Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014 | Catalan.Lamareschale.org

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Aquest és el breu informe setmanal Bitcoinprice de monedes per a la setmana del 21 de setembre 27, 2014-setembre de 2014. Aquesta setmana va ser era bastant tranquil; el preu es va mantenir entre $ 390 i $ 410 durant tota la setmana, excepte un punt enorme, de curta durada que va venir com a resultat d'algunes de les principals notícies. En general, durant tota la durada de la setmana, el preu es va reduir en un 1,95%.

Anem a fer una ullada als preus diaris d'obertura en la borsa de BitstampBitcoin per a la setmana.

Descripció ràpida del preu diari Bitcoin

Nota: Els preus d'aquesta llista han estat arrodonits al dòlar més proper. Per tant, les descripcions dels moviments de preus en aquest informe no serà fiable al 100%.

 Set 21: $ 410

Set 22: $ 404 (-1,46%)

Set 23: $ 402 (-0,50%)

24 de setembre: $ 433 (+ 7,71%)

25 de setembre: $ 419 (-3,23%)

26 de setembre: $ 410 (-2,15%)

Set 27 d'Obert: $ 406 (-0,98%)

Set 27 de Tancament: $ 402 (-0,99%)

Canvi setmanal: -1,95%

Preu setmanal Bitcoin Crònica

21 de de setembre de

La setmana va començar el 21 de setembre de 2014, a $ 410. En el primer dia de la setmana, el Bitcoin pricefluctuated contínuament entre els $ 400S baixos i els alts 390s $. En un moment donat, durant l'hora 17:00, el preu va tocar un mínim per hora de $ 390. El primer dia de la setmana va acabar a $ 404.

22 de de setembre de

Dilluns, dia 22, es va iniciar a $ 404, fins al 1,46% des de l'obertura de la 21a. El preu en aquest dia no fluctua tant com ho va fer el diumenge; però, el preu tenia un pendent decididament a la baixa. A les 10 del matí, hi va haver una baixa per hora de $ 397,52. Al migdia, el preu havia caigut des del preu d'obertura diària de $ 410 a $ 402 - marcant un descens del 1,95% per a la primera meitat del dia. El preu es manté força nivell en la segona meitat del dia, tancant en $ 402.

23 de de setembre de

 

El 23 va obrir a $ 402, fins al 0,50% des de l'inici de la jornada anterior. La primera meitat del dia va seguir el patró dels dos dies anteriors, fluctuant entre els $ 390s i 400S $. Però llavors, a partir de les 13:00, el preu de Bitcoin es va disparar. No era una pujada gradual o fins i tot empinada, sinó que més aviat era un salt vertical de $ 397 a la part superior de 13:00 a $ 450 a la part inferior de 16:00 - un augment del 13,35% en un lapse de temps de 3 hores. Després d'aquest salt massiu, el preu va baixar lleugerament i es va anivellar, acabant el dia en $ 433. L'augment substancial dels preus que es va produir al migdia seguida immediatament un important anunci que PayPal s'integra Bitcoin al seu PayPal Pagaments de concentradors. Anem a cobrir la connexió entre aquesta història i el salt de preus a continuació.

24 de de setembre de

Dimecres va començar a $ 433, un augment del 7,71% a partir de l'obertura de la 23a. En aquest dia, vam començar a veure els guanys derivats de la pujada de preus Dimarts Bitcoin desaparèixer, d'embarcar-se en una trajectòria de retorn a la gamma més baixa $ 400 que va persistir abans de l'espiga. Al tancament de les 17:00, el preu havia caigut a $ 428, i al final del dia el preu es va reduir a $ 419.

25 de de setembre de

El dia 25 es va obrir a $ 419, una disminució del 3,23% des de l'inici de la jornada anterior. En 02 a.m., el preu va caure de $ 415 a $ 410 a la part inferior de l'hora, amb una baixa per hora de $ 400. La resta del dia es va mantenir estable en termes de moviment de preus Bitcoin, oscil·lant entre $ 400 i $ 415. El 25 va tancar en $ 410.

26 de de setembre de

26 de de setembre de iniciar a $ 410, fins al 2,15% des de l'obertura del 25 de setembre Aquest dia va marcar la reversió total dels guanys obtinguts el dia 23, amb el preu de Bitcoin caure fins al fons dels alts 390s $ a baixos $ 400S variar, entrant al $ 390s a les 7 PM. Cap al final de l'hora del migdia, el preu era de $ 404. El dia va acabar a la mitjanit, amb el preu de $ 406.

27 de de setembre de

Tancat dissabte, 27 de de setembre de obrir a $ 406, una disminució del 0,98% des del començament de la 26a. L'activitat dels preus Bitcoin en aquest dia era relativament plana, l'adhesió als alts $ 390s a $ 400S van. La nostra setmana va acabar a la mitjanit, amb el preu de $ 402, fins al 0,99% des de l'inici de la jornada. En general, el preu es va reduir en 1,95% durant tot el transcurs de la setmana.

Paypal integra Bitcoin en paypal pagaments Hub

Al voltant del migdia el 23 de setembre, PayPal announcedthat seria integrant Bitcoin al seu PayPal Pagaments de concentradors. Aquest "hub" és una plataforma de pagament que els productors de continguts digitals poden utilitzar per permetre als seus clients pagar fàcilment per coses com cançons, pel·lícules, llibres electrònics, vídeos instructius, etc. Un cop Bitcoin està integrat en aquesta plataforma, qualsevol persona que accepta pagaments els pagaments a través del Hub de forma automàtica serà capaç d'acceptar Bitcoin.

Ara, com s'ha posat de manifest al llarg dels últims mesos, la notícia de l'adopció comerciant no té la impacton positiu el preu Bitcoin com ho va fer l'any passat i principis d'aquest any. De fet, el preu de Bitcoin en realitat ha estat en una tendència a la baixa des de juliol, malgrat un flux constant de notícies sobre els comerciants que decideixin acceptar Bitcoin. Així que, per què l'adopció comerciant ja no afecta el preu, i per què va fer el salt de preus del 13,35% al ​​resposta a l'anunci de Paypal?

La resposta a la primera pregunta és la següent: el preu de Bitcoin utilitza per respondre positivament a les notícies sobre l'adopció comerciant pel fet que la legitimitat de la moneda digital estava en qüestió, fins i tot per persones de la comunitat Bitcoin en si. Si no puc passar Bitcoin en qualsevol lloc, a continuació, el que no és bo en comprar-lo? Per tant, cada vegada que els usuaris de Bitcoin té un nou lloc per passar les seves bitcoins, la moneda es va convertir en una mica més legítim als ulls dels escèptics i els inversors potencials. Com a resultat, més persones invertits en Bitcoin, posteriorment, augmentar el preu. No obstant això, els acabats de "convertits" els inversors no van comprar perquè poguessin passar, van comprar perquè van preveure 1 Bitcoin cada vegada més legitimada i espera que el valor d'anar cap amunt; en altres paraules, van veure l'oportunitat d'usar Bitcoin amb fins de lucre Fiat.

Però aquesta etapa en l'evolució de Bitcoin és més, ja ha demostrat ser legítima en termes d'adopció comerciant. Ara, cada vegada que un nou negoci accepta la moneda com a mitjà de pagament, ningú es sorprèn - adopció comerciant és notícia vella! Les principals novetats que es mourà el preu ara hauran de produir-se més amunt a la infraestructura econòmica. Proveïdors que accepten Bitcoin, els salaris que es paguen en Bitcoin, els governs o bé prohibir o abraçar Bitcoin; aquests desenvolupaments senyal d'augment o disminució de la legitimitat, i, o bé estimular nous inversors per comprar o inversors en vells per retirar els diners.

Llavors, per què PayPal produir un augment tal en el preu? La resposta és bastant simple. Paypal acceptar Bitcoin ha estat molt esperat des que grans empreses van començar a acceptar la moneda. La integració de PayPal de Bitcoin en els seus pagaments Hub és un pas més cap a l'acceptació pura i simple, de manera que, per descomptat, la comunitat estava en èxtasi. Òbviament, una notícia que ha estat ja molt esperat i esperat com PayPal podria causar una explosió d'emoció i de compra. Això és tot el que era, però, una ràfega d'emoció, no un senyal d'un augment en la legitimitat de Bitcoin o poder de permanència. Al final del dia, Paypal és només un altre comerciant. El preu reflecteix aquesta realitat, tornant als $ 390s a 400S $ rang que s'havia establert abans de la notícia - que demostra que els èxits obtinguts en resposta a la notícia de Paypal no era més que la celebració de l'arribada parcial d'una història tan esperat, i no una afluència de nous inversors.

D'on sortirà el Bitcoin Preu a partir d'aquí?

La nostra ceteris paribus (tots els paràmetres es mantenen constants) Previsió últim weekcame cert. A excepció de la major alça, preu inesperat que va venir de les notícies de Paypal, el preu de Bitcoin es va mantenir dins dels $ 390s a $ 400S varien al llarg de tota la setmana.

El moviment del preu total per a aquesta setmana, una caiguda de 1,95%, va ser molt estable respecte a la caiguda de la setmana passada de un 13,87%. Per pronostiquen nostres ceteris paribus aquesta setmana, anem a avançar dues possibilitats. La primera possibilitat és que el preu de Bitcoin continuarà a treure el cap en els $ 390s a $ 400 gamma. D'altra banda, el preu podria seguir caient, passant per sota de $ 390.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Teniu alguna de les 8 personalitats comercials de Bitcoin?

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

Els avanços de Bitcoin 2.0 porten la descentralització a la realitat

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

Bitcoin no es pot regular com Internet

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris