Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics | Catalan.Lamareschale.org

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Aquest article és la segona i última entrega de la nostra sèrie de dues parts sobre Bitcoinin el corrent principal. Aquesta sèrie examina fins a quin punt el corrent principal va a la saga de la comunitat Bitcoin en termes del seu coneixement sobre moneda digital i la teoria monetària. En el primer lliurament, que es va sotmetre a una anàlisi en profunditat d'un treball d'investigació recent sobre Bitcoin pricemovement duta a terme per l'ETH Zürich, una universitat de tecnologia líder a Suïssa. El document detalla un estudi empíric realitzat per l'equip d'investigació sobre els moviments en el preu de Bitcoin i com es correlaciona amb canvis en la consciència social de la moneda digital. En el nostre article anterior, hem pogut comprovar com el paper va fallar en última instància, per proporcionar una mica de valor als debats en curs, econòmiques respecte a Bitcoin. Arribem a la conclusió que els resultats de l'estudi van proporcionar molt antiquada-la informació de la comunitat Bitcoin ha sabut sobre la connexió entre la consciència social i els preus d'anys. A més, es van identificar moltes fal·làcies econòmiques utilitzades pels investigadors i expliquem per què l'ús d'aquestes fal·làcies va servir per desacreditar l'estudi encara més.

En aquest article, anem a prendre un enfocament molt més general al nostre examen d'on el corrent principal es troba en Bitcoin. Anem a parlar una altra vegada del paper de Suïssa en la primera secció d'aquest article, d'una declaració feta en el document és rellevant per a l'economia en general i ha de ser tractada amb la finalitat d'obtenir un coneixement profund de com la corrent principal percep tant Bitcoin i l'economia. A continuació, anem a ampliar el nostre abast lleugerament, deixant el nostre anàlisi específica de l'estudi suís, i veure quin tipus de debat que està tenint lloc en el corrent principal cercles econòmics. A continuació, anem a ampliar el nostre enfocament encara més i explorar la posició de l'home comú, la persona mitjana, en Bitcoin. Finalment, anem a identificar els objectius que s'han d'assolir per tal d'aconseguir l'adopció massiva de Bitcoin.

La importància de la interacció social en l'economia Bitcoin i l'economia en general: una falsa dicotomia entre els mercats i de Govern

En el treball de recerca Bitcoin escrit per l'equip de ETH Zürich, els investigadors van fer una declaració que posa en relleu un brillant exemple de la ignorància econòmica. L'equip suís declarat en dues ocasions diferents en el seu article que la naturalesa descentralitzada de Bitcoin va fer les interaccions del mercat dins del seu ecosistema peer-to-peer es basen únicament en el comportament dels individus actors. En altres paraules, la xarxa de pagament descentralitzat de Bitcoin Bitcoin fa que l'economia funciona únicament en acció-individus humans que actuen en el seu propi interès.

L'estructura descentralitzada de Bitcoin, sobre la base de la contribució dels seus usuaris mes bé que una autoritat central, implica que la dinàmica de la seva economia poden estar fortament impulsats per factors socials, que es componen de les interaccions entre els actors del mercat.

A causa del caràcter descentralitzat de la moneda Bitcoin, la dinàmica de la seva economia depèn en gran mesura del comportament dels seus usuaris, que (i) les mines noves bitcoins i mantenir la cadena de bloc i (ii) influir en el tipus de canvi pel comerç de bitcoins cap i des altres monedes; aquestes interaccions entre els usuaris formen la columna vertebral social del Bitcoin.

Recordeu que l'èmfasi va ser afegit per aquest autor, i no apareix en el text original.

Aquesta economia descentralitzada és aparentment l'oposat d'un centralitzat, on les interaccions individuals són monitoritzats i arbitrat per un sol cos, de regulació (és a dir. Els governs). Atès que no hi ha una autoritat central en l'economia Bitcoin, segons els investigadors, tota l'economia es basa en les interaccions socials entre els individus. Tot i que no van declarar explícitament, aquesta dicotomia entre els sistemes econòmics descentralitzats i centralitzats indica que els investigadors estan donant a entendre que les economies centralitzades funcionen basat en una cosa diferent de l'acció humana i la cooperació social. Llavors, què és aquesta alternativa a l'acció humana que impulsa les economies centralitzades? Fa actors centralització al seu torn en el mercat en autòmats, sense motivació i sense lliure albir? Si això és cert, llavors vol dir que hi ha una línia divisòria entre l'econòmica, economia descentralitzada Bitcoin i la centralitzada, l'economia del govern. Només aquells que participen en l'economia Bitcoin són veritablement humà; el caràcter descentralitzat d'aquest mercat permet l'acció humana i la interacció social que dicten les forces econòmiques en joc. La resta, els que mai han usat alguna no-moneda digital són realment els actors econòmics, només engranatges d'una màquina de monopoli.

Es podria argumentar que les conseqüències identificades d'aquest autor, indicats anteriorment, d'una dicotomia com la que subtilment implícita al diari suís són massa extrema. Els investigadors estaven simplement dient que l'única cosa en l'economia Bitcoin que regeix l'activitat són les interaccions entre els individus. En una economia que està regulada per un cos central, hi ha decrets governamentals i polítiques de la banca central (és a dir. La creació de diners i taxes d'interès manipulades) que dirigeixen l'economia sense l'acord voluntari dels actors individuals. Aquest autor hauria de refutar, a continuació, dient que no hi ha tal cosa com l'activitat econòmica absent de la interacció social. Fins i tot si la interacció és involuntari, l'objecte d'algun govern o una altra intervenció de monopoli, segueix sent la interacció social, encara que sigui violenta. Per tant, totes les economies necessàriament es basen únicament en les interaccions socials entre els individus. No hi ha una distinció fonamental, econòmica entre sistemes centralitzats i descentralitzats; pel que fa a l'economia, tots els sistemes estan centralitzats en un grau, des d'un govern fer les lleis a una sola persona que tingui autoritat exclusiva sobre les seves accions. Per tant, aquesta distinció és una diferència de grau i no de classe.

No existeix una dicotomia entre els mercats controlats pels governs i els mercats controlats per ningú, ni tan sols per un govern està només un actor en un mercat descentralitzat; no pot funcionar sense ser acceptat per la majoria de les persones que habiten en una àrea geogràfica. Tota l'activitat econòmica es produeix en un mercat que no pot, per la seva pròpia naturalesa, ser completament determinada per una agència en un buit que està desproveïda de tota acció humana. Fins i tot els governs no són més que un grapat d'individus que actuen en concert i la imposició de la seva voluntat col·lectiva a una ciutadania que està d'acord amb, i perpetua l'existència de, com a Estat, a l'obeir les seves edictes. Per tant, cap institució humana pot existir sense la col·laboració social entre els individus. Separació d'una economia impulsada per l'acció dels mercats gestionats de forma centralitzada els investigadors és, per tant, insostenible i, per ser franc, confonent. Les implicacions identificats anteriorment no són radicals; Ells són la conclusió lògica de tal distinció entre els governs i els mercats. Si les economies controlades pel govern no es basen en la col·laboració social per operar, a continuació, els actors dins d'una economia de planificació centralitzada no són realment humans ja que l'essència de la humanitat és l'acció i l'auto-motivació, la cooperació social individual.

La falsa dicotomia entre els mercats i el govern no és res de nou, el nostre equip d'investigació suís està lluny de ser el primer a fer l'error de crear una distinció poc realista entre els governs i els mercats. L'economia marxista, en substitució de la paraula "govern" amb la "societat" mercats vistes com l'antítesi de la societat. Una vegada que el proletariat enderroca a la classe dominant, la societat eliminarà tots els mercats i portar la riquesa material igual a les masses.

Fins i tot Murray Rothbard, una llegenda de l'escola austríaca d'economia, perillosament coquetejar amb la idea que els governs no són propícies per a l'existència de mercats. Entelat per la seva creença en la llei natural, Rothbard llibertat associada a l'existència d'un mercat lliure, la disminució de la llibertat amb un mercat impedida, i l'esclavitud amb la destrucció de seria provocat per l'establiment del socialisme, que el mercat. L'adhesió a l'argument de Mises sobre el càlcul econòmic en el socialisme, Rothbard va postular que una economia completament monopolitzat destruiria el mercat, llançant la raça humana en un estat de pobresa i el salvatgisme.

No obstant això, el problema del càlcul econòmic només conduiria a la destrucció de l'economia monetària, no l'eradicació del mercat en el seu conjunt. L'economia monetària no és més que una branca del mercat. Sorgeix de l'evolució natural de l'acció humana. Mentre les persones a mantenir la capacitat de comunicar-se i cooperar entre si, però, existiran mercats. Fins i tot sota el règim més tirànic, encara pot haver-hi un mercat pròsper, on la gent s'involucra en benefici mutu d'acció i l'existència de diners no és necessari per a les accions econòmiques que es duen a terme. I el govern només serà capaç de controlar aquest mercat no monetari pel que pot influir en la cooperació social.

Finalment, hem identificat i deconstruït l'última fal·làcia utilitzat pels investigadors suïssos en el seu paper. Hem presentat nombroses i profundes discussions contra les metodologies emprades, teories triades, i les conclusions fetes pels investigadors en el seu article. Per tant, ara podem deixar aquesta obra per a descansar i considerem que és totalment desacreditada.

Desafortunadament, però, tot i que l'estudi de preus de Suïssa Bitcoin era terriblement imperfecte, el document va ser un dels estudis més intel·ligents Bitcoin que han estat portades a terme pels principals cercles econòmics. No només són els altres estudis del corrent principal Bitcoin encara més equivocada que la que meticulosament hem deconstruït aquí, són increïblement escassa també. Ara anem a veure què tan poca atenció en el corrent principal món acadèmic ha donat Bitcoin i que equivocats que han estat quan s'han escrit sobre el cryptocoin.

Article Continua a la pàgina 2

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Sophisticated Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?