Mineria Bitcoin: Guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Entre les moltes innovacions Bitcoinoffers, un És és que es pot adquirir a través de la mineria aspectes més importants. Mitjançant la combinació de nombroses tecnologies, Satoshi Nakamoto, el creador pseudònim de la moneda digital va portar una cosa única per a la nova economia edat. Una moneda digital que pot ser extret en una taxa estable, de deflació amb l'ajuda de màquines de càlcul, d'aquesta manera lluita eficaçment hiperinflació.

En aquesta guia anem a passar per la forma en què es pot obtenir a través de les monedes Bitcoin Miningand també com fer-ho en un benefici.

Com funciona Bitcoin Mineria

Com es veu en la wiki de Bitcoin

Miningis el procés d'afegir registres de transaccions de llibre de comptabilitat pública de Bitcoin de transaccions passades. Aquest llibre de comptabilitat de transaccions passades, es diu els blockchainas és una cadena de blocs.

En paraules senzilles, els miners contribueixen amb la seva potència de càlcul a la xarxa. D'aquesta manera ajuden a verificar les transaccions i registrar-los a la cadena de bloc, el llibre de comptabilitat pública cada transacció es registra cada vegada Bitcoin. Aproximadament cada 10 minuts un bloc es troba pels miners i cada miner es recompensa depenent de la quantitat hashrate que està contribuint a la xarxa.

Història de la mineria de bitcoins

En els primers dies de l'existència de Bitcoin, Satoshi, ell mateix era un dels pocs miners. Les coses eren molt més simples per aquell temps, molt poques persones van ser la mineria, i va ser fet sobretot per la CPU. No prendria molt temps perquè els desenvolupadors començar a crear miners GPU. Fins i tot en els primers dies de Bitcoin Mineria podem veure a si mateix Satoshi discutir la mineria GPU. Pel que sembla, les GPU podria realitzar els càlculs del procés de Bitcoin Mineria requereix molt més ràpid que qualsevol CPU més tard des de la sobrevindrà la majoria de hashrate de la xarxa. El 2010, la primera piscina Bitcoin Mineria, va ser portat a la vida. Una piscina és un lloc on els miners es combinen el seu poder per descobrir la mineria blocs més ràpid. La recompensa bloc es divideix després entre tots els miners que estan contribuint a la piscina d'acord amb els seus valors hash que van presentar.

L'estat actual de Bitcoin Mineria: ASICs i Més

Des de llavors, la mineria Bitcoin s'està convertint cada vegada més competitiu. Després de la pujada meteòrica del preu de Bitcoin el 2013 i veure quant molts dels primers usuaris es van aprofitar d'ella, molts van començar tenint en compte Bitcoin Mineria com una inversió. Les empreses van començar la construcció i venda de xips ASIC, que es van especialitzar en la solució del xa-256algorithm (la funció hash criptogràfica utilitza Bitcoin). Hashrate de la xarxa minera estava en un constant augment. La xarxa de mineria Bitcoin es va convertir en la computació més potent mai networkto existeix, i fins i tot fins a la data fabricants ASIC encara estan competint per crear màquines més potents per a la mineria Bitcoin.

ASIC ara porten a terme gairebé tota la part del total de hashrate, extracció amb GPU ara es considera inútil, ja que competeixen amb els ASIC que s'especialitzen en la mineria Bitcoin l'ús de targetes de gràfics per ordinador és impossible. Recentment, la mineria Bitcoin núvol també s'està convertint en una tendència. La mineria núvol és quan la gent lloga equips de mineria per extreure'n, a la recerca d'obtenir beneficis d'aquesta manera. Tot i que la mineria núvol no requereix molt coneixement tècnic, i és una manera de minar Bitcoin amb menys esforç, no es considera la solució més rendible. En aquesta guia, se centrarà en el maquinari de la mineria.

Bitcoin Mineria i Vostè

A hores d'ara pot ser que es pregunti, gran, però Com arribo a la mina de Bitcoin a mi mateix? Bé, el primer que voldria fer és veure la quantitat de (i fins i tot si) la mineria Bitcoin pot ser rendible per a vostè. La rendibilitat i el punt d'equilibri és la clau quan es tracta de la mineria Bitcoin. Si la mineria és Bitcoin worthwhilefor que, o no, depèn de molts factors. No vol gastar diners per comprar una màquina que faria que es paga més en electricitat que el que fa en bitcoins en un dia. Això depèn de la quantitat que està disposat a invertir en la compra d'una màquina d'explotació minera, sinó també en les especificacions de la màquina. Ells components clau que vostè ha de mirar a més del preu de la màquina és que és hashrate i el consum d'energia. El hashrate es mesura en general en Tera hashes per segon (Th / s) on un hash Tera és mil hashes Giga (Gh / s). Un altre component que ha de tenir en compte és el consum d'energia de la màquina, és clar. Tenim un útil toolto calcular una rendibilitat màquines, així com la dificultat.

L'última cosa molt important que hi havia necessitat de prendre en consideració quan es tracta de calcular la rendibilitat d'un miner pot ser és la dificultat de la xarxa. La xarxa de la mineria Bitcoin s'ajusta en funció de com s'utilitza tant poder hash a bitcoins mines. Així que si més miners comencen la mineria, la dificultat augmenta. I encara es troba en un constant augment. Pel que prendre això en consideració, el que cal entendre és que si es manté la mineria amb una potència de hash estable, però hashrate total de la xarxa va en augment, després de each14 dia dificultat torna a segmentar les recompenses que va a obtenir per a cada bloc de la seva piscina es troba ho farà ser una mica més petit.

Així que ja saben com funciona Bitcoin Mineria i també la forma de calcular la rendibilitat d'un miner de Bitcoin. Tenint en compte que la rendibilitat és un component clau de la mineria Bitcoin, ha ara ser més fàcil per a vostè per esbrinar la rendibilitat d'un miner és. Però no tingueu pressa per llevar i començar a buscar el maquinari de mineria, però, aquí hi ha algunes coses que ha d'evitar en mirar per comprar un miner.

Pre-ordres: Moltes històries de terror s'han produït pel maquinari de la mineria pre-venda. Tot i que un pot beneficiar-se de prendre riscos quan es tracta de la mineria Bitcoin, ha de mantenir aquestes històries de terror a la ment i tractar de jugar al segur. Una de les històries més esteses és la failureof el conegut fabricant de Bitcoin ASIC, papallona Labs, per lliurar els miners ordenats en el temps. Mesos més tard després de les dates de lliurament promesos, quan la van anar finalment a punt per a ser enviat, les màquines de mineria eren inútils causa de l'augment massiu de la dificultat. Així que a menys que vostè està tractant amb una empresa que ha demostrat ser fiable en el passat, mai s'ha de córrer el risc de maquinari en la pre-comandes que es tracta de creadors mai es poden administrar per lliurar al temps promès. I això ens porta a la següent cosa que vostè ha d'evitar quan s'està buscant per comprar un miner de Bitcoin.

Els estafadors: Sempre s'ha de comprovar la reputació d'una empresa abans de comprar el maquinari d'ells, i això no ha de ser difícil. La majoria de les empreses que revenen / ASIC fabricació tracten de mantenir una imatge positiva i interactuar amb la comunitat Bitcoin a través de fòrums i comunitats. Comprovació de la reputació d'una empresa ha de ser tan fàcil com la recerca d'ella de nom a bitcointalk o / r / bitcoinand / r / bitcoinminingThis manera es pot comprovar fàcilment la reputació d'una empresa i veure com les persones són satisfets amb els seus productes.

Resum: No tothom necessita per ser un miner de Bitcoin

Com es pot veure, la mineria Bitcoin no és una cosa fàcil. Estic esperant thatthe mite de la minera mandrós està ara desacreditada per tu. Després de conèixer tot això, moltes persones es fan la pregunta ¿no seria més fàcil comprar directament Bitcoin? I la resposta és sí. De fet comprant Bitcoin és directament més fàcil de passar pel procés d'elecció i funcionament d'un miner de Bitcoin. Invertir en el preu és una bona solució si no vol passar per un gran esforç amb la mineria, perquè fins i tot si al final de decidir-se a comprar un miner, el problema no es realitza quan arribi.

Tot i que la majoria de les empreses tracten de fer que sigui el més fàcil possible per establir i executar el miner que encara requereix una certa habilitat tècnica i coneixements i pot ser que hagi de passar algun temps studyinghow això es fa abans de decidir demanar un miner. El que és segur és que la mineria amb el seu propi maquinari no és per a tothom, almenys no més. És com una carrera d'armes tecnològics competitius que està en constant progrés, no ha d'importar si vostè no se sent com l'ús del seu propi maquinari per extreure Bitcoin és la cosa per a vostè. Si encara li agradaria donar la mineria un tret, però, mantenir un ull per a la nostra pròxima introducció de la mineria Bitcoin núvol.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?