El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució | Catalan.Lamareschale.org

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Com estic segur que el 99% de les persones que llegeixen això són conscients, Bitcoin recentment va baixar significativament en el preu, ia un ritme bastant ràpid. Això no em va sorprendre, com Bitcoin tradicionalment ha seguit un patró de volatilitat, seguit d'estabilització, seguit per una major volatilitat. El que sí em va sorprendre va ser la reacció de molts en la comunitat. Així que moltes persones s'afanyen a trobar una raó per què va passar això, i sense aturar-se a pensar-hi de manera racional, ni al que analitzen la base de la història de Bitcoin.

[Toc]

Full Disclosure: Bitcoin, Reddcoin i Etereum

Estic gairebé completament invertit en monedes digitals en general, amb l'excepció dels diners que necessito per als comptes específiques i la vida del dia a dia, i segueixo petites quantitats d'una àmplia gamma de monedes. No obstant això, la majoria dels meus fons són a Bitcoin, Reddcoin i Etereum. Si bé és evident per què Bitcoin està en aquesta llista, ja que és la raó per la qual la indústria moneda digital existeix en absolut, quan esmento les altres dues persones de vegades es confonen. No és un intent de "cobrir la meva aposta" com algunes persones els agrada fer, sinó més aviat un enteniment que aquest viatge al moneda digital en realitat no començar amb Bitcoin, sinó més aviat amb les diverses monedes digitals que hi havia abans d'ell, i és Bitcoin no el final tampoc. No hi ha fi. El geni ha sortit de l'ampolla.

Per tant, cal pensar que Bitcoin fracassarà! Dret?

No del tot. Estic totalment d'esperar Bitcoin per continuar creixent i evolucionant. El que l'evolució es veurà com està més enllà de la meva capacitat de predir, ja que hi ha diverses rutes que podria prendre. No obstant això, el creixement de Bitcoin ha estat increïblement de naturalesa orgànica, incloent la replicació i la reproducció, per la qual cosa tenim una àmplia varietat de tals cryptocurrencies avui. Aquesta és també la raó per la qual la gran majoria dels cryptocurrencies avui morirà d'aquí a uns pocs anys.

Encara que va prendre un geni per a crear Bitcoin, és la conclusió inevitable dels fracassos de les monedes fiduciàries, combinat amb l'avanç increïble en la tecnologia que va començar en els mitjans de 1900, i s'ha accelerat de manera constant des de llavors, i l'evolució de la societat en el seu conjunt cap a una més lliure, individualista, pensant cultura. Sense Satoshi, que probablement no hauríem tingut Bitcoin en 2009. No obstant això, amb el nombre de persones molt brillants que es persegueix idees similars en el moment, és molt probable que alguna cosa molt similar existiria per avui.

Els problemes de Bitcoin es va crear per atendre no han desaparegut, i l'elegància simplista de Bitcoin en la solució d'ells no ha disminuït. Estic totalment d'esperar que continuarà en el seu camí cap a l'adopció generalitzada, i en fer-ho, tindrà èxit en l'assoliment d'equilibri entre la societat, els governs i l'economia del món... O, que almenys serà un gran salt en la dreta direcció.

Llavors, per què Reddcoin i Etereum?

Jo sóc només un humà, i només tenen una certa quantitat de temps per investigar totes les opcions d'aquest vast paisatge criptogràfic que s'ha creat. Hi ha moltes monedes interessants, i amb més temps per investigar cada un d'ells, estic segur de la meva cartera seria menys pes massa fort en aquests dos. Dit això, de totes les monedes he analitzat (i, he passat una quantitat significativa de temps investigant dotzenes de diferents monedes), Reddcoin i Etereum tenen el major potencial per omplir dos buits molt importants que Bitcoin no és així, i no ha de, ja que això s'ho tregui del seu veritable propòsit.

Reddcoin Proporciona suport necessari per microtransacciones

Reddcoinhas el potencial de ser veritablement la moneda social. Hi ha una gran quantitat de monedes que omplen que poden complir aquesta funció a temps parcial, però cap que té com a enfocament de làser en aquest objectiu específic combinat amb un equip de desenvolupament tan fort. Hi ha moltes monedes amb el potencial per al seu ús en microtransacciones, però la majoria són, al meu entendre, va sobre tot mal. Microtransacciones tenen propòsits útils en el món real, i són ideals per a la caritat, el crowdfunding, etc., però això no és on aconseguiran la tracció. La força de la caritat en línia, el crowdfunding, d'inflexió, i, en definitiva, la interconnexió que tots experimentem avui dia té el seu origen en les xarxes socials. Myspace va ser pionera en ella, Facebook "perfeccionat", i ara s'alimenta un canvi fonamental en com interactua el món.

En centrar en ser una moneda per a les xarxes socials, Reddcoin serà, molt probablement, a ser la moneda d'aquests sistemes, i per tant la moneda de les microtransacciones que potència. És clar, Bitcoin ara es pot utilitzar en les xarxes socials a través de sistemes de 3a part, i que serà suficient de moment, però que contradiu l'objectiu d'una xarxa descentralitzada. Bitcoin aviat tindrà un intercanvi totalment descentralitzat, però que no van a resoldre completament el problema. No obstant això, l'ús de la blockchain Bitcoin directament a microtransacciones d'energia també és insostenible per dues raons: Les taxes de transacció són massa alts (i només augmentaran), i la inflor que causaria a la blockchain Bitcoin, i la tensió que posaria a la xarxa, ho faria fer ús de Bitcoin per als fins previstos molt més difícil de mantenir.

Reddcoin resol això proporcionant un sistema descentralitzat que, en aquest punt, no es basa en la mineria, i per tant té una xarxa que és barat de mantenir i té baixes taxes de transacció. Més enllà d'això, es promou la interacció social directament a través de la seva interfície gràfica d'usuari cartera, i compta amb la liquiditat necessària per apaivagar la psique humana amb un nombre prou gran. Els avantatges que té sobre altres monedes en aquest camp són impressionants, i el fet que s'ha aconseguit això en menys temps que altres monedes, ja que és més jove que la majoria del seu "competència", em diu que és molt probable que tingui èxit.

Etereum proporcionarà el suport necessari per a un nou tipus de xarxa

Ethereumis una d'aquestes idees "revolucionàries" que sembla impossible al principi, però es torna més creïble una vegada que ens fixem en el treball que es realitza, i escoltar les persones que estan desenvolupant la mateixa.

He sentit a gent dir que "Etereum reemplaçarà Bitcoin" o que "Bitcoin només pot ser actualitzat per proporcionar la funcionalitat de Etereum." Mentre tant d'aquestes declaracions són tècnicament possibles, cap d'ells és probable que succeeixi. Un resultat més raonable és que Etereum proporcionarà un marc en el qual Bitcoin es pot utilitzar de manera més eficaç, mentre que Bitcoin proporcionarà la base i el suport necessari per crear aquest marc. Seria una relació simbiòtica en la qual la sinergia entre els dos crea un sistema que és més gran que la suma de les parts.

Per descomptat, això no explica per què "necessitat" o "buit" que Etereum s'està omplint. La raó darrere d'això és que s'està omplint un que no era reconeixible abans... O almenys ningú va reconèixer que hi havia una manera de omplir-lo amb la tecnologia actual. Molts altres sistemes de Crypto 2.0 estan proporcionant interaccions basades en contractes que sens dubte hi ha una necessitat i són molt identificables. No obstant això, amb Etereum, és la capacitat de programació oberta que li donarà la seva força.

Etereum té el potencial per transcendir moneda i contractes, a no convertir-se no la següent fase de moneda digital, però la següent fase de la pròpia Internet. Més enllà d'això, podria finalment proporcionar Bitcoin amb la capacitat de ser completament descentralitzat mitjançant el desmantellament dels últims indústries que tenen una gran quantitat d'influència sobre ell. Si els creadors de Etereum tenen èxit, llavors podríem veure una barreja del món moneda digital amb internet. A través d'aquesta nova integrada, però, descentralitzat i autònom, sistema, les possibilitats són més enllà de la meva imaginació. Els desenvolupadors del món van a decidir el que succeeix a continuació. Amb més de 28.000 BTC invertit fins al moment, l'equip Etereum ha de tenir els recursos suficients per crear aquest sistema, especialment amb la quantitat de treball que ja ha estat posat a ella.

La gent ha afirmat que "2014 és l'any de Bitcoin", i que ha estat cert fins al moment. El preu no ho demostra, però hi ha raons per a això. Es pot veure a la taxa d'adopció, l'augment de la inversió en empreses de base Bitcoin, l'interès del govern, i el creixent temor en certs cercles. No obstant això, espero que el 2015 serà "l'Any de Corporacions Autònomes descentralitzada" amb Etereum proporciona la plataforma sobre la qual construir ells.

Per ara, estic segur que s'està preguntant com això es relaciona amb caiguda recent dels preus de Bitcoin. Doncs bé, tant fa i no ho fa.

Recents El preu gota de Bitcoin

Caiguda dels preus Bitcoin'srecent és dolorós per a moltes persones a veure, però era predictible si estaven prestant atenció. Els senyals han estat en tot que això anava a passar, i no és la fi del món. Bitcoin probablement es recuperarà, com sempre ha estat, i continuarà en la seva tendència general a l'alça. No obstant això, per a aquells de vostès que van ser sorpresos, vaig a tractar d'esbossar algunes de les raons darrere d'aquesta caiguda... Almenys pel que puc veure. Estic 100% segur que no estic cobrint tot, perquè cada moviment dels preus ha amagat actors i individus a l'atzar, que influeixen en ella d'una manera o altra. De vegades això és intencional, i altres vegades no ho és, però l'impacte és encara allà.

Gràfics Bitcoin Preu estaven indicant una gota

Mentre que un dels nostres autors, Evan, tendeix a ser contra l'ús de complicats algoritmes i càlculs per tractar de predir els moviments del mercat, fins i tot ell està d'acord en que l'anàlisi més ampli amb freqüència pot mostrar la mentalitat general del mercat. Més enllà d'això, el fet que la gent fa analitzar els gràfics té un impacte en el preu a causa de la gent de comerç basat en la seva anàlisi. És un sistema que crea un mateix el compliment de les profecies.

Hi va haver un temps en què jo era un comerciant del dia Bitcoin actiu, i que era bastant bo en això. Jo havia començat amb una quantitat lleugerament major de fons, que probablement seria bastant ric per ara, i realment vaig poder tornar-hi, o el comerç en el mercat de valors, i fer força bé per a mi. No obstant això, no m'agrada el dia de comerç com una feina, i tendeixen a enganxar-se als petits dolls de comerç altcoin aquests dies. Dit això, encara m'agrada anar analitzar les llistes de tant en tant pel rebobinat de nou a la última vegada que vaig mirar, i després fent servir el meu sistema a llarg termini per veure on tindria les transaccions realitzades.

Gràfics Bitcoin mostrant senyals baixistes

Si bé tenim un Bitcoin Preu Charthere en la moneda breu, que no és el nostre enfocament general i pel que encara no té la profunditat de les eines necessàries per a realitzar veritables anàlisi. Això canviarà en el futur, però per ara he de fer servir Bitcoinwisdomto presentar el següent:

En els meus dies de transaccions diàries, hauria liquidat tota la meva BTC quan tant el groc i el blau va passar per sota de la porpra. Això m'han posat en una sortida ~ $ 610-600 el 24 de juliol Ara, que per si sola no és senyal de pessimisme. Aquesta és un senyal baixista forta per a mi, però podria recuperar-se. Aquesta senyal (o la seva inversa per a una tendència alcista) em va posar en una fase d'observació molt acurada. Amb les regles que havia establert per a mi mateix quan el dia de comerç, mentre que aquest tipus de senyal estava mostrant, em mantindria almenys el 50% de les meves fons en dòlars, i l'altre 50% que podria utilitzar per al comerç a curt termini (com tractar de prendre una mica de BTC a la part inferior es veu poc després, després vendre de nou en la següent part superior).

En segon lloc el senyal d'un mercat baixista Bitcoin

Això m'hauria posat en Fiat 100% fins que vaig veure un canvi:

Això es pot veure en el primer gràfic, així, però volia posar en relleu aquí. Una vegada que tots dos indicadors a curt termini estan per sota de l'indicador de llarg termini, que seria un senyal perquè em quedi al 100% de Fiat. No es compra Bitcoinat tots fins que a curt termini van ser de nou per sobre del llarg termini, i, o bé es va quedar allà per una quantitat significativa de temps, o saltar considerablement per sobre d'ella. En el seu lloc, es retorcen al voltant d'ella.

La confirmació final d'una tendència baixista dur per al Bitcoin

Això ens porta a l'última etapa, que és on estem ara, i té els comerciants de tot el món mirant a la part inferior:

Ara ens trobem en l'extrem oposat d'on estàvem en les setmanes prèvies a la primera venda el 24 de juliol En aquest punt, estaria, i molts altres operadors probablement estem, esperant a veure un canvi. Els resultats d'avui han estat prometedors, i podria començar a equilibrar els indicadors de curt termini. Una vegada que els indicadors de llum blau i groc curt termini comencen a apuntar una mica cap amunt, i el terme purplemid aplana, m'agradaria començar a operar de nou, i si la llum blava porta la groga a través de la porpra, que seria un altre all-in a Bitcoin (amb l'opció d'utilitzar 50% per al comerç).

He observat, efectivament, aquesta mateixa sèrie d'esdeveniments ocórrer diverses vegades en el passat de Bitcoin, i cada vegada que va ocórrer mentre estava el dia de comerç que vaig fer guanys significatius de recollir la part inferior, i muntant una còpia de seguretat. No obstant això, aquesta tendència s'ha raonament darrere d'ell més enllà dels operadors que manipulen el mercat mitjançant l'ús d'indicadors per a crear profecies autocomplertes. De fet, és per això que he utilitzat el mètode de venda mostra per sobre de quan vaig fer el comerç, ja que era bastant eficaç per eliminar el "soroll".

L'augment de l'adopció de Bitcoin per les grans empreses

Això sona impossible per a moltes persones, però les grans companyies que decideixin acceptar Bitcoin afegeix pressió de venda significativa. Ja que en general han de pagar als seus proveïdors amb l'USD, o alguna altra forma de moneda emesa pel govern, tendeixen a retirar tots, o la majoria, dels bitcoins que se'ls paga amb. No obstant això, aquesta pressió a la baixa disminueix a mesura que el preu s'obre cap avall, ja que la gent sigui celebren el seu BTC fins que valen més, o que ja han comprat tots els béns que volien de l'empresa en qüestió. Tot i així, sembla com una paradoxa en un principi. Per Bitcoin a créixer, es necessita més gent per començar a usar-lo. Per a més persones per començar a usar-lo, més empreses han de acceptar-ho. No obstant això, si més companyies accepten, que fa que les fluctuacions de preus que fan que els nous usuaris reticents a bussejar. Afortunadament, no és una paradoxa en absolut, i és només una part dels mals de creixement que Bitcoin ha d'experimentar, ja que treballa per a l'acceptació general. Hi ha dos factors importants a tenir en compte sobre les grans empreses que accepten Bitcoin.

Les grans empreses influeixen en els individus començar a utilitzar Bitcoin

Les grans empreses que accepten Bitcoin té un efecte positiu net sobre el preu de Bitcoin, i la xarxa en el seu conjunt. Una nova companyia acceptar Bitcoin pot molt bé fer que les persones que es trobaven a la tanca d'això decideixen provar-ho. Algunes d'aquestes persones pot arribar a ser indecís si veuen el preu girar cap avall, però d'altres han investigat bé ja, o començar a investigar la seva història, i veure que aquestes fluctuacions són comuns. Els que es va investigar prendrà una decisió que acaba de comprar alguns BTC totes maneres, o que s'uniran als comerciants i tractar d'atrapar la part inferior. Després que s'hagi arribat a la part inferior, i el preu comença a pujar de nou, una part dels individus restants saltarà a bord, ja que les seves pors començaran a desaparèixer

Les grans empreses influeixen altres empreses, grans i petites, per acceptar Bitcoin

Mentre que cada empresa que decideix acceptar Bitcoin se li afegeix certa pressió de venda, que la pressió de venda es converteix en un petit% de la totalitat ja que el mercat creix. A mesura que les grans empreses influeixen en altres empreses a acceptar Bitcoin, dues coses començaran a succeir:

  1. Moltes companyies començaran a realitzar una part dels seus ingressos amb base a Bitcoin Bitcoin. Alguns no ocupar cap BTC, altres s'acaba de celebrar el que guarden més d'una targeta de dèbit o crèdit, i una petita part es dedicarà un major% dels seus pagaments a romandre en BTC (amb alguns realment mantenir el 100% dels pagaments de BTC a Bitcoin).
  2. Proveïdors per a grans companyies començaran a acceptar Bitcoin. Això realment no té un efecte immediat, més enllà de l'addició d'una altra companyia a la llista, però amb el temps pot reduir els costos de les empreses, i si prou d'una cadena de subministrament accepta Bitcoin, pot conduir a la meta "final del joc" de no necessitar Bitcoin convertir dòlars en absolut. No obstant això, cada pas en la cadena de subministrament que vagi, el menor incentiu que cal fer això. Les empreses que subministren les empreses minoristes tendeixen a fer menys, però de major grandària, les vendes i els costos de transacció són generalment una part molt més petita dels seus costos totals.

Per descomptat, l'adopció de Bitcoin no està causant aquesta caiguda. La pressió de venda és en absolut suficient per causar un accident greu en Bitcoin preu, i qualsevol pressió a la baixa que normalment s'han compensat en aquest punt. Hi ha altres factors.

Reglament del Govern s'està estrenyent En Bitcoin

No vaig a passar molt temps en aquest tema, com s'ha esmentat tantes vegades abans, però és un factor important. El BitLicense a Nova York, la prohibició a Equador, regulacions impossibles a Argentina, i molts altres temes que hem discutit en el passat, tot això contribueix a la pressió negativa en Bitcoin. No obstant això, aquesta pressió ha existit, d'una manera o altra, des de fa anys. Fins i tot abans que les regulacions es veu seriosament discutides per qualsevol part del govern d'Estats Units, la por a la regulació era sempre una pressió a la baixa sobre Bitcoin. Cada esment de la regulació ha provocat una empenta cap avall. Cada vegada que un govern ha discutit Bitcoin d'una manera desfavorable, o discutit regles de lleis sobre la base d'una completa manca de comprensió sobre el que realment és Bitcoin o s'ha tingut un impacte negatiu. No obstant això, aquest és un gran impuls, perquè Nova York és el centre financer dels EUA, i potencialment el món (discutible en alguns casos).

Afortunadament, no importa el que els reglaments BitLicense a Nova York acaben sent, això també passarà. Qualsevol de Nova York es quedarà fora de Bitcoin, el que perjudicarà, però no serà la fi del món, o la gent simplement va a anar al voltant de les regulacions. En el millor dels casos, el BitLicense està completament renovat, i es converteix en una cosa que és més agradable al paladar. Si no que, a continuació, la regulació és probable que consumeixi només com Bitcoin segueix creixent, i els novaiorquesos comencen a patir financerament per la seva incapacitat per utilitzar legalment sense passar pels procediments ridículs.

Altres Cryptocurrencies estirar marketcap de Bitcoin

Aquest és un gran i molesta a molta gent que inverteix només en Bitcoin. També és la raó per la que he esmentat Etereum i Reddcoin a la primera part d'aquest article. Quan Bitcoin baixa en el preu, el mateix passa amb una gran quantitat de altcoins. No obstant això, molts d'aquests altcoins també guany en relació amb Bitcoin, i per tant consumir una porció més gran de la tapa de mercat total moneda digital. En lloc de pressió a la baixa d'una força externa, tendeixo a pensar en això com una més tirant cap avall de Bitcoin a mesura que surtin per si mateixos cap amunt.

Si bé les raons d'això són nombroses, hi ha uns pocs que m'agradaria destacar, ja que són en realitat més positiu que negatiu.

Bitcoin a Altcoin és millor que Bitcoin a Fiat

Una de les grans raons d'aquesta força de tracció és que altcoins ofereixen als usuaris que no volen vendre BTC per USD (o en una altra moneda govern) un lloc per guardar els seus fons quan es submergeix Bitcoin. Es tracta de fons que probablement es va convertir de nou en Bitcoin quan el preu comença a pujar de nou. Fins i tot si no ho fan, això encara manté el marketcap total de monedes digitals més alta del que seria si els fons es venen per Fiat i no s'utilitzaran per a recompra posterior.

Altcoins són camps de prova, i La marketcap de Altcoins relativa a Bitcoin és un sistema de votació

Altcoins són un camp de proves per a les noves característiques, idees i productes. Tot i que vaig destacar Etereum i Reddcoin anterior, ja que es destaquen per a mi com una cosa que podria créixer més enllà de ser considerat només un "altcoin" això no vol dir que siguin els únics. Hi ha bastants cryptocurrencies que estan treballant en la creació de transaccions i carteres veritablement anònimes, que per cert és buscat per gran part de la comunitat. Altres estan treballant en diferents estils de "Crypto 2.0" amb les característiques que s'estenen molt més enllà de la moneda. Llavors hi ha monedes, com Myriadcoin, que estan tractant de trobar formes úniques de l'aplicació d'un algoritme de hash. Myriad utilitzeu algoritmes hash 5 concurrents, el que ha portat a la seva desenvolupador per proposar un nou tipus de mineria fusionades, quan una moneda es podria fusionar s'extreu amb un nombre selecte d'algoritmes, mantenint altres algoritmes que eren no-merge explotable.

Cada altcoin que introdueix alguna cosa nova, o tracta d'una combinació diferent de paràmetres, algoritmes, sistemes de distribució, o els objectius és proporcionar un valuós servei a la comunitat moneda digital, i potencialment el món en el seu conjunt. Som testimonis de l'evolució digital a través de la competència i la selecció. El més ràpid, més segur, més útil, més resistent a l'atac, més comercial, més eficient, o més "valuosos" en general és una moneda, el més probable és que augmenti. El clonat, subdesenvolupats, o inútils estan condemnats al fracàs.

Altcoins no fan mal Bitcoin. Només ajuden a créixer moneda digital. Ells incorporar noves persones que no estan familiaritzats amb la por de Bitcoin, i sovint es converteixen els usuaris de Bitcoin. Ells promouen la competència. Creen un entorn més descentralitzat per a les monedes descentralitzades, que és un desenvolupament sorprenent en si mateix.

Preu de Bitcoin es recuperarà, i el Futur de Bitcoin serà una revolució

Molts de nosaltres afirmen que Bitcoin és revolucionari, però la veritable revolució no ha passat encara. Està arribant, però cal ser pacient. El preu pot flux i reflux de dalt a baix, i l'ona de mercat de Bitcoin és probable que continuï a tenir una amplitud molt més gran i freqüència que en altres mercats, però que està bé. Al final, com he dit abans, el geni no pot ser posat de nou en l'ampolla.

Bitcoin i les monedes cryptocurrenciesdigital són aquí per quedar-se. Que revolucionarà el món, d'una manera o altra. Mentre que jo, i molts altres, com pensar que sabem exactament el que va a fer, o com va a succeir, la veritat és que, probablement, estan completament equivocats. No crec que ningú al planeta avui en dia realment entén el que descentralitzar els sistemes d'aquest tipus són en realitat va ser, però sí que sé una cosa: No puc esperar per esbrinar-ho.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els IJK de BTC