Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Al Bitcoincommunity, priceanalysis Bitcoin és una tendència creixent, encara que sovint és el blanc de molts acudits i comentaris sarcàstics. Aquest sarcasme i cinisme cap a l'anàlisi dels preus de Bitcoin no justificació de la falta, però; la majoria dels analistes fan terriblement prediccions inexactes i no poden utilitzar dades que és realment útil, una pràctica que ve amb tota seguretat d'emprar la metodologia inadequada.

Però no entrarem en els problemes de la comunitat d'anàlisi de preus de Bitcoin en aquest article, ja que els hem discutit extensament en un altre lloc. En el seu lloc, aquest article serà el primer lliurament d'una sèrie de dues parts sobre fins a quin punt el corrent principal va a la saga de la comunitat Bitcoin en termes de la seva comprensió de Bitcoin. Aquest article se centra específicament en un treball de recerca més recents d'una universitat suïssa que estudia les fluctuacions en el preu de Bitcoin pel que fa als canvis en la consciència social de la curency digital. Al llarg d'aquest article, anem a descobrir que els investigadors suïssos en última instància afegeixen res de valor als debats sobre Bitcoin i també fan servir les teories econòmiques i metodologies molt deficient.

Estudi Suís de Bitcoin les fluctuacions de preu i la seva connexió amb "senyals socials:" Per què aquest estudi no té valor i on va sortir malament

La inspiració d'aquest article prové d'un article recent de CoinDesk, que va informar sobre un Bitcoin studythat va ser publicat recentment per l'ETH Zürich-una universitat a Suïssa, que és un líder en l'educació tecnològica. Aquest estudi va recollir dades empíriques a partir de mitjans de 2010 a novembre de 2013, en l'inici del pic de preu Bitcoin, només uns mesos abans Mt. Gox es va estavellar, i va emprar diverses eines estadístiques diferents per analitzar aquestes dades.

L'equip d'investigació va prendre quatre conjunts de dades, els va tractar com a variables, i els superposa a l'altra per tal de trobar correlacions i interdependències entre les quatre variables a mesura que creixien i es desplacen al llarg del període de temps considerat en l'estudi. La primera de les quatre variables eren les descàrregues del client Bitcoin i la blockchain Bitcoin. L'equip d'investigació va analitzar l'activitat en el blockchain i seguiment de les descàrregues del client Bitcoin per generar un nombre aproximat dels nous usuaris de Bitcoin.

En segon lloc, l'equip va recopilar dades sobre els tipus de canvi entre Bitcoin-tres, monedes fiduciàries diferents i tres bosses diferents, de les respectives monedes. Van utilitzar el Mt. Gox preu Bitcoin, denotat en dòlars americans (USD); van rastrejar l'activitat xinesa a través de BTC-Xina, denotat en renminbi xinès (CNY); Finalment, es realitza un seguiment de l'activitat de BTC-d-un-Bitcoin Europea de canvi que es denota en l'euro (EUR). Tant la muntanya Gox i BTC-de permesos per al comerç d'euros, de manera que l'equip de recerca realitza un seguiment del moviment d'euros en les dues bosses per estudiar l'activitat europea Bitcoin.

La tercera variable utilitzada per l'equip va ser la informació de cerca d'Internet. Es van recopilar dades sobre la quantitat de cerques realitzades a Google per al terme "Bitcoin". Com a alternativa, van utilitzar recerques en Wikipedia, l'enciclopèdia en línia més gran del món.

La quarta i última variable utilitzada en l'estudi va ser la paraula-de-boca (WOM) l'intercanvi d'informació. Per seguir el creixement en l'intercanvi d'informació WOM Bitcoin, van mesurar el nombre de tweets relacionats amb Bitcoin per 1 milió de missatges a Twitter d'alimentació de l'equip. Com a alternativa, l'estudi va utilitzar el nombre d ' "accions" per als llocs en els més antics, de manera que els investigadors van poder recollir, relacionats amb el Bitcoin pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/bitcoins.

A continuació, els investigadors van emprar la metodologia triada per analitzar les dades. No entrarem en això metodologia aquí, ja que és poc més que una miríada de models estadístics i anàlisis empíriques que no té pes en el món de l'economia. De fet, ja que estarem discutint, la seva llarga projecte, la investigació empírica no va provocar les dades que la comunitat Bitcoin no hi havia ja figurat pel seu compte. En l'última part d'aquest article, però, anem a cobrir breument els defectes de l'economia empírica i el lector es farà referència a uns pocs, articles anteriors, d'aquesta editorial, que han proporcionat una anàlisi més a fons de la fal·làcia de l'economia empírica.

No obstant això, les investigacions van fer ús d'un mètode analític, que aquest autor pensa que és molt interessant, que descriurem aquí. L'equip d'investigació va intentar identificar un valor "fonamental" per a un sol bitcoin, perquè puguin tenir una mesura de referència del valor de Bitcoin que podien comparar-se amb el preu de Bitcoin actual, el mercat va respondre a "senyals socials." Ells van reconèixer que era difícil de precisar el valor precís "fonamental" d'un bitcoin; però, també argumentat que aquest valor havia de ser almenys el cost de producció d'un bitcoin, per la qual cosa s'utilitza aquest cost com a punt de referència per al valor "fonamental". Aquest mètode en particular es basa en una fal·làcia econòmica de vellesa: la teoria del cost de la producció de valor. Anem a discutir aquesta fal·làcia més endavant en aquest article, quan identifiquem els problemes amb el projecte de recerca en el seu conjunt.

Una cita directa del treball de recerca en relació amb el valor fonamental de Bitcoin:

És difícil calcular una estimació de la fonamental, o intrínsec, valor d'un bitcoin, que és diferent al seu valor 'just' [23]. No obstant això, s'argumenta que el valor fonamental d'una Bitcoin és igual, almenys, els costos involucrats en la seva producció (a través de la mineria), i per tant que podem utilitzar aquest cost com una estimació mínima del valor fonamental. Aquesta definició té l'avantatge de ser independent de qualsevol valoració subjectiva dels resultats futurs.

Els resultats de l'Estudi de Bitcoin Zürich

Després de presentar les metodologies i conjunts de dades seleccionats per ser utilitzat mentre que la realització d'aquest estudi de preus de Bitcoin, els autors de l'article i després van passar diverses pàgines repassant els resultats del seu estudi. En lloc d'anar a través d'aquests resultats en detall, perquè ells estan plens d'argot tècnica innecessària que en realitat no va proporcionar dades valuoses per a l'economia Bitcoin, donarem un breu resum dels resultats i proporcionar algunes cites directes del text.

Per tant, per resumir breument els resultats de l'estudi, els resultats essencials de l'investigador era que existia una correlació positiva entre l'augment de les recerques de Google, un major intercanvi d'informació WOM, i un preu de Bitcoin en augment. Ells comprovats amb minuciositat aquesta correlació mitjançant l'execució dels seus models estadístics per a tots dos conjunts de cerca a Internet i compartir les variables WOM-amb Wikipedia serveix com a alternativa a Google i Facebook que serveix com a alternativa a Twitter. Fins i tot quan es mira en les recerques de Wikipedia i accions de Facebook, augment de l'activitat en les dues plataformes va correlacionar positivament amb els augments en el preu de Bitcoin.

A més del seu "descobriment" d'aquesta connexió entre els senyals socials i preu Bitcoin, van trobar que aquesta correlació en realitat crea dos bucles de retroalimentació positiva. El primer bucle de retroalimentació és que l'augment de les cerques a Internet i les accions de mitjans de comunicació social va ser seguida per un augment en el preu, que després va ser seguit per més recerques i accions, etc. El segon bucle és aquella que implica el creixement de nous usuaris de Bitcoin. Ells van trobar que l'augment de cercar i compartir conduir a un augment en l'adopció, que crea un augment en el preu de Bitcoin, el que més la recerca i l'intercanvi, etc.

Aquests bucles de retroalimentació no continuar indefinidament, però. L'estudi també va trobar una correlació entre el pic de la recerca a Internet i l'intercanvi d'WOM i un preu de Bitcoin caure. Diverses vegades durant el període de temps estudiat per aquests investigadors, buscar i compartir aconseguiria un pic, després de la qual cosa el preu de Bitcoin podria "accident". Després de descobrir aquesta correlació, l'estudi va arribar a la conclusió que aquests senyals socials estan enllaçades a, i juga un paper important en el "cicle de bombolla" de Bitcoin; l'augment de la consciència social condueix a una explosió en el preu de Bitcoin, que és seguit per una forta caiguda en el preu, juntament amb una disminució en la recerca i l'intercanvi d'WOM.

Heus aquí algunes cites directes del document sobre les conclusions de l'estudi:

Ens separar els cicles de retroalimentació en el nostre sistema per mitjà d'un VAR [26], que captura les relacions lineals multidimensionals dependents del temps entre les quatre variables de l'anàlisi, amb un desfasament d'1 dia.. El VAR revela els següents cicles de retroalimentació:

- cicle de 'social': Busca el volum augmenta amb el preu (f P, S 1/4 0,386), el boca a boca augmenta amb el volum de cerques (f S, W 1/4 0,243), i els augments de preus amb el boca a boca (f W, P 1/4 0.1). Al mateix temps la comptabilitat de totes les dependències entre les quatre variables emfatitza la influència del boca a boca en el preu, que revela una relació més forta que no pot ser observat amb l'anàlisi de correlació de parells (més detalls en el material complementari electrònic, §S3). El bucle de tres vies entre S t, W t i P t representa el cicle de retroalimentació entre la dinàmica social i preus en l'economia Bitcoin.

- 'adopció de l'usuari' cicle: Busca el volum augmenta amb preu (f P, S 1/4 0,386), el nombre de nous usuaris augmenta amb l'interès de cerca (F S, T 1/4 0,158) i augments de preus amb augments en l'adopció dels usuaris (f U, P 1/4 0,137). Aquest segon bucle de tres vies entre T models P S T, U t i com la taxa de canvi de Bitcoin a altres monedes depèn del nombre d'usuaris en l'economia Bitcoin

A més d'aquests dos cicles, trobem una relació negativa de la recerca en el preu (f S, P 1/4 20.233). Això s'il·lustra amb una relació diàdica clara entre els extrems de les dues variables ': tres dels quatre majors caigudes de preus diaris van ser precedits per la primera, quarta i vuitena majors increments en el volum de cerca de Google el dia anterior.

Els cicles presentats anteriorment proporcionen una explicació per a la generació de bombolles en l'economia Bitcoin. Els resultats recents indiquen que els impulsors de preus Bitcoin canviat des de la seva invenció [29], motivant la nostra descomposició del període d'estudi en finestres de temps característiques, cadascuna de les quals correspon a una bombolla diferent. Fem això mitjançant l'estimació d'un límit inferior per al valor fonamental de Bitcoin: aproximem el cost energètic de la producció d'un bitcoin, que es deriva directament de la dificultat Bitcoin [1] (vegeu Material i mètodes). Al llarg del nostre període d'estudi, el preu es va mantenir gairebé sempre per sobre del valor fonamental (figura 3a: la trajectòria del preu mitjà ponderat setmanal és gairebé exclusivament a l'esquerra de la línia d'igualtat de preus / fonamental). El comerç de bitcoins a un preu molt més alt indica la possible presència d'una bombolla [30], i els esdeveniments en els quals el preu de mercat comença divergents des del valor fonamental marcar el començament de bombolles.

Finalment, una cita a la forma en què els investigadors creuen que aquest tipus d'anàlisi quantitativa pot ser útil per predir el futur Bitcoin Bitcoin preu i futur bombolles:

La tècnica estadística es va utilitzar en aquest treball per tant resulta ser una forma sòlida d'identificar les dinàmiques acoblades de les variables socioeconòmiques que estudiem. També produeix estimacions precises dels nivells futurs de qualsevol variable (incloent el preu i la paraula de la boca) sobre la base de la història passada del sistema.

Continua a la pàgina 2

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes