Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

L'Autoritat Bancària Europea, una institució de regulació financera a la Unió Europea, ha publicat un document de 46 pàgines que expressa la seva opinió sobre la situació jurídica de Bitcoinand cripto-moneda en general. El document, titulat "EBA Dictamen sobre 'monedes virtuals'", descriu diverses coses que l'Autoritat Bancària Europea creu que són els riscos que els individus s'enfronten a l'hora de participar en la xarxa Bitcoin.

En el document, dirigit al Consell de la UE, la Comissió Europea i el Parlament Europeu, van prendre un enfocament molt cautelar i negatiu en les seves recomanacions de política per a aquestes institucions governamentals europees. En un moment en l'informe, l'ABE va suggerir que les autoritats financeres per al govern europeu desanimen l'ús de "monedes virtuals", que significa cripto-monedes, el més popular entre ells és Bitcoin. En altres paraules, l'EBA recomana que les autoritats governamentals prohibeixen l'ús de Bitcoin i els altres "monedes virtuals." Mentrestant, diu que l'EBA, s'han de dur a terme investigacions per determinar quin tipus d'infraestructura de reglamentació ha de ser erigida al voltant de cripto-moneda monetària sistemes perquè siguin segurs per als ciutadans europeus a utilitzar. A més, d'acord amb Coindesk, l'EBA va dir a les diverses institucions financeres europees no comprar, vendre o mantenir qualsevol d'aquestes monedes digitals fins que la nova infraestructura reguladora es va posar en marxa.

L'Autoritat Bancària Europea va destacar més de 70 riscos presents en l'ús de monedes digitals la majoria de categories diferents dels consumidors i la seguretat financera. Però el més important de l'EBA sembla preocupat sobre és el caràcter descentralitzat de cripto-monedes, com Bitcoin. La xarxa de pagaments peer-to-peer, juntament amb un pagament ledger- pseudònim que registra cada pagament realitzat a la xarxa Bitcoin sense revelar les identitats reals de les parts involucrades en el comerç fa que sigui gairebé impossible per als governs per rastrejar a les persones que utilitzen Bitcoin o altres monedes basades blockchain. Com a resultat, els governs no serien capaços de controlar i regular els tipus de canvi passant en aquests sistemes monetaris descentralitzats. Per tant, l'EBA recomana que un completament nou cos de la regulació pot implementar, a través de la legislació, i aplicat a tots els cripto-monedes:

"Sobre la base d'aquesta avaluació, l'EBA és de l'opinió que un enfocament normatiu per fer front a aquests riscos requeriria un cos substancial de la regulació, alguns components dels quals haurien de ser desenvolupat amb més detall. En particular, un enfocament regulador necessitaria per cobrir els requeriments de govern de diversos participants del mercat, la segregació dels comptes dels clients, els requisits de capital i, sobretot, la creació de 'autoritats programa aplicable als' responsables de la integritat d'un esquema particular de moneda virtual i la seva components clau, incloent la seva protocol i el llibre major transacció ".

En resposta a l'informe de l'ABE, la Fundació Bitcoin va emetre un comunicat al final del dia en el seu lloc oficial. En aquesta resposta, la Fundació va dir que l'EBA ni tan sols a l'altura de la finalitat de les agències reguladores que ells mateixos expressen en el document, que és "identificar els riscos derivats de les activitats financeres, donar prioritat a ells, i prendre la mitigació de l'acció, si cal. "per contra, va dir que la Fundació Bitcoin, l'EBA ha decidit que un intent de resoldre els problemes que es destaquen, però va encoratjar a les institucions financeres europees per prohibir Bitcoin lloc.

A partir de la resposta de la Fundació per a l'informe EBA:

"Per desgràcia, no és el que fa l'informe de l'ABE. En canvi, l'informe recomana que els reguladors de la UE 'desanimen entitats de crèdit, les entitats de pagament, i les entitats de diners de la compra, tinença o venda dels VC...'

Això no és la mitigació, que buscaria els beneficis de la moneda digital al mateix temps controlar els costos. L'informe i el comunicat de premsa que acompanya, posen l'accent en aturar la integració de la moneda digital en el sistema europeu de serveis financers. Si s'adopta aquest enfocament, que arribaria a un cost significatiu per a la població d'Europa, que seria esperar encara més temps per gaudir dels beneficis de les monedes digitals com Bitcoin ".

EBA Informe provocar un breu venda massiva, la reducció del preu de Bitcoin

Coindesk va informar sobre l'informe de l'EBA, en el matí del 4 de juliol de 2014, i el preu de Bitcoin semblava haver tingut una reacció lleugerament negativa a la notícia. Abans de les notícies del paper EBA va fer el seu camí a través de la comunitat Bitcoin, el preu de Bitcoin es movia al voltant de $ 640, per sota de la seva altura anterior, que va fluctuar entre $ 650 i $ 660. No obstant això, una vegada que la gent a la comunitat Bitcoin es van donar compte de l'informe de l'ABE, por a la prohibició de difusió europea Bitcoin, el que va provocar una petita onada de vendes. Aquest breu període de venda va deprimir el preu de Bitcoin en aproximadament $ 10 i leveledd en $ 630. Des de la venda de pànic es va aturar, el preu de Bitcoin s'ha mantingut entre els alts 620s $ 630s i els mitjans $ (encara que això podria canviar en el moment de publicació d'aquest article).

 Mercats de subhasta després de la ruta de la seda segueix buscant un nou Bitcoin preu del pis.

La disminució de $ 10 en el preu de Bitcoin, causada per la por induït per l'ABE, no és molt significatiu quan es considera el fet que el preu encara està a la recerca d'un nou pis a les seqüeles de la subhasta ruta de la seda. El preu de Bitcoin es va trencar a través d'una paret del preu prèviament establert de $ 600 al dia de la subhasta ruta de la seda; quan l'anunci que Tim Draper havia guanyat els 30 mil dels bitcoins Road seda va sortir, el preu de Bitcoin es va elevar a $ 650 i breument va coquetejar amb $ 660. Una vegada que l'entusiasme per l'anunci es va dissipar, però, el preu va baixar a $ 640. En el meu últim anàlisi, he dit que el preu seria probablement continuarà disminuint lleugerament fins que es va trobar un nou pis. Crec que aquest nou preu mínim podria estar en qualsevol lloc entre $ 600 i $ 650. Quan s'estableix aquesta nova planta, crec que la tendència a l'alça gradual en el preu de Bitcoin que es va establir a la primavera va a continuar, atès que hi ha major, notícies negatives trenca la tendència i estableix una nova trajectòria de preus, la baixa Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Ladopció de Bitcoin: la progressió entre els 100 llocs web més importants

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)