El futur de Bitcoin depèn de tu | Catalan.Lamareschale.org

El futur de Bitcoin depèn de tu

El futur de Bitcoin depèn de tu

Aquest article es basa en les experiències, observacions i opinions de l'autor. No està recolzat per cap tipus d'estudi científic (o fins i tot ocasional), més enllà d'un nombre molt limitat de trobades.

Últimament la moneda Breu ha estat un lloc tranquil, i això és en part perquè he estat viatjant. Vaig viatjar a Alemanya per visitar un amic, i em vaig quedar en una habitació de residència a Augsburg. Durant el meu viatge, em vaig anar de la meva cercle normal d'amics, i estava exposat a un enorme grup de gent nova de països de tot el món. En aquesta universitat, els nord-americans no són comuns, i en assabentar-se que jo era dels EUA, sovint seria interrogat sobre no només per què hi era, però de la meva feina. Com he explicat, una i altra vegada, que jo era l'editor i co-fundador d'una moneda digital de notícies i el lloc web d'informació, una cosa es va fer ràpidament evident per a mi: Bitcoinis encara molt desconegut. Si bé aquests estudiants sovint s'estudien les finances, l'economia, la informàtica, o un nombre d'altres graus molt tècnics, ni un de sol sabia el que era Bitcoin. De fet, només dos havien sentit parlar de Bitcoin, i els 2 estaven completament a les fosques pel que fa al que en realitat era Bitcoin, o com funciona.

Futura adopció de Bitcoin requereix de l'ajuda de la Comunitat

Per a aquells de nosaltres que estan involucrats amb la moneda digital, que sovint es limita a Bitcoin específicament, és fàcil caure en el parany de pensar que tothom té una idea sobre Bitcoin. En aquest punt, la majoria de vostès probablement com jo, i han explicat als seus amics i familiars immediats. Potser fins i tot han convençut a alguns d'ells a intentar-ho. No obstant això, això no és suficient. Si Bitcoin va a aconseguir l'èxit de corrent, hem de treballar activament cap a l'objectiu d'educar les masses. Igual que amb qualsevol idea, només es pot trencar a través de l'adopció a tot el món una vegada que colpeja la massa crítica, i sembla que estem més lluny d'això que abans jo creia.

Bitcoin està creixent ràpidament de... Oi?

La comunitat Bitcoin, i la comunitat en la moneda digital en el seu conjunt, ha crescut a passos de gegant en els últims dos anys més o menys. Des d'una petita idea del lloc que estava reservat principalment per als programadors, els futuristes, i uns pocs individus amb visió de futur en la comunitat financera, un gegant ha estat creat. El hashrate dels networkhas Bitcoin estat creixent de manera exponencial, la companieshave processament de pagaments basats en Bitcoin estat incorporació més i més grans clients, centenars d'altres monedes i les idees han evolucionat a partir d'avanç de Bitcoin, i la comunitat ha augmentat fins a incloure a un grup molt més divers de usuaris.

No obstant això, ara l'últim punt sembla haver-se estancat, almenys en comparació amb els altres aspectes de l'evolució de Bitcoin. Això ha estat assenyalat com una possible raó dels recents descensos de preu, i és probable que almenys alguna cosa responsable. Si la comunitat seguia creixent a un ritme més ràpid que eren les maneres d'utilitzar la moneda, l'afluència de fons en el mercat seria empenyent el casquet de mercat total de fins a, en lloc de la pressió cap avall des de les conversions-BTC-a Fiat que resulta en una tendència a la baixa.

Bitcoin sempre ha estat volàtil. Quin és el problema?

 

El desafortunat resultat d'aquesta tendència a la baixa és que fa que els nous usuaris s'atreveixen a provar Bitcoin, part de la comunitat. Si hi ha alguna cosa que no canvia, i l'adopció no es recupera un cop més, que pot ser encapçalada pels preus cada vegada més baixos. Per a aquells de nosaltres que s'han involucrat amb Bitcoin des de fa algun temps, això no sembla ser un gran problema, ja que el creixement de Bitcoin s'ha definit per la volatilitat. No obstant això, no es deixi enganyar en la complaença.

La volatilitat del passat era acceptable, i espera, però la tendència general era sempre cap amunt. L'adopció sempre estava augmentant. Aquesta és una situació completament diferent. Bitcoin ha cridat l'atenció de moltes persones i grups que tenen un interès personal en què no, o almenys es limita a un petit racó del món global de les finances. Si l'adopció no pot arribar a una massa crítica abans d'una "alternativa" és presentat per una de les més influents d'aquests grups, a continuació, els avantatges que té sobre Bitcoin Fiat pot no ser suficient per impulsar-lo cap endavant. La llibertat que ofereix la moneda descentralitzada podria estar en perill si una moneda està construït controlable suficient dels avantatges que ofereix Bitcoin i es comercialitza amb més eficàcia.

Com pot ajudar Bitcoin Introduïu la societat en general

Això és més fàcil del que sembla, i cada persona que llegeix això pot fer la seva part per ajudar. Per augmentar l'adopció de Bitcoin, més persones necessiten saber que hi ha Bitcoin, i la necessitat d'entendre els avantatges que ofereix. Si vostè és un dels primers, és probable que va veure els avantatges de Bitcoin amb força rapidesa, i no va prendre molt més convincent per participar, o que estaven en una situació en la Bitcoin va ser immediatament beneficiós per a vostè, i per tant despertat el seu interès. En aquesta etapa de creixement de Bitcoin, tots els involucrats és encara un dels primers si Bitcoin és un èxit. La majoria de les persones no van a ser els primers usuaris, i són més prudents amb idees noves. Això és només una part de la forma en la societat i la naturalesa humana en general, han funcionat durant tota la nostra història. Els prenedors de risc i els pensadors més innovadors no només han de prendre riscos i somni del futur, però han d'explicar a la resta de la societat d'una manera que els atregui. Hem de fer més fàcil per a la gent s'involucri, i que requereix no només les empreses que estan creant nous usos, mètodes d'adopció, o serveis, sinó també als individus que estan disposats a aprendre prou sobre Bitcoin per explicar a ells d'una manera que és fàcilment comprensible.

Breu Moneda de "Què és Bitcoin" article pot ser útil per a aquest propòsit, així com el vídeo de "Fem servir monedes" que es proporciona al final de la mateixa. Hi ha altres recursos d'idiomes Fotos, i en altres llocs web, que poden ajudar a mostrar als altres el que Bitcoin és, i per què és útil. Dit això, aquests mètodes no són eficaços sobre una base del dia a dia. Ells no impulsar l'adopció en una societat que està tan ocupat com el que vivim en l'actualitat. Ho ha de fer vostè mateix.

Anar a festes, esdeveniments, reunions socials, o qualsevol altre lloc que es pot conèixer a molta gent d'una manera que és propici per a les converses en profunditat. Quan estàs allà, preguntar a la gent si han sentit a parlar de Bitcoin, o moneda digital en general. Si és així, pregunteu el que pensen que és, i veure si el tenen dret. Molta gent pensa que la moneda digital és la moneda virtual, com ara monedes que s'utilitzen en els jocs en línia, i el descompte immediatament qualsevol ús real per a això a causa d'això. Si ells no saben el que és una moneda digital, o si tenen una idea equivocada d'ella, tractar d'explicar Bitcoin a ells en un format fàcil d'entendre, de manera no tècnica. Centrar-se en els beneficis de Bitcoin, com ara la transmissió instantània a qualsevol persona al món, l'eficiència de la descentralització (que és el que permet que el cost de la transacció a ser tan increïblement baix), i com es pot fer que la falsificació i el frau estadísticament improbable. Esmentar el marketcap multimilionària i el fet que Bitcoin és ara acceptat per moltes grans empreses, com Dell, Expedia, i excés d'existències, amb molts altres considerant activament, i inici de PayPal per integrar-lo. He après que aquestes coses van a captar l'atenció de moltes persones, i es poden utilitzar per conduir la conversa cap a endavant, el que pot conduir a una oportunitat de seguir dirigint a llocs web (com la moneda Breu) a

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin