Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible | Catalan.Lamareschale.org

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Bitcoinis una revolució en la creació de xarxes d'igual a igual, però que sovint es perd quan es discuteix com a moneda. Mentre Bitcoin té avantatges meravelloses com a moneda, incloent les transaccions "instantanis", taxes increïblement baix, i la incapacitat per revertir els pagaments (que podrien afegir-se opcionalment a través d'un processador de tercera part), que no és el que fa Bitcoin increïble.

Blockchain de Bitcoin és el futur

El blockchain Bitcoin és on rau el veritable avanç, i sense la blockchain Bitcoin no seria possible. Abans de Bitcoin, altres sistemes havien tractat de crear una plataforma veritablement descentralitzat, i hi ha exemples d'èxit, com a clients d'intercanvi d'arxius punt a punt. No obstant això, cap de les xarxes anteriors va crear les possibilitats que té blockchain de Bitcoin. Mitjançant l'ús d'un blockchain, o les idees subjacents darrere d'ell, hauria de ser possible crear corporacions senceres que només existeixen en una forma digital, descentralitzat. De fet, és certament possible, perquè això és, efectivament, el que Bitcoin i altres són cryptocurrencies. La moneda no és més que l'acció de la "corporació" que és controlat per la xarxa.

Valueis de Bitcoin deriven d'això, i perquè Bitcoin va ser creat per ser un sistema de pagament, que és el que se centra en. Un dels autors de la moneda breus, i un amic meu, Evan Faggart ha escrit una mica a on el valor de Bitcoin es va originar, i quan es veu Bitcoin com a moneda només tendeixo a estar d'acord amb la seva anàlisi. No obstant això, crec que ell, i la majoria dels economistes, es troba a faltar una peça crucial del trencaclosques que envolta Bitcoin. Sí, Bitcoin la moneda deriva el seu valor de les monedes anteriors que s'utilitzen per comprar-lo, però aquestes compres són més a prop de la compra d'accions en Bitcoin la corporació.

Ara, no hi ha confusió sobre on el valor de les accions ve. Es tracta de la valoració de l'empresa en el seu conjunt, i tendeix a créixer a mesura que l'empresa fa. Bitcoin és la mateixa, però diferent. La "companyia" Bitcoin creix a mesura que la xarxa es fa més gran, amb més fons s'inverteixen en la infraestructura (equips de mineria) i els productes (empreses privades amb seu a Bitcoin), i més individus i empreses fora d'aquesta xarxa comencen a acceptar-la. El terme per a aquest tipus d'empresa digital és una "Corporació Autònoma descentralitzada", o DAC, i Bitcoin va ser el primer DAC èxit. No obstant això, no serà l'última.

Bitcoin, el Primer CAD, i la Primera Meta-DAC?

A causa de la increïble suport que s'ha dirigit cap a Bitcoin, i la naturalesa revolucionària que està blockchain la innovació, hi ha hagut relativament pocs competidors per ella. Molts, molts altres han estat cryptocurrencies generat fora d'ell, i s'indica la benefitsof aquesta última setmana, però cap dels "altcoins" han estat una veritable competència per Bitcoin.

En el seu lloc, com es va esmentar anteriorment, les empreses privades han estat creixent al voltant de Bitcoin, i els capitalistes de risc, inversors àngels, i fins i tot els inversors tradicionals han finançat aquestes empreses a velocitat cada vegada més gran. Bitcoin ha creat una indústria que abans no existia, tant en la mateixa forma en què Google ha creat la indústria de SEO, així com el creixement de la indústria anàlisi de llocs web. Això, al meu entendre, és la definició d'un meta-corporació, ja que és una corporació tan influent que crea la seva pròpia indústria.

Aquesta és també la raó per la qual no espero Bitcoin a ser destronat com el rei de les monedes digitals en qualsevol moment aviat, ni espere Google a perdre la seva posició com el rei de cerca. No obstant això, altres empreses, i altres indústries, poden no ser tan afortunat.

El següent pas després Bitcoin

Hi ha grups de desenvolupadors que ja s'han adonat del potencial de nous sistemes descentralitzats, i estan treballant en la creació de la propera generació de DAC. Un d'ells, Etereum, que s'esmenta en un article anterior, i té el potencial no només per ampliar la idea d'una xarxa descentralitzada, autònoma a noves àrees del sector financer, però podria anar molt més enllà. El disseny de Etereum permet als desenvolupadors escriure programes (o contractes) que s'executaran a la xarxa, i per tant proporcionarà una plataforma per a un sens fi d'idees i productes que encara no s'han imaginat.

No obstant això, fins i tot Etereum probablement estarà limitada pel disseny, ja que ningú pot fer tot el sistema. Pot molt bé ser el pròxim Meta-DAC, coexistint amb Bitcoin, i la creació d'una nova indústria, sinó que existeixen les idees realment interessants en les indústries que no es limiten a l'àmbit digital. La quantitat de potència de càlcul es necessita per ser igual al cost d'un CEO? CFO? Els múltiples nivells de gestió en una empresa tradicional? Una xarxa descentralitzada d'ordinadors, programari que s'executa que descriu el seu objectiu, fàcilment podria manejar moltes, si no totes, de les decisions necessàries per a executar moltes empreses. Teixint que amb la recompensa de "reserva" per ajudar al procés del que sigui calen càlculs per fer això, una xarxa auto-sostenible pot ser creat que és diversos ordres de magnitud més eficient que una empresa tradicional.

No vaig a pretendre saber com es va a aconseguir, ja que requerirà la creació d'algoritmes que poden processar complexos problemes que estan més enllà de la meva capacitat de determinar. El que sí que sé és això: Bitcoin ja ha proporcionat una base substancial, al blockchain, amb la capacitat de verificar i realitzar un seguiment de les transaccions o intercanvis en forma descentralitzada; molts altcoins han estat pioners en diverses modificacions i addicions, a aquesta base; i Etereum, NXT, mastercoin, NEM, contrapart, així com molts projectes encara desconeguts, estan treballant per portar això al següent nivell.

No Bitcoin prou? Per sorgiran Més DAC?

L'augment de l'eficiència que proporciona un DAC s'ha d'assegurar que la innovació sempre està conduint cap a sistemes més complexos. Això és així simplement a causa de la naturalesa humana. Som constructors i creadors. Quan una idea desencadena una revolució, aquesta idea tendeix a ser explorat a fons, i portat al seu límit. Això es pot observar en la revolució tecnològica que està centrada al voltant de la Internet, el que fa possible Bitcoin; a la revolució en la producció en massa centrada al voltant de la línia de muntatge, seguit d'automatització; a la revolució industrial, que es va accelerar en gran mesura el progrés de cada indústria; i anant més enrere, la Il·lustració i el Renaixement, que són responsables de la fundació de la ciència moderna, la literatura, la medicina, l'art i la filosofia. Bitcoin va ser només el començament d'una nova línia en curs, però que obre la porta a possibilitats increïbles.

A la part 2 anem a analitzar alguns dels projectes que s'estan desenvolupant avui en dia, i la llista d'algunes de les idees possibles, però, difícils, que han proposat els membres de la comunitat.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin