Bitcoin i la transició als diners | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i la transició als diners

Bitcoin i la transició als diners

Els diners va arribar a existir com un fenomen d'una economia de mercat progressant. El mercat no requereix d'un govern o de qualsevol tipus d'entitat estatal a imposar per la força els diners als seus súbdits. Serà sorgeixen per pura necessitat, com els diners és essencial per al desenvolupament de la divisió social del treball. En aquest article, anem a examinar els orígens de diners per tal d'explicar per què actualment mesurem el valor de Bitcoinin termes de preus de la moneda fiduciària, i com el mercat evolucionarà de manera que Bitcoin arribarà al seu propi sistema de preus independent de la moneda fiduciària.

L'origen dels diners i auge de Bitcoin

Els diners són una construcció social, que és el resultat d'un mercat de treball per expandir-se amb la finalitat de facilitar la divisió del treball. Això augmenta la productivitat i millora la qualitat de vida de la població general. No obstant això, no sempre existeix. Durant gran part de la història humana, els mercats funcionaven sense "diners".

Abans de Bitcoin, Cryptocurrencies, Fiat, o or, hi va haver barata

En una societat pre-diners, béns i serveis van ser intercanviats en un sistema que anomenem "intercanvi directe". També podríem anomenar a aquest sistema d'una economia de barata. En aquest sistema, en lloc de comprar un cavall per a una certa quantitat de dòlars, lliures, etc. Ens comprar un cavall per a una certa quantitat de pollastres, o qualsevol altre consumidor o productor bona. La major debilitat d'aquest sistema és la manca de l'aparició d'una doble coincidència de desitjos. En altres paraules, seria molt difícil en un sistema de bescanvi per trobar una persona que vulgui alguna cosa que tens i també té alguna cosa que desitja. No obstant això, en general hi ha un o fins i tot diversos productes que són valorats per tots en la societat. Aquests productes varien d'una comunitat a una altra, depenent de la ubicació geogràfica, la cultura, i altres condicions. Un bon comunament valorada podria ser una vaca o d'altres animals, or i plata, o qualsevol nombre de productes. De nou, és completament depenent de la societat en qüestió. Actors obtindran un d'aquests productes "objectivament" valuosos que actualment no desitgen per al consum, i després el comerç de productes bàsics que, en lloc de consumir-la, pel bé que ho fan actualment desig de consumir. Aquest fenomen es coneix com a intercanvi indirecte. Vam comprar una cosa que no volem consumir per tal de canviar-lo per una cosa que nosaltres consumim. Un vegetarià pot negociar una mica de distància per una vaca, fins i tot si ell o ella no té cap desig de menjar a la vaca perquè ell o ella pot llavors invertir la vaca per una cistella de verdures que ells volen menjar. Una mercaderia que es converteix en l'objecte de l'intercanvi indirecte pot ser anomenat un mitjà d'intercanvi.

El mitjà d'intercanvi es converteix en diners

Després d'aquest sistema d'intercanvi indirecte s'ha establert, els diners generalment arribarà a existir. Els diners serà el mitjà de canvi que té el valor de canvi més valorat dins de la societat en qüestió. Podem trucar a valor comú l'objectiu d'intercanvi de diners value.The ha de ser el mitjà d'intercanvi amb el valor de canvi més alt perquè hi ha que generalment s'accepta per tal de funcionar correctament com diners. En poques paraules, el mitjà d'intercanvi que es convertirà en diners haurà el bé més vendible:

"Fins i tot si l'armer està ja prou proveïda de bestiar per als seus requeriments directes, estaria actuant molt poc rendible si ell no va donar la seva armadura per a un nombre de bestiar addicionals. En fer-ho, ell és clar no és l'intercanvi dels seus productes per als béns de consum... Però només per a les mercaderies que també tenen caràcter mercantil a ell. No obstant això, per als seus productes menys líquids que és l'obtenció d'altres de més comercialització. La possessió d'aquests béns més vendibles multiplica clarament les seves possibilitats de trobar persones al mercat que oferiran ell vendre els béns que ell necessita ".

                                                       -Carl Menger, Principles of Economics

Una vegada que els diners s'ha establert en aquesta societat, la divisió del treball és ara capaç d'arribar a ser encara més especialitzats, la qual cosa augmenta la productivitat i elevar el nivell de vida de tots els membres de la comunitat. Bitcoin ha evolucionat a partir d'aquest procés com el següent pas en els diners, ja que és l'eficiència és molt superior als seus predecessors. No obstant això, el valor d'aquest és el tema de molt debat.

Bitcoin del valor d'ús i el Teorema de regressió

Hi ha un gran debat sobre si és o no Bitcoin pot convertir-se en uns diners a causa del teorema de la regressió de Mises i l'aparent manca d'un valor no monetari ús de Bitcoin. No obstant això, no hi ha espai perquè el debat en aquest article. Tot el que es diu aquí és que hi ha tres possibilitats que podrien respondre a la pregunta de regressió Teorema:

  1. El teorema de regressió està malament, i valuearose de Bitcoin d'alguna altra manera
  2. Bitcoin és ja un mitjà d'intercanvi, i és cada vegada més àmpliament acceptat tots els dies. Per tant, Bitcoin ha d'haver tingut un valor d'ús en algun moment de la seva història primerenca.
  3. Una vegada que el concepte de diners s'ha establert en una societat, no es requereix necessàriament un valor d'ús d'un objecte per convertir-se en diners.

Com Bitcoin va convertir en un mitjà d'intercanvi

En aquest punt en el temps, Bitcoin és considerat per la majoria com un mitjà d'intercanvi en lloc de diners. La diferència entre els diners i un mitjà de canvi és merament quantitatiu. Un mitjà de canvi es converteix en diners quan s'està "generalment acceptat" per la població. Aquí el problema es fa evident. En quin moment Bitcoin, una altra moneda digital, o qualsevol altre mitjà de canvi es converteixen en "generalment acceptat?" Aquesta pregunta és extremadament difícil, si no impossible, per contestar. Ja que no podem establir un nombre concret de distingir la diferència quantitativa entre els diners i un mitjà de canvi, utilitzarem les dues paraules indistintament en la resta d'aquest article, per raons de conveniència. Per determinar el punt en què Bitcoin es va convertir en un mitjà d'intercanvi, cal fixar-se en la línia de temps històric de la moneda. En fer això, podem determinar que Bitcoin es va convertir en un mitjà de canvi a partir de la seva primera transacció, que es va produir en el bloc 170. No obstant això, per a aquest article, anem a considerar els començaments de Bitcoin com un mitjà d'intercanvi en el famós transacció de pizza, on Laszlo va comprar valor de $ 25 pizza per 10.000 BTC. Utilitzarem aquest esdeveniment com el punt de partida per al valor de canvi bitcoins, en lloc de la primera transacció, perquè marca el punt en què Bitcoin es va fer inextricablement lligat als diners fiduciari per ser utilitzat per comprar una de consumidor substancial bo en un lloc que només s'accepta diners fiduciari. En aquest punt, Bitcoin es va fer tan vendible com diners fiduciari. Aquesta possibilitat de venda no el converteixen en uns diners, però; Hem de recordar que uns diners ha de ser generalment acceptat. Aquest esdeveniment simplement va fer Bitcoin vendible en el món real. Fins i tot després d'aquesta primera operació important, la moneda no va ser acceptada per molts comerciants físics. Al novembre de 2010, diversos mesos després de l'operació de pizza, el preu de Bitcoin van aconseguir $ 0,50. Al febrer de 2011, Bitcoin va aconseguir la paritat amb el dòlar nord-americà. Després d'aquest punt, no només tenia Bitcoin es converteixi en un mitjà d'intercanvi en el món físic, però també era tan valuós com el dòlar, encara que no tan àmpliament acceptada.

Bitcoin preus en termes de dòlars

En l'actualitat, quan es realitzen compres amb Bitcoin, hem de calcular el preu d'un Bitcoin bo perquè l'article es valora en termes del dòlar, o altres monedes fiduciàries. Veiem això succeeix sobretot perquè la moneda fiduciària és molt més àmpliament acceptat que Bitcoin, el que fa que sigui molt més convenient a la llista de preus en termes de diners fiduciari. Qualsevol que compri amb Bitcoin només haurà de fer la conversió a si mateixos. És igual que el càlcul dels preus en termes de moneda estrangera. Al Japó, per exemple, un nord-americà no té un concepte del que un pugui comprar iens. Quan el nord-americà veu un producte en termes de iens, ell o ella ha de convertir el preu a un preu ien Dòlar tal de fer sentit del valor del bé en qüestió. L'individu en qüestió no accepta ien com els diners, l'individu valora el dòlar com diners. Per aquesta raó, hi ha una barrera psicològica que separa la valoració de l'individu del bé en termes de dòlars i iens. El mateix és cert per Bitcoin.

Futur de Bitcoin: Com Bitcoin pot transcendir Fiat preus

Futurerelies de Bitcoin en ell d'acceptació arribant a ser extremadament generalitzada. Bitcoin serà àmpliament acceptat per una de dues raons:

  1. El sistema monetari fiduciari s'esfondra
  2. La gent simplement decideixen que volen fer servir Bitcoin com diners en lloc de la moneda fiduciària

En ambdós casos, es produirà una transició de diners del govern Fiat a Bitcoin. Aquesta transició portarà la denotació dels preus en termes de Bitcoin en lloc de la moneda fiduciària.

Bitcoin seu preu, directament? Com?

És realment una transició molt simple. Com Bitcoin es torna més àmpliament acceptada, la gent començarà a cessar la seva acceptació de diners fiduciari, o almenys no valorar-lo més de Bitcoin. Com aquesta transició avança, cada vegada serà més difícil de comprendre el valor d'un bé en termes de dòlars, lliures, etc., simplement perquè la gent ja no valorarà les monedes. Per aquesta raó, els comerciants hauran de marcar els preus dels seus articles en termes de Bitcoin.

El que Bitcoin preu serà assignat a mercaderies? Com va a decidir que els comerciants?

Utilitzem el tipus de canvi, de la mateixa manera que hauríem ara en la compra d'articles, però a l'inrevés. Per exemple, si BTC 1 = $ 1, llavors tot el que solia costar $ 1 ara costaran 1 BTC. Després s'ha produït aquest establiment inicial dels preus de Bitcoin, el mercat es farà càrrec i els preus fluctuen de forma concomitant amb el poder adquisitiu de Bitcoin, que fluctuarà per diverses raons. En aquest punt, Bitcoin s'haurà convertit en uns diners que igual que el dòlar. Aquesta explicació ha estat només un teòric. Aquesta transició preu és, per descomptat, depèn de Bitcoin realitat reemplaçar la moneda fiduciària com diners. L'economia pot de cap manera de predir si passarà o no aquesta substitució. Només podem esperar que serà, per Bitcoin ens proporcionarà un mitjà molt més eficient de pagament i marcarà el començament d'una nova era de llibertat econòmica.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC