La mineria Bitcoin pot ser més rendible | Catalan.Lamareschale.org

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Bitcoin Mininghas estat arriscada ja que l'aparició de SHA-256ASICs. Si vostè és un miner de Bitcoin, a continuació, llevat que fossis un dels afortunats per rebre un lot d'1 o lot 2 Avalon ASIC, o ha escollit la companyia adequada per a cada nova generació de xips, llavors és poc probable que vostè ha tingut una ROI positiu fins al moment. No obstant això, això hauria de canviar en un futur pròxim.

El que farà que Bitcoin Mineria més rendible?

La nova generació d'ASIC BitcoinMining probablement estarà disponible en breu, la utilització de l'arquitectura de l'estat de la tècnica de 20 nm. Una vegada que aquestes màquines estan disponibles, i el més gran i un major nombre de màquines de 28 nm es venen, serà poc probable per a un gran salt en la tecnologia de la mineria Bitcoin a succeir en un futur pròxim. Fins i tot les empreses de fabricació de CPU extrem superior, Intel i AMD, encara estan utilitzant la tecnologia de 28 nm de les seves CPU comercials, amb 22 nm de producció. Si bé la tecnologia per crear xips de 14 nm s'ha desenvolupat, aquests estan encara en la fase de prototip.

Per tant, si un mira cap enrere en el temps a l'era pre-ASIC, es pot veure que la mineria Bitcoin dificultat estava en una trajectòria molt diferent. Es va aixecar i va caure amb el preu de Bitcoin, com tothom tenia fàcil accés a la mateixa tecnologia per a la mineria. Crec que això començarà a succeir de nou, com ASIC es tornen més fàcils i més fàcil d'obtenir.

Però 28 nm Bitcoin màquines de mineria són massa cars!

 

Sí, de moment el cost de 28 nm màquines de mineria Bitcoin, o els "molt aviat" miners 20 nm, és bastant alt. Quan retorn de la inversió es calcula d'acord a la velocitat a la qual la dificultat ha anat en augment, sembla com si aquestes màquines no proporcionaran un ROI positiu, o van a tenir un temps molt llarg per pagar per si mateixos. No obstant això, aquest tipus de Bitcoin difficultyanalysis és defectuós.

Els últims salts en dificultats poden atribuir-se a la guerra ASIC que ha estat succeint, on diverses companyies estaven corrent per millorar la seva tecnologia, i ser els primers a oferir als seus clients. El primer ASIC mineria Bitcoin comercial, el Avalon gener, va ser llançat a principis de 2013 i utilitza la tecnologia de 110 nm. Des de llavors, hi ha hagut salts de 110 nm a 45-55 nm, a 32-40 nm, a 28 nm, i ara, possiblement a 20 nm. Aquests salts permesos per a cada vegada més gran eficiència i majors quantitats de hash de poder en una sola màquina.

Ara que aquests ASIC mineria Bitcoin s'estan acostant l'estat de la tècnica (si més no en termes de l'arquitectura bàsica de xips), els salts en dificultats han de començar a disminuir. A mesura que més empreses comencen a produir 28 màquines de mineria Bitcoin nm o millor, i els actuals líders de la indústria d'augmentar la producció, el preu de cada màquina es reduirà sensiblement. La dificultat desacceleració combinat amb preus més baixos donarà lloc a la possibilitat d'un retorn de la inversió molt positiu, especialment a les zones on l'electricitat és barat, o en climes freds, on es pot utilitzar la calor produïda per les màquines d'una manera productiva (com un espai constant escalfador), o fer servir aire naturalment fred per a la refrigeració de les màquines, el que permet overclocking més alt que la mitjana.

Per tant, he de comprar un ASIC Bitcoin Mineria Ara?!

Jo no recomanaria la compra d'un ASIC mineria Bitcoin en aquest moment, llevat que ho estan rebent a un preu reduït. No obstant això, mantenir un ull en el preu, i en comunicats de premsa dels fabricants de màquines de mineria Bitcoin. Espero que el millor moment per comprar serà en els pròxims mesos, però no puc predir amb exactitud quan.

He tingut personalment només dos ASICs mineria Bitcoin, i dos ASICs Scryptmining, i estic positiu en el meu inversió total. No obstant això, un dels ASIC mineria Bitcoin va ser un lot de dues Avalon ASIC, que vaig tenir quan menys de 1000 ASIC estaven en possessió dels consumidors, i és ROI positiu va ser suficient per eclipsar del tot la pèrdua total en el meu altre miner de Bitcoin. Aquest altre miner, una mica més senzill de BFL, se li va ordenar al mateix temps que el Avalon, però va arribar més o menys 6 mesos més tard, i per desgràcia, va morir després de 3 dies. El meu Avalon realitat segueix sent funcional, però és massa calenta per justificar 80 GHS @ 600 Watts en aquest moment.

Després d'aquest punt, em vaig trobar amb els números dels nous miners Bitcoin es produeixen, i no podia justificar la compra de qualsevol d'ells, precisament per les raons exposades anteriorment. Tots estaven massa car i destinats a convertir-se en obsolets poc després, o fins i tot abans, que s'envien. Estic content de veure que no seguirà sent així durant molt més temps, i esperem tornar a ficar-se en la mineria Bitcoin aquest fallwinter.

No entraré en molt detall sobre Scrypt ASIC més enllà del fet que els dos posseeixo són GAWMiner Fúries, i bàsicament els comprat perquè són petits, i poca calor. Es hashing de distància, mentre escric això, però són massa baixa potència que fer molt. Si voleu llegir una guia més fins a la data, amb informació sobre com determinar la rendibilitat de la mineria Bitcoin en 2015, fa una ullada a "És Bitcoin Mineria val la pena?"

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin