Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

L'anàlisi BitcoinPrice és una pràctica cada vegada més en la comunitat Bitcoin. Anàlisi dels preus, en general, és la pràctica d'examinar els canvis en els mercats i les seves àmplies implicacions per al valor d'un determinat actiu; estem interessats en la realització d'anàlisis sobre el preu de Bitcoin, òbviament. Si es realitza correctament, l'anàlisi de preus pot ser una eina molt valuosa econòmica no només per a la comunitat Bitcoin, però moneda digital en general. Amb l'anàlisi de preus adequada Bitcoin, podem determinar per què els preus estan pujant o baixant, el que la mesura de la pujada o caiguda dels preus serà, si la mineria Bitcoin val itat aquest temps, i podem proporcionar informació valuosa que els usuaris de Bitcoin poden tenir en Bitcoin compte en prendre decisions d'inversió.

No obstant això, el tema predominant en la comunitat d'anàlisi de preus Bitcoin és una de positivisme i el que es diu "anàlisi tècnica". Aquest tipus d'anàlisi utilitza tot tipus de models empírics que utilitzen analistes de tendències en els mercats de valors. Corren dades a través d'equacions i s'estenen les línies de tendència en el futur sobre la base dels resultats de les seves proves empíriques. I les seves conclusions són gairebé sempre malament. Realment em sorprèn com la gent que duen a terme aquest tipus d'anàlisi de preus pot estar malament cada vegada que fan una predicció i fan prediccions molt sovint, sense desanimar-se. Una i altra vegada els mercats del món real demostren la seva positivista, la metodologia neo-keynesià malament, però segueixen endavant amb aquests falsos "anàlisi" sense fer res diferent.

Per què apropiat Bitcoin preu anàlisi és important

Vaig començar la realització d'anàlisis de preus de Bitcoin mitjançant l'anàlisi econòmica methodologyof austríaca després d'escriure un article d'opinió que parlava de la metodologia equivocada més Bitcoin "analistes" ús. El que realment em va inspirar a iniciar la realització d'anàlisi en la tradició austríaca va ser un anàlisi de tendències, en particular, que vaig llegir en un lloc web de notícies de Bitcoin. Aquest autor en particular va aïllar tres dies de Bitcoin exchangeactivity, ignora tots els altres dades, va dibuixar una línia de tendència arbitrària, i va anunciar als seus lectors que un preu Bitcoin crashwas per bon camí i que podríem esperar que fos inferior a $ 400. Es recomana que els seus lectors vendre tot el que tenen i tornar a comprar al pis de preu $ 400 a collir guanys substancials. A la part inferior del seu article que tenia un descàrrec de responsabilitat; Aquest autor va ser una inversió molt elevada en Bitcoin. Així que no era estrany per què es va adoptar aquesta metodologia descurada, i el va utilitzar per implorar pràcticament als seus lectors a vendre tot el que tenien! Ell volia que el preu caigui a $ 400 perquè pogués beneficiar de l'arbitratge.

Aquest cas particular és el que em va inspirar a escriure aquest article d'opinió. En el meu article, he explicat per què aquestes doctrines econòmiques positivistes tenien cap valor per a l'anàlisi de preus de Bitcoin, i l'economia en general. Després vaig esbossar els majors defectes presents en el mètode més popular d'anàlisi i prediccions de futures tendències dels preus i les trajectòries preu Bitcoin, vaig oferir una predicció de la meva pròpia que va ser formulat utilitzant la metodologia econòmica austríaca. I va acabar sent una predicció molt exacta. Llavors em vaig posar a proporcionar qualitat, priceanalyses Bitcoin precisos i prediccions sòlides en on el preu de Bitcoin es dirigia. He estat fent regularment anàlisi de preus per prop d'un mes, i tots els meus prediccions específiques han estat molt precisa; el nivell d'èxit i la precisió de les meves anàlisis no ha estat present en qualsevol dels altres, el preu de Bitcoin positivista anàlisi que he vist.

Des que he experimentat un gran grau d'èxit en les meves anàlisis i prediccions, vaig pensar que seria una bona idea per construir una guia sobre com dur a terme l'anàlisi de preus de Bitcoin en la tradició austríaca. Realment és un procés molt simple i, com els meus articles han demostrat, que produeix informació molt més útil que la miríada de "tècnica" anàlisi que utilitzen models estadístics, indicadors del mercat arrogantment amb nom, i les línies de tendència generats empíricament que pinten previsions molt imprecisos per el futur del preu de Bitcoin. A continuació, trobareu una descripció general dels tipus d'informació que es pot esperar aprendre en aquesta guia de diverses parts en la realització d'anàlisi de preus de Bitcoin en la tradició austríaca.

Bitcoin Anàlisi Preu: Esquema

Cada part de la guia se centra en un aspecte particular de la utilització de l'economia austríaca per examinar la Bitcoin priceand determinar on s'anirà molt probablement en el futur immediat:

Part 1: La Metodologia d'Àustria i la seva importància en l'economia, específicament relacionats amb Bitcoin preu.

Aquesta primera part cobrirà l'enfocament d'Àustria per estudiar economia. En aquest article, anem a examinar les diferències entre el praxeológico (austríac) i positivista (keynesià) s'apropa a l'economia i per què prenen els rendiments d'aproximació praxeológicas quantitat d'informació més fiable que el segon.

Part 2: Com identificar les tendències i quin tipus de Bitcoin Preu alteren Notícies que ha de buscar

La segona part d'aquesta sèrie explicarà com identificar tendències i quan es trenquen, les diferències en els diferents tipus de tendències, els preus mínims, i quin tipus de notícies afecten el preu de Bitcoin, i com. També anem a veure per què tot el confús, lent models empírics utilitzen els positivistes són innecessàries i fins i tot perjudicials per al procés analític.

Part 3: Mantenir el professionalisme i la realització d'anàlisis honest Bitcoin Preu

La tercera i última part d'aquesta sèrie va a allunyar-se de l'economia i en el seu lloc parlar de la importància de mantenir el professionalisme i l'honestedat en realitzar l'anàlisi de preus de Bitcoin que serà presentat al públic. No cal tractar de persuadir als nostres membres de la comunitat a actuar d'una manera que beneficiï a nosaltres mateixos. Hem de proporcionar als nostres anàlisis d'acord amb els mètodes que s'expliquen en les dues primeres parts i els presentar les dades com a primes perquè els individus interpreten com vulguin. No tenen la tasca de dirigir l'acció humana futur, sinó més aviat la interpretació de l'acció passada per la qual cosa les persones poden prendre les seves pròpies decisions futures.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Què és una clau privada de Bitcoin, com utilitzar-la, mantenir-la segura!

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més