Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp! | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Amb tot el que recentment ha estat passant al Bitcoinworld, especialment a la Xina, és fàcil passar per alt el progrés que s'està fent, i l'evolució positiva que s'alliberen. No obstant això, dos esdeveniments recents no poden ser ignorats.

Yelp Identifica les empreses que accepten Bitcoin

Yelp, el motor de cerca de negocis en línia més actiu i més gran i la revisió de pàgina web, ara identifica les empreses que accepten Bitcoin. Aquesta és una gran avantatge per a aquest tipus d'empreses, com l'acceptació de Bitcoin ja s'ha relacionat amb un augment significativament les vendes i els marges de beneficis encara més grans. Els usuaris de Bitcoin tindran ara la possibilitat d'ordenar fàcilment a través de les empreses locals que acceptaran les seves monedes, i això ajudarà a mostrar al món el veritable poder de Bitcoin. Si altres usuaris de Bitcoin són com jo, i sé que molts d'ells són, ells estaran triant intencionadament Bitcoin acceptant les empreses en la seva àrea de suport.

Aquest moviment de Yelp és probable que augmenti la base d'usuaris de la mateixa llar, així, com a individus en la comunitat Bitcoin que anteriorment no tenia cap raó per utilitzar el seu servei ara s'han interessat en ell. Llavors, amb tots aquests punts combinats, l'avantatge que ofereix a les empreses Bitcoin s'està acostant al punt d'avantatge competitiu que canvia el joc. En limitar la pèrdua de beneficis a causa de les devolucions de càrrecs i tarifes de processament de pagaments, les empreses que operen en indústries basades en alt volum, però els marges de benefici molt petits, poden tenir la capacitat de reduir els preus fins a un punt que causaria pèrdues per als competidors que no estan acceptant Bitcoin. Una vegada que s'inicia, s'ha d'assenyalar una expansió de l'acceptació de Bitcoin a un ritme més enllà del que experimentat abans.

Bloomberg està cobrint Bitcoin

El 30 d'abril, Bloomberg va anunciar que el "Bloomberg Servei professional" s'inclouen ara Bitcoin dades de preus i gràfics, que és ideal per als comerciants del dia, mentre que també ofereix la possibilitat de realitzar un seguiment de les novetats i missatges de xarxes socials. Tot i que Bloomberg ha declarat que està "no avala o garanteix Bitcoin", això segueix sent un enorme vot de confiança en la idea de la moneda digital. Bloomberg és una faceta molt important dels recursos financers, i el comerç, món. Aquest moviment és, efectivament, que indica que una porció suficientment gran de la seva base d'usuaris, que inclou gairebé tots els inversors, corredor de borsa, professional en la indústria financera, i la major part del món dels negocis en el seu conjunt, està interessat en Bitcoin, i em igual que integrar-se en els serveis de Bloomberg.

La legitimitat això porta a Bitcoin no es pot expressar amb paraules. Un nombre increïble dels inversors han estat a la tanca de Bitcoin des de fa molt de temps, i Bloomberg molt bé pot ser l'impuls necessari perquè aquests individus en el mercat, juntament amb una enorme injecció de fons per ampliar el mercat. L'acceptació de Bloomberg també pot tenir un efecte positiu sobre els funcionaris elegits, reguladors i un altre empleat del govern que poden influir en les regles que es posen en pràctica per respecte a la regulació de les monedes digitals. Les repercussions d'aquest moviment poden no ser immediatament obvi, però l'impacte a llarg termini sobre la imatge de Bitcoin haurà de vigilar estretament.

La propera etapa del Bitcoin?

Després d'aquests dos anuncis en un curt període de temps, hi ha una bona probabilitat que vegem les empreses més grans de saltar a bord aviat. Què tan aviat es desconeix, però garanteixo que molts propietaris de negocis, executius Andor, ara estan treballant a terme els càlculs, i aviat veuran que els guanys potencials, de l'acceptació de Bitcoin, són tan increïbles que no pot ser ignorada.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

És rendible la rendibilitat de Bitcoin el 2018?

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora