GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs | Catalan.Lamareschale.org

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

El Grup d'Acció Financera (GAFI), una agència intergovernamental independent ha llançat una paperon Bitcoin. El GAFI treballa tohelp governs Arou via Wikimedia Commons "width =" "height =" 60 "style =" 104 display: none; visibility: hidden; "/> nd el món a prevenir els delictes financers, principalment el rentat de diners i el finançament del terrorisme. El paper que el grup de treball ha publicat sobre Bitcoin cobreix els avantatges que ofereix la moneda digital i els possibles riscos que implica l'ús de Bitcoin. Tot i que la cobertura de Bitcoin's- i cripto-moneda en avantatges generalitzacions va ser totalment positiva, el paper de atenció es va centrar en els "riscos" creades per Bitcoin. Mentre que un individu que ha fet una lectura superficial d'aquest document pot creure que el Grup d'Acció Financera s'ocupa de la protecció de les persones que utilitzen Bitcoin- causa de la seva afirmació que Bitcoin faria que sigui difícil per als crims comesos contra les persones que es solved- una lectura més centrat revela la veritable intenció de l'informe. L'informe del GAFI realment no té a veure amb la seguretat del consumidor en absolut, sinó més aviat amb la fami i amenaça que suposa per a la Bitcoin poder violent del govern.

La primera meitat de l'informe es dedica a definir la terminologia per als lectors que no estan familiaritzats amb cripto-moneda. Es distingeix entre "monedes virtuals centralitzats" i "cryptocurrencies." El document també explica les coses com els miners, carteres, bosses, i Tor. Després, començant a la part inferior de la 8thpage, el Grup de Treball dóna un breu paràgraf sobre els avantatges de l'ús de Bitcoin.

Aquest breu paràgraf sobre els usos "legítims" de Bitcoin es descriuen algunes de la gran quantitat de coses positives que provenen de l'ús de Bitcoin. El document assenyala que Bitcoin pot "millorar l'eficiència de pagament" i "reduir els costos de transacció per als pagaments i transferències de fons." Bitcoin pot també, segons l'informe, facilitar micropagaments en botigues de manera que les empreses poden obtenir beneficis econòmics dels béns i serveis que anteriorment eren difícils per fixar el preu. A més, el Grup de Treball va escriure sobre com l'ús de Bitcoin podria reformar substancialment el mercat mundial de remeses. A causa dels seus pagaments instantanis i les taxes de transacció extremadament baixes, Bitcoin pot fer que sigui molt menys costós per als individus per enviar diners als seus amics o familiars en els països empobrits. L'ús de Bitcoin d'aquesta manera competiria directament amb els serveis de transferència bancària controlada tradicionals, que tenen enormes despeses de transacció internacionals que fan que sigui molt car per a les persones que envien remeses als que estan en necessitat d'ells. Per tant, Bitcoin pot ajudar a treure a milions de persones als països en desenvolupament de la pobresa mitjançant l'augment de la quantitat d'ajuda financera privada enviat a aquestes persones empobrides. Finalment, el paràgraf conclou dient que aquests beneficis han de ser acuradament analitzats per determinar si és o no sotmetre a Bitcoin als reglaments financers tradicionals eliminaria aquests beneficis potencials.

I aquí és on acaba la positivitat en aquest informe. La resta de l'informe del Grup d'Acció Financera s'ocupa dels "riscos" que implica l'ús de Bitcoin, i cripto-moneda en general. Aquests riscos no es refereixen a les persones que realment utilitzen les monedes descentralitzades, però. Per contra, només es refereixen als governs que estan tractant de mantenir el seu domini sobre els seus respectius subministraments de diners enfront de la creixent competència, com ara Bitcoin. Aquí hi ha algunes cites de l'informe que descriuen la posició del GAFI sobre els riscos de cripto-moneda:

"Ells poden permetre un major anonimat que els mètodes de pagament no en efectiu tradicionals. Sistemes de monedes virtuals poden ser objecte de comerç a Internet, generalment es caracteritzen per relacions amb els clients que no són cara a cara, i pot permetre el finançament anònima (finançament en efectiu o de fons de tercers a través d'intercanviadors virtuals que no s'identifiquen correctament la font de finançament). També poden permetre les transferències anònimes, si el remitent i el destinatari no s'identifiquen de manera adequada ".

"Els sistemes descentralitzats són particularment vulnerables als riscos d'anonimat. Per exemple, per disseny, adreces Bitcoin, que funcionen com comptes, no tenen noms o una altra identificació del client units, i el sistema no té proveïdor de servidor o servei central. El protocol de Bitcoin no requereix, o proporcionar, identificació i verificació dels participants, o generar registres històrics de les transaccions que estan necessàriament associats amb la identitat del món real. "

"No hi ha cap òrgan de control central, i sense necessitat de programari AML disponibles actualment per monitoritzar i identificar tipus de transaccions sospitoses. Aplicació de la llei no pot apuntar a una ubicació central o entitat (administrador) per a fins d'investigació o d'Extinció de Domini (tot i que les autoritats poden dirigir intercanviadors individuals per a la informació del client que l'intercanviador pot cobrar). Per tant, ofereix un nivell de potencial anonimat impossible amb targetes de crèdit i dèbit tradicionals o antics sistemes de pagament en línia, com PayPal ".

I finalment:

"Monedes virtuals convertibles descentralitzats que permeten transaccions anònimes de persona a persona poden semblar a existir en un univers digital totalment fora de l'abast de qualsevol país en particular."

Sembla, a aquest autor com a mínim, que el Grup de Treball de paga sense tenir en compte, utilitzant Bitcoin-consumidors reals en aquest informe. Totes les coses etiquetats pel paper com "riscos" són en realitat les coses que fan que Bitcoin comercialitzable com a moneda. La gent vol utilitzar la moneda que els fa anònima i sense deixar rastre, ja que no volen que els seus governs a tafanejar en la seva vida privada. Si les coses que el Grup de Treball destaca com potencialitats perillosos involucrats en l'ús de Bitcoin són realment les coses que la gent vol veure en una moneda, a continuació, es fa evident que aquest treball no estava destinat a advertir els civils dels perills de l'ocupació de Bitcoin.

Per contra, la intenció d'aquest informe és per advertir els governs que els seus monopolis de diners es veu directament amenaçada per la creixent adopció de Bitcoin com un mitjà d'intercanvi, i que haurien de començar lluitant per portar aquesta tecnologia descentralitzada sota el seu control. En advertint governs de l'amenaça que suposa per a la Bitcoin seu poder violent, el document contradictòriament utilitza un aspecte de cripto-moneda que es va utilitzar anteriorment com un avantatge real. En el document s'afirma que els pagaments instantanis i baixos costos de transacció permetre monedes descentralitzades per ser fàcilment enviats a través de fronteres, el que podria encoratjar l'ús de Bitcoin com un mètode de finançament de les organitzacions terroristes. Està clar que el benefici que aquesta mateixa característica proporciona tothose que pateixen les persones en els països pobres no tenen importància quan s'enfronten amb el finançament del terrorisme, que va ser creat en la seva totalitat com una resposta als governs que violen els drets i les creences dels individus. Però això no importa, diu que el Grup de Treball, que només es preocupen de mantenir el domini del govern.

Afortunadament per als defensors de Bitcoin, però, els informes com ara thesewill probable que no tenen cap efecte sobre la capacitat dels governs per crear qualsevol regulació efectiva Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més