcoin no representa en absolut. Els membres fundadors van ser sens dubte els partidaris extrems Bitcoin... Però fins i tot els membres fundadors sols tingut problemes.

Un dels membres fundadors, que ara ha sortit de la Fundació, és Mark Karpeles. Com la majoria de vostès saben, ell era l'amo de la muntanya Gox, i va perdre o robar, més de mig milió bitcoins.

A més, no és Charlie Shrem, prèviament el CEO de Bitinstant, que recentment es va declarar culpable de "complicitat en la transmissió de diners sense llicència". Va ser condemnat a dos anys de presó.

Per descomptat, no sembla el crim del senyor Shrem per adaptar al seu càstig. No danya ni robar a, qualsevol. Ell simplement estava venent bitcoins a un individu que l'utilitza a la ruta de la seda. Per desgràcia, una declaració de culpabilitat va ser probablement la millor opció. Tenia ell es va negar, ell va poder haver estat condemnat per "delictes" amb penes molt més dures.

D'altra banda, Gavin Andresen i Satoshi, el creador de la blockchain, ell mateix van ser dos dels altres membres fundadors, i són les dues persones que més han contribuït a la creació de Bitcoin com la coneixem avui dia. La visió inicial de la Fundació Bitcoin pot haver estat positiva, amb el suport de la comunitat, però alguna cosa estava perdut en els últims anys.

Un error fatal dels Fonaments Bitcoin és la pròpia placa

Bitcoin va ser creat per ser una solució descentralitzada, distribuït a un sistema financer trencat, centralitzada. Bitcoin té el potencial per transcendir les finances, i crear xarxes i sistemes descentralitzats per manejar una àmplia gamma d'indústries i necessitats... Fins i tot si això s'aconsegueix a través de cadenes laterals o ramificacions de la xarxa principal de Bitcoin.

La Fundació Bitcoin és un grup centralitzat creat per protegir i promoure Bitcoin. La paraula "centralitzada" és el problema. Un sistema descentralitzat no necessita un grup centralitzat per representar-la... I això és especialment cert quan es considera que el directori de la Fundació Bitcoin és una altra capa de centralització a la part superior de l'organització centralitzada. El protocol Bitcoin és una prova tangible que un sistema descentralitzat és més efficientthan un centralitzat. El mateix pot dir-se d'altres, xarxes descentralitzades-peer-to-peer i programari, com ara el protocol BitTorrent. La Fundació Bitcoin hauria d'haver estat creat d'una manera similar, possiblement utilitzant Bitcoin en si, per crear una organització descentralitzada per prendre decisions sobre com protegir, donar suport i millorar Bitcoin.

Mentre que pot semblar una mica redundant, a causa de la necessitat d'un consens entre Bitcoin minerswithin la xarxa en si mateixa, no és difícil imaginar quant millor seria una Fundació descentralitzada Bitcoin. Una organització de tot inclòs, amb la pertinença, només requereixen un voler ser un membre, amb la votació descentralitzada sobre qüestions de menor importància, i qualsevol "despesa" de decidir-se per qualsevol que estigui disposat a donar els fons per aconseguir les metes que es va fixar. De fet, el recent llançament d'Lighthouseprovides una de les peces del trencaclosques necessaris per construir un sistema d'aquest tipus. No em sorprendria en absolut si algun desenvolupador, o un grup de desenvolupadors, van decidir prendre en aquest projecte, o alguna cosa similar, amb el temps.

Fins llavors, la Fundació Bitcoin és encara aquí, però és només una ombra del que molts esperaven que es converteixi. Realment aquesta elecció no sembla tenir importància, i llevat que el grup està treballant en algun projecte gran desconeguda, la pròpia Fundació sembla en gran mesura irrellevant.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc