Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Hi ha una controvèrsia manufacturat passant aquesta setmana sobre si o no Bitcoinjournalists - els que escriuen sobre notícies relatives a la moneda digital - s'ha d'usar Bitcoin si mateixos. La idea és que mitjançant l'ús de Bitcoin, els periodistes estan creant una situació de conflicte d'interès en què les seves històries tenen un biaix inherent a favor de la moneda digital.

Bitcoin propietat crea un conflicte d'interessos?

Aquest punt de vista pot semblar sorprenent, perquè Bitcoin ha evolucionat prou com per ser considerat una forma de facto de diners, i per tant els reporters que fan servir Bitcoin són simplement utilitzant un tipus de diners. A més, Bitcoin no és un producte d'una empresa - en canvi, és una tecnologia que permet sense esperances, les operacions criptogràfiques a través d'una vasta xarxa descentralitzada. No hi ha res que sigui "parcial" a favor de, a més de la tecnologia subjacent que fa que el treball de Bitcoin.

Però això no ha deixat de Michael del Castell, tecnologia i innovació a l'editor de Upstart Business Journal, de tractar de fer un problema d'això. La setmana passada va escriure un articlefor LinkedIn en què sostenia que els periodistes que informen sobre Bitcoin no han de tenir cap d'ella:

Com a periodistes, hem de viure en el gris. Hem d'estar a les festes, però no el centre d'atenció. Hem de conèixer les boles a l'interior, però no el comerç en ells. I amb moneda digital, hem de saber com funciona, però no el tenen.

L'únic ús apropiat de Bitcoin, segons Del Castillo, és el mínim requerit per esbrinat el bàsic. Això inclou la compra de 2 $ per valor de Bitcoin d'un caixer automàtic Lamassu - necessària per a una història de la qual estava treballant sobre els caixers automàtics Bitcoin -, així com una targeta de rascar 1 MBTC donat a ell per Charlie Shrem. Gràcies a aquestes excursions molt mínims en l'espai Bitcoin, del Castell diu que "ha arribat la mecànica cap avall."

No es fa esment de la blockchain si, algoritmes hash criptogràfiques, mineria Bitcoin, o qualsevol dels programes cartera robusta que fa Bitcoin gerent d'una fàcil i divertit. De fet, del Castell sembla admetre aquesta omissió flagrant endavant en l'article:

I no importa el ràpid que aprenc, l'economia Bitcoin sempre creixerà més ràpidament, deixant una bretxa encara més àmplia entre els meus coneixements i el que queda per conèixer.

Bé, certament té aquest dret. L'economia Bitcoin està de fet creixent molt ràpid, però és decebedor escoltar una actitud derrotista d'algú que cobreix l'espai.

"Punt de vista molt superficial" en Bitcoin

 

Recentment, l'article de LinkedIn del Castell va cridar l'atenció de Jon Matonis, director executiu de la Fundació Bitcoin i ferm creient de la "Bitcoin és diners" argument:

Michael, que és un punt de vista molt superficial. És com dir que les persones que escriuen sobre USD i la política monetària no hauria de ser el propietari de dòlars. Ser realistes.

Aquest és un bon punt, i es remunta al meu avaluació abans que Bitcoin s'ha convertit en "diners" de facto a causa d'un sens fi de persones a tot el món l'utilitzen per a l'intercanvi de béns i serveis. Molts empleats, autònoms i contractistes se'ls paga en Bitcoin pel seu treball a causa de que els seus serveis són valuosos, i que no els importa - o de pla prefereixen - Vista moneda digital com a font d'ingressos. En altres paraules, els casos d'ús en la vida real demostren que Bitcoin és diners.

En un seguiment articlefor Upstart Business Journal, del Castell reconeix que aquest és el millor argument en contra de l'afirmació que els reporters Bitcoin no han d'usar Bitcoin. No obstant això, es procedeix a fer una altra analogia sense base en un intent de validar la seva argument original:

Des Bitcoin es considera legalment una propietat pel Servei d'Impostos Interns, crec que una comparació més adequada... És la prevenció d'un reporter que cobreix Procter & Gamble tenir accions marcada NYSE: PG.

L'IRS és realment únic en la seva definició de Bitcoin, ja que és l'única agència del govern dels Estats Units a considerar Bitcoin un tipus de propietat. Jutges dels tribunals dels Estats Units s'han pronunciat sobre multipleoccasionsthat Bitcoin és essencialment diners, i la FinCEN - l'agència federal amb jurisdicció sobre els delictes financers - considersBitcoin també un tipus de moneda. Més enllà d'això, Califòrnia lawsthat recentment derogada podria haver fet tècnicament Bitcoin "diner negre" i els va reemplaçar amb lleis que considerin com Bitcoin "moneda de curs legal". Finalment, les empreses que giren al seu voltant es considera que són les empreses de serveis monetaris, o més específicament els transmissors de diners.

Però deixem de banda les definicions del govern en la seva totalitat, i decidir si l'ús de Bitcoin equival a "utilització" d'accions d'una empresa. Les accions són accions d'empreses amb ànim de lucre, que pot augmentar o disminuir en valor basat en la percepció de l'èxit d'aquesta empresa, o, alternativament, el fracàs. Bitcoin també pot riseor caient valor, però la dinàmica darrere el valor és molt diferent de la dinàmica darrere d'un preu de les accions. Un cop més, Bitcoin no és una empresa, sinó més aviat un recurs tecnològic escàs.

Els reporters no hauria de protegir-se a si mateixos d'aquest recurs tecnològic, especialment si esperen arribar a la il·luminació de totes les complexitats involucrades en cryptocurrencies. Davant el temor d'una controvèrsia existent sobre el conflicte d'interessos només es limitaria el coneixement d'aquests reporters, i per tant afectar la seva capacitat d'informar sobre qüestions rellevants en l'espai de Bitcoin. Bitcoin és un aprenentatge experiencefor tots els involucrats, incloent als periodistes que cobreixen.

La divulgació completa de Bitcoin Propietat

No obstant això, del Castell continua la seva resposta a Matonis suggerint que els periodistes Bitcoin Bitcoin va revelar quant de la seva propietat, i per tant informar l'audiència de qualsevol possible conflicte d'interessos. Després de tot, del Castell cita un company editor de notícies de tecnologia que va revelar tota la seva cartera d'accions al públic en un aparent esforç per guanyar la confiança a costa de la privacitat.

Això és una cosa que crec que la premsa Bitcoin també han de revelar, almenys fins que el públic en general i el govern comença el tractament de Bitcoin com una moneda, i no una propietat.

Un cop més, del Castell està fent l'error de posar massa èmfasi en la definició del govern de Bitcoin - i només una porció del govern en això. Així, doncs del Castell creu que el govern i el públic en general Bitcoin veure com un tipus de propietat, la quantitat que els reporters són amos de ser descoberta la vista de tots. Es tanca l'article de divulgació de la quantitat de Bitcoin ell mateix posseeix: 0,00418 BTC, o al voltant de $ 2.18. Què valenta del Castell, per revelar una quantitat tan trivial de la riquesa de xifrat.

Si Bitcoin i moneda digital periodistes de tot revelat quant de la moneda digital que posseeixen, i van ser honestos sobre això, el problema no hi ha conflicte d'interessos podria donar lloc a problemes reals: la pèrdua significativa de la privacitat financera per a aquells periodistes, i una pirateria gegant orientar sobre els caps dels periodistes més rics. Per trucar a un escenari desastrós és ingènua, irraonable i irresponsable.

La majoria de la gent raonable estaria d'acord que tenen els periodistes revelar l'import del seu cryptocurrencywealth no va a succeir en el curt termini. Però per l'altre costat, s'ha de suposar que els periodistes Bitcoin probable que posseeixen alguna cosa d'ell - com es va esmentar anteriorment, ajuda amb el procés d'aprenentatge. Però fins i tot si aquests periodistes són parcials i esperem que Bitcoin creix en valor, això no és tan dolent tampoc. Això vol dir que són més propensos a tenir mals actors de la comunitat de comptes, així com fomentar els aspectes de l'espai que són beneficiosos. Aquests són els biaixos sans, i per fer el periodisme més interessant i útil que, la presentació d'informes seca mitjà-de-la-carretera.

Tant de bo un dia de Michael del Castell pot adonar-se que l'única forma en què serà vist com a periodista creïble en la comunitat Bitcoin és si realment sap el que té a veure amb Bitcoin. A l'espai moneda digital, un pot fer tota la recerca en el món i tot i així només esgarrapar la superfície del que es tracta tot això. Arribar a conèixer en Bitcoin requereix l'ús en la vida real, i experimentar casos d'ús pràctic a nivell personal. Només llavors podran periodistes superar la barrera dels observadors externs, en participants actius amb el coneixement i la credibilitat real.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments